reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Witam.
Dawno mnie nie było. :) 20 lipca poszłam do szpitala z cholestazą ciążową. I tak mnie leczyli, ze 3 sierpnia urodzilam przez cc moje córcie - Łucję i Lilianę :) Ważyły 2090 i 2120, dostały po 9 punktow, poleżały trochę w inkubatorach, przeszły żóltaczkę, a wszystko inne w porządku :). Ja wyszlam 7 sierpnia, dziewczynki 11 sierpnia. Są cudowne i ssą pierś, z czego jestem bardzo zadowolona. Bardzo szybko mija mi czas przy nich, więc będę rzadziej zaglądac, ale postaram się co jakiś czas.
Pozdrawiam :)

Witam.
Dawno mnie nie było. :) 20 lipca poszłam do szpitala z cholestazą ciążową. I tak mnie leczyli, ze 3 sierpnia urodzilam przez cc moje córcie - Łucję i Lilianę :) Ważyły 2090 i 2120, dostały po 9 punktow, poleżały trochę w inkubatorach, przeszły żóltaczkę, a wszystko inne w porządku :). Ja wyszlam 7 sierpnia, dziewczynki 11 sierpnia. Są cudowne i ssą pierś, z czego jestem bardzo zadowolona. Bardzo szybko mija mi czas przy nich, więc będę rzadziej zaglądac, ale postaram się co jakiś czas.

Pozdrawiam :)

MISIA GRATULACJE :-D :-D :-D super ze dziewczynki zdrowe i wcale nie takie malutkie jak na blizniaczki ,i to wczesniaki:tak::tak: wpadaj i pisz jak tylko czas znajdziesz ...i o foto prosimy ....buziaki dla dziewczynek od forumowych ciotek:-D:-D

brzuchatki macie cosik sprawdzonego na ból piersi?? normalnie mi eksplodują zaraz ! tak mnei ciągną az z pod pachy i kłują że polegne zaraz;/

widzę że nie tylko ja miałam ciężko z zaśnięciem. nie było niedobrze. tj nudności z początku ciąży wpadły mi. i duszno było. zasnęłam jakoś dopiero o północy.

RiSiA podziel się sernikiem ;p

Camila &&&& trzymajcie się

Misia gratuluję

Maja mnie też bolą kują i swędzą czasem.

Misia piękne imiona! Coś mi się wydaje, że teraz dużo Lilianek będzie:-D Moja siostra urodziła tydzień temu, i też Liliana:-D A Łucja, była kiedyś tak prezenterka w telewizji, bardzo fajna, wiec miło mi się kojarzy:-D

reklama
Misia: moje gratulacje :*

Camila: trzymam kciuki, na pewno wszystko będzie dobrze :*

widzę że nie jestem sama z problemem spania:biggrin2: już od kilku dni mam problemy z zaśnięciem:/ przekręcam się z boku na bok i nic... w każdej pozycji nie wygodnie. Na dodatek jak siedzę to mam taki dyskomfort po prawej stronie tam gdzie żebra że szok, a to wszystko przez to że Mój synuś ma tam nóżki i tak mnie uwiera:) no i te bóle parę razy w ciągu dnia jak na okres też nic przyjemnego... Jeszcze w przyszłym tygodniu mam egzamin na prawo-jazdy więc trzymajcie za mnie kciuki:biggrin2: i na dodatek w przyszłym tyg idę do szpitala na 3 dni:/ będę mieć pobierany wycinek bo na początku ciąży wyszła mi 3 grupa cytologi no i raz już miałam pobierany wycinek i wyszła dsplazja:/ ... ehhhh mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Miłego dnia dziewczynki dla Was i Waszych Maleństw:biggrin2:

Do góry