reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Kasia P-P a to nie takie wyjątkowe przypadki :D ci w aptekach to czasem chyba stoją na straży moralności i dobrego prowadzenia się kobiet w ciązy, serio, ja w sumie w wielu aptekach z tym się spotkałam :D
ostatnio dla kota musiałam kupić jedną rzecz to usłyszałam, że w ciąży nie i ona mi nie sprzeda, ja mówię, że to dla kota :D dobrze, że miałam gdzieś weterynaryjny papierek.
Magnezu też mi sprzedać nie chcieli, ale tylko do picia :D zwykły na szczęście zawsze dostawałam.

Dzięki Risia ja troszkę się tego olejku jednak obawiam, więc zostawię go sobie na po terminie, jako ostatnią deskę ratunku :D bo to taki na włosy co nie? kiedyś jakiś taki kładłam na włosy :D

reklama
Hej Kochane:)
No ja się jeszcze nie spieszę i córcia równiez :). Mam tyle spraw na głowie, że chcialabym aby przynajmniej te 2 tyg. jeszcze wytrzymała.
Dzisiaj mam dzień odbioru zamówień: przyjechała zmywarka,posciel dla Malutkiej no i biustonosz z koszulka dla mnie :).
Dzisiaj miałam wizytę u gin. i okulisty - ale relacja na osobnym wątku.
W domu mam ekipę gładzącą ściany ufff będzie kurzu oj będzie.

Miłego dnia

Kasia P :-D:-D:-D:-D:-Do mał☻y wlos dziecka nie obudzilam :-D:-Doplulam laptopa dobrze, ze nie pilam czytajac Twojego posta :-D

Polisia mnie te tego do picia a tam jak byk napisane, "Zalecane dla kobiet w ciaży" :-Da ja tylko ten tolerowałam...:-Dmoże to ten sam rodzaj apteki bo ja w DOZIE nie mogę nic kupic :-Dten olejek to na kupki jest z tego co wiem :-D chyba nie na wlosy:dry:ale tego nie wiem

dobra dziewczynki muszę podwozie przygotować:-D bo jakby doktorek chciał luknać co i jak to móglby mieć problem:-D zaś się pozacinam krew będzie się lała:-D

witam nowa brzuchatkę, lepiej późno niż wcale ;-)
wczoraj odcieło mnie od neta, jakaś awaria w Rybniku i że aż do Żor doszło :wściekła/y:, nawet tv kilka razy mi wyłączali :no:
no to teraz musze nadrabiać ;-)

poszłam dziś na tą pocztę, poczłapałam z psem :-D
ugotowałam rosołek i sobie zaległam na wyrku ;-)
a ja na niedzielę mam termin według OM :-D, no, ale się nim nie sugeruję :tak:

Dziewczyny chcialam tylko zameldowac ze na ktg jade dopiero na 16 ta bo rano nie dalam rady....od 3 w nocy zaczely sie skurcze ale takie co 30 min najpierw dosc silne i dlugie teraz takie srednie i krotsze ale caly czas sa wydaje mi sie ze skoro sie nie skracaja caly dzien i nie przybieraja na sile to nie to jeszcze oby bo mamy jeszcze czas ale ktg pokaze prosimy z Lilcia o kciuki zeby KTG bylo oki i zeby jeszcze w brzuszku posiedziala chociaz tydzien-dwa byloby idealnie....

reklama
Do góry