reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2012 ;)

chciałam skosić trawę przed płotem ... w efekcie rozwaliłam kabel przedłużacza, spaliłam gniazdko i wysadziłam prąd w domu :cool: :sorry: :eek::confused2: hymmm mąż nie był zadowolony ale szybko mu wyjaśniłam ze przecież chciałam być taaaakaaa pomocna :tak::-p To by było na tyle jeśli chodzi o prace domowe i około domowe:rofl2:

stokrotka.af do mamy zawsze blisko ;-) tym bardziej jak tak sie stara dla wnusia

reklama
Własnie zrobilam ciachoo z powidłami i śliwkami, czekam az ostygnie:-)

Dziewczyny Wy tez jestescie wrazliwe na zapachy?? ja od dwoch tyg nie wyrabiam, ciagle cos mi smierdzi. Ostatnio nie moglam wyrobic w przychodni tak mi babciami zajezdzalo, wejde do sklepu poczuje jakies perfumy koniec juz stekam ,nawet przeszkada mi teraz jak mezu maluje pokoj,nie wyrabiam...

Stokrotka masz racje tez bym jechala, trzeba docenic,że mamcia sie starala:-) niech wie,że sie tez cieszycie z jej pomocy
Merlin wybacz ale uśmialam sie:-D fajna ta Twoja pomoc:-D no ale ja tez nie raz chcac pomoc to nabroje:-Dalbo zrobie odwrotnie ale uwazam,że licza sie checi :)

Ryba i jak tam? bylas na IP? &&&

Martusia ja mam wiekszosc ciuszkow uzywanych :) dawali to bralam czy zakupilam w lumpiku i wiekszosc jest jak nowka:-) nawet teraz kupilismy wozek to pani dorzucila nam torbe ciuszkow :) bez wahania wzielam...

Patrysia u mnie jeszcze do niedawna bylo non stop :) a teraz ochota napewno mniejsza ale bardziej ja jakos sie boje... i to glownie dlatego sie wstrzymuje w ogole pachwina non toper boli:/ w pon mam wizyte jak dostane pozwolenie na rodzenie to moze wtedy strach pojdzie na bok... :)

Joasia no ja tez wlasnie zawsze wszystko mam poszykowanie wczesniej, w ogole ja z tych poukladanych,punktualnych itd itp ale nozawsze cos brak kasy, zdrowka czy czasu u nas zostal ostatni pokoj do zrobienia no i zakupienie jeszcze kilka najwazniejszych sprzetow, i dopiero mysle sr/czw wkoncu wezmiemy sie za pokoj maluszka. Łożeczko jest,materacyk dojdzie, komoda cala zapelniona czeka, fotel nawet wypralam takze praktycznie wszystko mamy do pokoju no ale teraz pora zeby go umeblowac itd no ale napierw mezu musi skonczyc ten drugi zeby powynosic z niego rzeczy itd :) takze kochana jeszcze troszke i bedziemy mogly isc spokojnie rodzic :p

Wczoraj miałam takie plany, ale jak wróciłam po lekarzu z prawie 2 godzinnym poślizgiem to wszystkiego mi się odechciało. Zjadłam i poszłam spać.
A dziś z samego rana coś: zakupy, poczta, pranie, sprzątanie, gotowanie. Pochowałam ubranka 74+, bo mi się w półkach nie mieszczą. Jeszcze czeka mnie sterta prasowania i muszę zrobic porządek w zamrażalniku :-D
Jutro impreza, już mi się nie chcę. Więc muszę choć zastawę przygotować, żeby jutro mniej było.

Martusia no niestety, te nasze piekarniki, chyba szybciej kuipię sobie nowy, a potem zrobię kuchnię, bo bez piekarnika mi ciężko ;)
Super, że winda działa ;)
Prześlij kawałek ciacha :)

Merlin współczuję, sama powinna sprzątnąć. Masakra jak do niektórych ludzi nie dociera.

Asiu no niestety te ciśnienie nie chce słuchać. Ja dziś też mam 130/90. Trochę leżakuje, a tyle jest do zrobienia.

Polisia ja też dużo robię, smaruję... a skurczy brak. Jedynie bóle podbrzusza.

Ryba myśl pozytywnie.

Kasiu, Merlin współczuję relacji z teściami. Walczcie o swoje. Najważniejsi są wasi faceci i dzieci no i wy oczywiście, a reszte miejcie w nosie.

Maluszek też mi wszystko śmierdzi :D:-D

Oj szalejecie dziewczyny z tymi słodkościami,zaraz dostane ślinotoku:-p
rysiu super:tak:Sebuś bedzie zachwycony:tak:
Ja skończyłam te moje uszka ,no takie oszukane uszka bo robiłam taka forma co sie kładzie placek wsadza w dziórki farsz,przykrywa plackiem,przeciąga wałkiem i chlap do gara 55szt naraz;-)taki ze mnie oszust,ale takim sposobem wyszło ok 500pirożków będzie co podjesc z barszczykiem i pomrozic zapasy,znajac życie to sis przyjdzie do nas na spacer i zapakuje tez jej na wynos.A ten syf został w kuchni a ja na bb się wyleguje:zawstydzona/y::-p
Merlin świetna ta bluzeczka :-D:-D:-D
doti łączę się w bólu,ja jadę na ince,z braku laku i to się wysiorbie:-p
Mi sis wczoraj dała jeszcze ubranek,cała suszarka na słoneczku stoi znowu bedzie co prasowac,ale trzeba to ogarnac bo ubranka juz ciut wieksze,a ze to moje dziecie ma ponad 4 kilosy to trza szykowac wieksza garderobe,tamtych moze nawet nie zdąże załóżyc:eek:.
Jakas śpiaczka mnie ogarneła,ale nie ma dobrze z moim synem nie da rady na takie rozkosze,ide wygrzebac big milka z zamrazalnika:-p:-p:-p

aż zastanawiam się jak ty te pierożki robisz
jakaś fotka formy pls
bo ja nie lubię lepić palcami pirogów - jakoś nie chcę mnie słuchać

inka no tak z rana z braku laku :-D
ale siorbie też bezkofeinową

DOTI też mnie zaciekawiło to lepienie "pierozków" :D
RYBA trzymkaj sie :)a wiadomo co ci dokładnie jest?
MALUSZEK ja zakazu nie mam dlatego sie tak nie boje tym bardziej że M nie kończy we mnie(a to sperma na szyjke działa)...
MERLIN nieźle :p

Doti,Patrysia,mam cosik takiego,z tego wychodza wielkosci uszek ale sa tez takie na większe,ja kupiłam w jakims sklepie z gospodarstwem domowym
20120818381.jpg
Dziewczyny narobiły mi smaka tymi ciastami i sama dzis pierwszy raz zmajstrowałam tego 3 bit.Czekam az dojdzie w lodówce i wieczorkiem zobaczymy co mi tam wyszło.
Bylismy dzis z Alankiem na otwarciu placu zabaw,bedzie gdzie z chłopakami isc,co prawda mamy z 1,5km,ale jak tu nie ma innych atrakcji to co zrobic,bedziemy maszerowac:tak:

a ja zabrałam Rufola, butelke wody mineralnej i książke i poszłam do parku :tak:
wróciłam ze spacerku i upiekłam ciasto ze śliwkami, zrobiłam sobie kotlecika z kuraka z sałatą i ziemniaczkami to już będzie obiado-kolacja jakby kto pytał ;-)
aaaaaa i zrobiłam pranie :-D
od teściowej wczoraj dostałam duuuuuuuuzy słój zakiszonych ogórków :tak:

ryba mi po szpitalu wyszlo bialko w moczu i tez mialam cisnienie znacznie wyzsze niz Ty poobserwowali mnie i Mala przepisali leki i kazali mierzyc cisnienie 4 razy dziennie, nie martw sie poobserwuja Was i cos poradza na zbicie cisnienia bedzie dobrze tam sa specjalisci pod reka wiedza co robia i Ty i malenstwo bedziecie spokojniejsi:)

patrysia mi sie baaaardzo teskni za przytulasami ale to pewnie dlatego ze mam zakaz :p

Merlin nie trzeba bylo tykac to zajecie dla faceta w dodatku w Twoim stanie hehe teraz M bedzie mial zajecie:p

maluszek mmmmm dawaj kawaleczek:) co do wrazliwosci na zapach nie odczulam zmiany:) nom jeszcze troszke i sie wyspimy ja dzis juz widze lozeczko zlozone juz mi spokojniej tylko ta gora prasowania mnie przeraza:p

stokrotka widze dobrze wykorzystany dzionek znalazlo sie i cos dla duszy i dla ciala:)a placuszka tez bym chrupnela kawaleczek:)

My dzis w koncu pojechalismy po lozeczko, materac, przewijak, wanienke i kilka "*******ek" dla Lilci, pranka od wczoraj chyba z 6 wkladow bylo dzis poschnelo bo pogoda piekna i teraz siedze, patrze i mysle jak mi sie nie chce za to brac ale powolutku musze sobie to jakos podzielic...cisnienie jak na mnie super ok 130/82 przez caly dzien ja chyba musze sie zle czuc zeby miec dobre cisnienie bo jak czuje sie dobrze to ciosnienie wysokie heh no moze tez to ze juz widze lozeczko to jestem spokojniejsza:)zostanie jeszcze w poniedzialek zamowic posciel i jedziemy do apteki kupic produkty do pielegnacji Malej cale szczescie ze za leczenie szpitalne dostalam karte apteczna z 300 zl na koncie w sam raz na teraz:)

No wiec jak osttanie dni marudzilam tak dzis jestesmy zadowolone...mykam zabierac sie za prasowanko jak bede miala sile to jeszcze lookne co u Was wieczorkiem ale jakby cos to spokojnej, przespanej nocki :*

reklama
Doti,Patrysia,mam cosik takiego,z tego wychodza wielkosci uszek ale sa tez takie na większe,ja kupiłam w jakims sklepie z gospodarstwem domowym
Zobacz załącznik 492097
Dziewczyny narobiły mi smaka tymi ciastami i sama dzis pierwszy raz zmajstrowałam tego 3 bit.Czekam az dojdzie w lodówce i wieczorkiem zobaczymy co mi tam wyszło.
Bylismy dzis z Alankiem na otwarciu placu zabaw,bedzie gdzie z chłopakami isc,co prawda mamy z 1,5km,ale jak tu nie ma innych atrakcji to co zrobic,bedziemy maszerowac:tak:

to ja poproszę o przepis na odpowiednim wątku na pierożki
i idę szukać przepisu na 3bita

Asiu powolutku i do przodu
cieszę się, że jesteś zadowolona ;)

Do góry