reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

MALUSZEK bo chcąc nie chcąc to terminy porodów się zbliżają i moim zdaniem jak ktoś sie stresuje obawia to juz nieco pomyśleć o tym "oswoić"z tą myśla...nie wiem takie moje zdanie;)a w sumie każdy wie co dla kogo dobre:)ale fakt się zbliżają powoli porody...

reklama
Patrysia no wlasnie masz racje popieram, dlatego nie dziwie sie,że nas bierze,że sie mysli o porodzie, i uwazam,że tygodnie "przed" to najwyzsza pora:-Dtym bardziej,że torbe sie pakuje, robi jakies dodatkowe badania czy KTG wiec nie da sie o tym nie myslec,że to blizej niz dalej:-D

zresztą wiele dziewczyn z listy wrześniówek wcale się nie udziela, myślę że jest możliwe iż któreś są już rozpakowane a my nawet o tym nie wiemy :) także ja bym się tak nie spinała, toż to nie zawody...

Np ja :D w ogole sie jakos pogubilam w tym watku i przestalam za nim nadazac, ale zagladam do was czasem. Ja oczywiscie ciagle w 2paku i jest fajnie, mialam ostatnio jakies ciezkie dni, ze bolalo przy chodzeniu i telepalo mna z prawa na lewo jak pingwin, ale jakims cudem odzyskalam sprawnosc fizyczna i juz jest ok.

wszystko juz mamy skompletowane procz torby do wozka i laktatora, poki co w dzieciecym pokoju gosci na wakacjach moj brat, wiec jak sie wyniesie to zabiore sie za pranie ciuszkow, poscieli, umyje lozeczko i wozek tez trzeba rozebrac i wyprac. No i nieszczesna torba..
macie juz spakowane torby, czy za wczesnie jeszcze ?

Ha ha :DD No chwalić się nie będę, że ten konkurs kto pierwszy wygrałam, bo przecie pierwsza byłam i mój wrześniowy dzieć zaraz dwa miesiące będzie mieć :D Ale dziewczyny, nie ma co się ścigać, najlepiej w przewidywanym terminie rodzić, nie ma co wcześniej :)) Moje maleństwo już niedługo opuszcza inkubator i do łóżeczka się przenosi, brakuje nam już tylko 140gram :)) Pozdrawiamy!

jasminum nie nakręcasz się poprostu martwisz się normalnie. tez bym się wściekła jakby mi ktoś na noc farbą olejną malował. NIENAWIDZE tego smrodu.

maybebeby to && by rósł jak najzdrowiej. Buziaczki.

Ha ha :DD No chwalić się nie będę, że ten konkurs kto pierwszy wygrałam, bo przecie pierwsza byłam i mój wrześniowy dzieć zaraz dwa miesiące będzie mieć :D Ale dziewczyny, nie ma co się ścigać, najlepiej w przewidywanym terminie rodzić, nie ma co wcześniej :)) Moje maleństwo już niedługo opuszcza inkubator i do łóżeczka się przenosi, brakuje nam już tylko 140gram :)) Pozdrawiamy!

ale super :) a kiedy wychodzicie do domku? :)

Dzięki dziewczyny, jak wszystko dobrze pójdzie to może już koniec sierpnia :)) Musimy osiągnąć dwa kilo, cieszyć się dobrym zdrowiem, nie mieć bezdechów, nie potrzebować dodatkowego tlenu (to osiągnęliśmy trzy dni temu:) i opróżniać butlę. Waga na dziś 1460 :)) więc podwoiliśmy w końcu tą do której Maxio spadł po urodzeniu (720g)

reklama
Do góry