reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

meble w łazience są ...umyłam płytki i umywalkę poukładałam rzeczy do szafek i jestem wypompowana:-( oczywiście podłogi wanny i kibelka już nie wyszoruje bo schylać sie nie mogę :crazy: a kiedyś tyle mogłam :confused: jak patrze jak kończą montować te drzwi od szafy i jaki syf pozostawiają to ja nie wiem jak mam to ogarnąć a jeszcze tydzień temu było tyle energii i siły :baffled: no nic mężu będzie musiał pomóc

reklama
Dziewczyny chcialam tylko zameldowac ze na ktg jade dopiero na 16 ta bo rano nie dalam rady....od 3 w nocy zaczely sie skurcze ale takie co 30 min najpierw dosc silne i dlugie teraz takie srednie i krotsze ale caly czas sa wydaje mi sie ze skoro sie nie skracaja caly dzien i nie przybieraja na sile to nie to jeszcze oby bo mamy jeszcze czas ale ktg pokaze prosimy z Lilcia o kciuki zeby KTG bylo oki i zeby jeszcze w brzuszku posiedziala chociaz tydzien-dwa byloby idealnie....

Joasia wytrzymaj jeszcze troszkę, my mamy podobny termin, chociaż tydzień by Wam się przydał. Miejmy nadzieję, że do domku wrócicie jeszcze.

az sie wystraszylam dziewczyny. ja z jednej strony wypatruje tego porodu ale z drugiej chyba bym w panike wpadla jakby sie juz zaczelo. Joasiu czekam na wiesci.

Joasia trzymamy kciuki :)
Risia serio serio, rycynowy jest super na włosy, podgrzewa go się i siup na włosy, bo 2-3 razach włosy są o wiele ładniejsze, nie łamią się, tak sobię "naprawiłam" po zbyt wielu farbowaniach :D widzę, że to olejek dobry na wszystko hahaha

co do terminów wg om i usg, to mój usg minął :D więc zostaje mi om i ten lekarze wolą. Ja w zasadzie chyba najbardziej się obawiam nie tyle kiedy, tylko, żeby z Maluchem było ok, stresuje mnie to mega.

Dziewczyny, czy jak jesteście za przeproszeniem w kibelku i się napinacie to Maluszkom też się to nie podoba? no nie mogę się załatwić spokojnie, stresuje mnie to :rofl2:

ja przy takim napinaniu to mam uczucie ze mi mala tak nisko schodzi i sie tam pcha ale czy jej sie to nie podoba to nie wiem... gorzej ze moje kupcie od dluzszego czasu czarnawe sa:confused::confused::confused::confused::confused:

polisia moze dlatego nazywa sie to u nas wonder olie - cudowny olejek haha, cos w tym musi byc.
u mnie troche inaczej. chec kupkania czuje najpierw w podbrzuszu jak silny skurcz, pare sekund pozniej wiem, ze to czas na kupke. Ale maly sie chyba juz przyzwyczail bo sie nie rusza wtedy tylko czeka w spokoju :-D

Monaliza a bierzesz żelazo? ja miałam po żelazie takie...

Ayni ja muszę się zmuszać, straszne mam z tym problemy, a potem jeszcze idę i kurcze skupić się nie mogę noooo :rofl2:

polisia, ja sie ostatnio wystraszyłam w wc... chcialam zrobic conieco ;-) a tu nagle mnie bol przeszył przez krzyze az po spojenie łonowe, jak by mi co kto tam wbił... niby nic sie nie stało, ale teraz mam stracha ;-)

reklama
monaliza, ja pamietam akurat jak przebieralam mojego brata ktory musial brac zelazo. Jego kupki byly czarne i strasznie smierdzace, wlasnie przez to zelazo. Do dzis pamietam ten smrod! :D

Do góry