stokrotka.af
Fanka BB :)
ja jak brałam kiedyś żelazo, jeszcze 100lat przed ciążą to miałam mega zaparcie ![No :no: :no:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/no.gif)
![No :no: :no:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/no.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witam się
moje dziecko odstawilo małą awanturę o 5 ranoale poszedł spać i wstal przed 8...jakaś taka lewa jestem slabo mi się non stop robi
DoTi zapytaj najlepiej w szpitalu bo co do wypisu to ja kompletnie nie wiem... wiem, że pod badaniem musi być stempel i nazwisko osoby wykonujacej badanie i taki wynik jest dobry...nie wiem jak z wypisem ze szpitala... dla nich nie jest chyba istotne gdzie robione...bo musieliby wykopać oryginał... a tak jak Beacia albo Bunny pisała, że jej nie przyjęli wypisu...To też dziwne, ze na sam koniec zostawia dużo badań... ja mam tylko mocz teraz robić...
Palemko u mnie tylko olejek zadziałałsex, sprzątanie itp nic nie ruszylo tylko mnie wszystko bolalo
![]()
Dzien doberek z rana brzuchalki kochane:-):-)
Dzis widze bez szokujacych wiesci szpitalnycha przyznam, ze gdy sie do was podlaczam to pierwsze co sprawdzam to wlasnie ten watek. Lotka jak tam? Straszysz czy obiecujesz??
Wstalam dzis nawet wyspana. Za oknem spokojnie, bezchmurnie co nie oznacza jak w Polandzie ponad 30 stopni-coz teraz juz to doceniam, choc w normalnych okolicznosciach tak doceniam te nasze polskie skwarkii tak za nimi czesto tesknie
Przyznaje sie, ze moje libido juz wariuje, ale na maxa sie wstrzymuje jeszcze te poltora tyg. zeby nie wywolac wilka z lasuAle jak juz minie ten termin to zamecze mego chlopa na amen:-):-):-) I Palma tak jak babki pisza-sila go! sila! Moze jakies lateksy pomoga
i pejczyk obowiazkowo. Niech wie kto tu rzadzi!!! Co dwie baby to nie jedna!
Do_ti z tym olejkiem rycynowym to wiem, ze trzeba dwie lyzki wypic i.... albo sie osraszalbo urodzisz, bo wiem , ze to dziala bardzo przeczyszczajaco. Przyda sie wiec zamiast lewatywy zaraz przed porodem
![]()
Doti tak jak Monaliza pisze albo bedzie poród albo rozwolnienieale ja wzięłam jedną malutką łyżeczkę i mnie ruszylo tylko ja już po terminie bylam
![]()
a ten olejek z wiesiołka to w aptece się kupuje???bo właśnie w intenecie wszędzie piszą, że on przyspiesza poród, ale to chodzi o to, że jak już będziesz na porodówce a nie tak hop siup
ja go biorę już 1,5 mc na pewno i bankowo mam genialne wyniki i biorę zamiast witamin i bankowo nic mi się nie skróciło (to akurat szkoda)
przemiana materii chyba mi się jakoś nie polepszyła szczególnie, ale tak czy tak dobrze się czuję ot tak po prostu
Kasieczek tulkam!
Dziewczyny chcialam tylko zameldowac ze na ktg jade dopiero na 16 ta bo rano nie dalam rady....od 3 w nocy zaczely sie skurcze ale takie co 30 min najpierw dosc silne i dlugie teraz takie srednie i krotsze ale caly czas sa wydaje mi sie ze skoro sie nie skracaja caly dzien i nie przybieraja na sile to nie to jeszcze oby bo mamy jeszcze czas ale ktg pokaze prosimy z Lilcia o kciuki zeby KTG bylo oki i zeby jeszcze w brzuszku posiedziala chociaz tydzien-dwa byloby idealnie....