reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Oj szalejecie dziewczyny z tymi słodkościami,zaraz dostane ślinotoku:-p
rysiu super:tak:Sebuś bedzie zachwycony:tak:
Ja skończyłam te moje uszka ,no takie oszukane uszka bo robiłam taka forma co sie kładzie placek wsadza w dziórki farsz,przykrywa plackiem,przeciąga wałkiem i chlap do gara 55szt naraz;-)taki ze mnie oszust,ale takim sposobem wyszło ok 500pirożków będzie co podjesc z barszczykiem i pomrozic zapasy,znajac życie to sis przyjdzie do nas na spacer i zapakuje tez jej na wynos.A ten syf został w kuchni a ja na bb się wyleguje:zawstydzona/y::-p
Merlin świetna ta bluzeczka :-D:-D:-D
doti łączę się w bólu,ja jadę na ince,z braku laku i to się wysiorbie:-p
Mi sis wczoraj dała jeszcze ubranek,cała suszarka na słoneczku stoi znowu bedzie co prasowac,ale trzeba to ogarnac bo ubranka juz ciut wieksze,a ze to moje dziecie ma ponad 4 kilosy to trza szykowac wieksza garderobe,tamtych moze nawet nie zdąże załóżyc:eek:.
Jakas śpiaczka mnie ogarneła,ale nie ma dobrze z moim synem nie da rady na takie rozkosze,ide wygrzebac big milka z zamrazalnika:-p:-p:-p

jejku jak mnie wkurza teściowa :-( boszsz proszę i proszę żeby nie karmiła mojej suni która ma bardzo wrażliwy żołądek - jest psem który mieszka sobie na podwórku ale kurna to juz nie te czasy ze psa karmi sie czym popadnie a najczęściej resztkami :-( nakarmiła moją Bubę starymi kośćmi :angry: i co pewnie będzie miała jutro sraczkę i zarobi pół podwórka - najczęściej sprzątam ja bo mąż jak w pracy to od świtu do nocy.. Ale od jutra jest zasada kto karmi Bubę ten po niej sprząta - tylko znając życie dostane komentarz że "trzeba posprzątać podwórko i pewnie bedzie jak kiedyś pokazywać palcem gdzie są kupy więc chyba jej powiem karmiłaś - sprzątasz
Normalnie boje sie co to będzie jak urodzi sie dziecko ona mówi jedno a robi i tak swoje - niekoniecznie dobrze.. :-(

heh, madra glowa nie kupila polewy do ciasta ale jeszcze wychodze wiec kupie.

pranko drugie sie konczy, obiadek sie piecze a ja juz opadam z sil... energii, energii, energii dajcie :)

dziewczynki, mam pytanko: zaplataly mi sie dwa rozowe pajace typowe dla dziewczynki, moze ktoras z Was by chciala? maja rozmiar 3-6msc i 6-9msc, firma Next i George.

Ostatnia edycja:
Merlin dziękuję bardzo za poradke , nie mam kapuchy ale chyba zaraz wysle emka, mialam jakies tam bole ale tak jak dzis nigdy jak by mi miala zaraz popekac piers w srodq:((( wogole jazde dzis mam;/ jakies skurcze mnie dopadaja i zlapal mnie atak ze nie moglam zlapac oddechu ze az zemdlalam naszczescie emek w domu byl , ehhh chyba bede Merlinku masowala te cyce niech si eskurcze pojawiaja czestsze i efektywniejsze :p gin kazal jak skoncze 37 tydz zeby masowac brzuszek ,rozpaczac przytulanka i wziac sie za sprztanie co by maly wyszedl o czasie a nie po.
A wogole jestem przeszczesliwa bo qmpelka jest w ciazy a starali si ebaaaardzo dlugo :)))
Risia ja poprosze kawalaek!!!!! chyba jutro zrobie 3bita bo taka ochota mnei naszla ze makabra!!!

Merlin dziękuję bardzo za poradke , nie mam kapuchy ale chyba zaraz wysle emka, mialam jakies tam bole ale tak jak dzis nigdy jak by mi miala zaraz popekac piers w srodq:((( wogole jazde dzis mam;/ jakies skurcze mnie dopadaja i zlapal mnie atak ze nie moglam zlapac oddechu ze az zemdlalam naszczescie emek w domu byl , ehhh chyba bede Merlinku masowala te cyce niech si eskurcze pojawiaja czestsze i efektywniejsze :p gin kazal jak skoncze 37 tydz zeby masowac brzuszek ,rozpaczac przytulanka i wziac sie za sprztanie co by maly wyszedl o czasie a nie po.
A wogole jestem przeszczesliwa bo qmpelka jest w ciazy a starali si ebaaaardzo dlugo :)))
Risia ja poprosze kawalaek!!!!! chyba jutro zrobie 3bita bo taka ochota mnei naszla ze makabra!!!

z tą kapustą to ją potłuc na chwile do zamrażarki a później na pierś ale najpierw pierś nasmarować czymś tłustym żeby sok z kapusty nie podrażniał skóry

Cały dzien mnie nie było wchodze a tu takie wiesci:-Dmamy na swiecie 3 nowe dziewczynki:-D czyli razem 4 i jednego dzentelmena:laugh2:

Misia i Camila gratuluje kochane!!! niech sie zdrowo Wam chowaja :*

RiSia no no piekny torcik :) wyglada smakowicie :) brawa dla Ciebie,że takie super urodzinki mu zrobisz samaaa :)

Joasia nie martw sie kochana, mi tez wyszly hmm miesiac temu dobry pisalam Wam i tez dola mialam... ale nie jest zle, zreszta juz z tym oswoilam no i zdrowie maluszka najwazniejsze :) przesylam buziaki :*:*

Polisia no wlasnie ja tez ostatnio mam,że mi jest niedobrze, muli mnie nawet jak ide spac czy jak sie budze w nocy :/ okno musze miec koniecznie otwarte

Beacia przeczytalam,że jadlas loda:-) i wlasnie wsuwam bajke:-D cale szczescie,że mialam w zamrazalnik:-D

reklama
fasolka nawet nie wiesz jak bym sie takiej kawusi napila:p

polisia chyba te nieprzespane nocki to juz norma w tym okresie na pocieszenie napisze ze ja tez nienajlepiej spalam;)

Risia jak tam po imprezce:) torcik arcydzielo:p

Palemko jak tam bez "zlotego" krazka??

gorgusia &&&&&& za Was jesli jestescie gotowe to czekamy na rozpakowanie:_)

Beacia ciesze sie ze cisnienie oki u mnie dzis nadal skaczace pomimo lezakowania:(jak jutro tak bedzie to chyba odwiedze IP:( a chcialabym chociaz tydzien jeszcze wytrzymac podopinac wszystko i wtedy moge isc do szpitala ale jeszcze chociaz tydzien....

misia jeszcze raz gratki Coreczek widze ze jedna z Nich to imienniczka mojej Lilianki:)

axarai moja tez bedzie Lilianka:p

*martusia no w koncu dobrze ze sie wyrobili bo wozkiem na 4 pietro to by byla katorga:p

....no i tak dzis mielismy jechac po lozeczko i tacie nie naprawili auta i jutro z Tesciowka jade:) za to pranie zrobione i powieszone-mama zostaly jeszcze 2 wsady na jutro i wieczorem bede prasowala....ja dzis lezakuje bo cisnienie znowu podwyzszone wkurza mnie to ehhh mam nadzieje ze jak zobacze lozeczko to juz bede spokojniejsza chcialabym jeszcze tydzien wytrzymac bez wizyty w szpitalu zapiac wszystko na ostatni guzik ale nie zawsze sie tak da dlatego ladnie prosze brzusia zeby jeszcze pogoscil Lilianke...ze spaniem tez ciezko rozstepy masakrycznie szczypia jakbym sie poparzyla , Mala jak zwykle na wieczor daje do wiwatu ale cieszy mnie to bo wiem ze z Nia wsio oki tzn tak mi sie wydaje skoro ruchy czuje...musze sie umowic jak najszybciej na to usg zeby wiedziec ile wazy zadzwoanie w poniedzialek jak bede sie dobrze czula...

Dobrej nocki i oczywiscie przespanej Wam zycze Kochane:*

Do góry