MamaRoberta
Zaciekawiona BB
Cześć Kobity! Jak zwykle, nie rodzę!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ani ja ;-)Cześć Kobity! Jak zwykle, nie rodzę!
A w szpitalu była kobieta, która swoje pierwsze dziecko urodziła w... 44 tygodniu ciąży i też było ok.
Ja się teraz spytam lekarza, co mam robić, jak już będzie termin, bo sama nie wiem co mam wtedy robić
Nie zazdroszcze RiSiA...
ja dzis od rana mam skurcze co 5-15 min, ale wlasnie nie regularne, tylko raz krocej, raz dluzej przerwy sa. No w sumie w calym dniu mialam przerwy ok godzinki co juz myslalam, ze przeszly calkiem. Dzwonilam na IP, kazali przyjechac "jak beda sie robily mocniejsze"... jak tak dalej pojdzie to moze w nocy albo jutro pojedziemy....... znow mam nadzieje ;-)
megan - ja mam to samo. żadnych zachcianek, chyba, ze łyk piwa od męża, albo lody. a tak to zapach benzyny - uwielbiam, a w ciązy szczególnie. Zapach w garażu.....mhmmmmmmm
nooooooo prawie się udało sernik upieczony, chatka ogarnięta tylko te nieszczęsne włosy o farbe się nadal proszą
ale za to w miedzyczasie przyjechało 2 kurierów i miałam telefon ze sklepu,że moge już lampę do sypialni odebrać
jutro tescia wyciągnę to zdażę zanim TZ wróci
za to teraz padam na pysk i brzus zaczął pobolewać, chyba przesadziłam z aktywnością fizyczną ;-)