reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Żanetka oczywiście, że fotki będą, ale póki co całymi dniami nas nie ma i nie ma kto dokończyć wnoszenia rzeczy :) a i kolejne pomysły się pojawiają na zagospodarowanie więc ciągle jakieś przesuwanie itp.

Future trzymaj ty się dzielnie i zaciskaj nóżki. Leżakuj, odpoczywaj... Trzymam kciuki &&&&&&&

Asiu a ja już kilka tygodni temu myślałam, że mam wolne tempo, a teraz... Mój M czasem się tak zapędzi, bo my obydwoje strusie pędziwiatry i po chwili się obraca i czeka. Komicznie to wygląda.
Fajnie sobie drzemać, ja nie potrafię, a jak już mi się zdarzy to śpię do rana.
Trzymam kciuki za wizytę &&&&

Palemko witam cię :) leżakuj cobyś nie musiała wracać do szpitala, no chyba, że tylko na poród

Maluszek moja też córa jeszcze bezimienna więc luzzzzzzz

Patrysia wysyp??? jaki wysyp??? :D:D:D

A my wczoraj wychodne i dziś też. Trza ogarnąć parę spraw póki jeszcze mam siły się kulać - a remont oczywiście stoi w miejscu...

reklama
kto sie pierwszy rozpakuje heh, znajac moje objawy to na bank ja, no naprawde, prawie codziennie mam wrazenie, ze to juz sie zaczyna, a ze Oliwka byla wczesniakiem to teraz tez sie niczego innego nie spodziewam

Pamiętam ze na styczniówkach babeczki któe już były na wysypie bo dzidziolki sie spieszyły(w tym ja)własnie dotrwały do terminu a inne powyprzedzały :D

No zobaczymy kto pierwszy urodzi:))

hej :)

bylam u diabetologa, opisywac nie ma co-jest dobrze :).

Maja tak wlasnie myslalam czy wrocilas i w ogole co u Was ;)
Palemko to fajnie ze dobrze u Was ale odpoczywaj bo do dupska nakopie :p
Future gdzie Ty sie spieszysz? do szpitala? przestan nie fisiuj ;)
Merlin oj tak sasiedzi potrafia zycie uprzykrzyc... znam ten bol az za dobrze.

zauwazylam ze Wy ciagle tylko o tym ktora sie pierwsza rozpakuje Tygrysek zwlaszcza ;). sierpien dopiero jutro, jeszcze chwila dluzsza jest wiec nie stresujcie siebie i Nas, na kazda z Nas przyjdzie czas i pora. ja sie nauczylam juz podchodzic bardziej 'na luzie' do porodu, pologu, i tych wszystkich spraw bo inaczej bym zwariowala albo z nerwica... ja wiem, ze moze wszystko sie zaczac wczesniej i w ogole ale nie panikujcie tak, prosze Was.

zresztą wiele dziewczyn z listy wrześniówek wcale się nie udziela, myślę że jest możliwe iż któreś są już rozpakowane a my nawet o tym nie wiemy :) także ja bym się tak nie spinała, toż to nie zawody...

Ja się nie stresuje kompletnie a właśnie ciesze że zbliża się godzina zero :))chciałabym aby Marcelek juz był z nami (ale nie w takim tc tylko chociażby w skonczonym 37 tc)...

reklama
Ja jeszcze z miesiac temu o tym nawet nie myslalam:-Dale jak juz u nas 36 tydzien termin sie zrobil na sierpien i czyta sie jak tam u innych mamusiek to jednak zaczyna sie myslec o porodzie:-)

Do góry