reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2012 ;)

MALUSZEK bo chcąc nie chcąc to terminy porodów się zbliżają i moim zdaniem jak ktoś sie stresuje obawia to juz nieco pomyśleć o tym "oswoić"z tą myśla...nie wiem takie moje zdanie;)a w sumie każdy wie co dla kogo dobre:)ale fakt się zbliżają powoli porody...

reklama
Patrysia no wlasnie masz racje popieram, dlatego nie dziwie sie,że nas bierze,że sie mysli o porodzie, i uwazam,że tygodnie "przed" to najwyzsza pora:-Dtym bardziej,że torbe sie pakuje, robi jakies dodatkowe badania czy KTG wiec nie da sie o tym nie myslec,że to blizej niz dalej:-D

zresztą wiele dziewczyn z listy wrześniówek wcale się nie udziela, myślę że jest możliwe iż któreś są już rozpakowane a my nawet o tym nie wiemy :) także ja bym się tak nie spinała, toż to nie zawody...

Np ja :D w ogole sie jakos pogubilam w tym watku i przestalam za nim nadazac, ale zagladam do was czasem. Ja oczywiscie ciagle w 2paku i jest fajnie, mialam ostatnio jakies ciezkie dni, ze bolalo przy chodzeniu i telepalo mna z prawa na lewo jak pingwin, ale jakims cudem odzyskalam sprawnosc fizyczna i juz jest ok.

wszystko juz mamy skompletowane procz torby do wozka i laktatora, poki co w dzieciecym pokoju gosci na wakacjach moj brat, wiec jak sie wyniesie to zabiore sie za pranie ciuszkow, poscieli, umyje lozeczko i wozek tez trzeba rozebrac i wyprac. No i nieszczesna torba..
macie juz spakowane torby, czy za wczesnie jeszcze ?

Ha ha :DD No chwalić się nie będę, że ten konkurs kto pierwszy wygrałam, bo przecie pierwsza byłam i mój wrześniowy dzieć zaraz dwa miesiące będzie mieć :D Ale dziewczyny, nie ma co się ścigać, najlepiej w przewidywanym terminie rodzić, nie ma co wcześniej :)) Moje maleństwo już niedługo opuszcza inkubator i do łóżeczka się przenosi, brakuje nam już tylko 140gram :)) Pozdrawiamy!

jasminum nie nakręcasz się poprostu martwisz się normalnie. tez bym się wściekła jakby mi ktoś na noc farbą olejną malował. NIENAWIDZE tego smrodu.

maybebeby to && by rósł jak najzdrowiej. Buziaczki.

Ha ha :DD No chwalić się nie będę, że ten konkurs kto pierwszy wygrałam, bo przecie pierwsza byłam i mój wrześniowy dzieć zaraz dwa miesiące będzie mieć :D Ale dziewczyny, nie ma co się ścigać, najlepiej w przewidywanym terminie rodzić, nie ma co wcześniej :)) Moje maleństwo już niedługo opuszcza inkubator i do łóżeczka się przenosi, brakuje nam już tylko 140gram :)) Pozdrawiamy!

ale super :) a kiedy wychodzicie do domku? :)

Dzięki dziewczyny, jak wszystko dobrze pójdzie to może już koniec sierpnia :)) Musimy osiągnąć dwa kilo, cieszyć się dobrym zdrowiem, nie mieć bezdechów, nie potrzebować dodatkowego tlenu (to osiągnęliśmy trzy dni temu:) i opróżniać butlę. Waga na dziś 1460 :)) więc podwoiliśmy w końcu tą do której Maxio spadł po urodzeniu (720g)

reklama
Do góry