reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

WITAM:)

Z emocji mało co spałam jak coś spałam i teraz jestem obolała osłabiona:p

TYGRYSEK to ty MARTUSIA :D a ja sobie myslę czy nowa wrześniówka?:D

Nie no ja nawet nie myśle aby do karetki dzwonić...wole ciocie szwagierkę czy nawet sasiada poprosić o zawiezienie bo wiem ze to bynajmniej pewne jak i z czasem sie licza ;)

reklama
czesc i czołem :-) palmeusz się wita ze śniadankiem ;-)
U nas lepiej, od paru dni odpukac, nawet macica mi sie nie stawia :-D ale brzuszek twardy, wiec staram sie duzo lezec :)
Dobrze, ze mam juz wyprawkę :tak:

Ale tu dzis spokoj :-) ja mialam ciezka noc, niby spalam ale ciagle sie budzilam tak mnie nogi bolaly strasznie!!! i tak z boku na bok sie przewracalam,bol od kolan w dol doslownie jak na zmiane pogody taka ciezkosc, rwania,masakra.

Boze dziewczyny jutro juz sierpien, i ja chyba zaczynam myslec o wszystkim naraz. I nerwowa sie robie.

Jestem nawet zła,że moj synek nie ma jeszcze imienia:-( dalam kilka propozycji ale,że mojemu sie nie podobaja to powiedzialam niech tez poda, wymysli to on jeszcze ma czas, jeszcze nie urodzilam no ale miesiac do porodu to juz najwyzsza poraaaaaaa!!! chyba go musze pogonic chociaz juz mi sie nie chce...

W ogole dowiedzialam sie samym pozywynych rzeczy o szpitalu gdzie chce rodzic, nawet porod w wodzie jest bezplatny:szok: osoba towarzyszaca moze byc nawet przy CC i odwiedziny sa 24h na dobe, sale wiem jakie sa bo lezalam ale np nie gola ani nie robia lewatywy wiec mam nadzieje,że bede przyszykowana:-D

patrysia tak to ja :rofl2:

ja znowu sie czuje jak do porodu :rofl2:

i glupawka mnie totalna bierze co do jazdy do szpitala, wprawdzie mam tu sasiadow, sa bardzo pomocni, ale do sniadania pija piwo i tak caly dzien, podobnie jak reszta osiedla, a co tam najwyzej pojade autobusem heh w rytm pisenki mojej Corki "a kto pieniazkow nie ma ten jezdzi autobusem" :-D

hej

pierwszy dzień wolnego. siedzę w domu. nie mam planów co będę robić. troszkę posprzatałam i już nudze się.
w tygodniu idę po wypłate. jeszcze ginj odwiedzic i nad morze wkoncu. już bym dziś z chęcią pojechała.

jeszcze troche i bedziemy tulic nasze skarby. ciekawe która będzie pierwsza teraz.

Jejku dziewczyny słoneczne dzień dobry :-D Jak ja sie dziś dobrze czuje ptfu ptfu żeby nie zapeszać !! Były lekkie problemy z zaśnięciem ale jak zasnęłam tak przespałam całą noc pierwszy raz od nie wiem kiedy
!! już wczoraj sie śmiałam że to moje nocne budzenie sie to hartowanie organizmu przed tym jak malec pojawi sie na świecie i będzie rozbudzał w nocy :tak: Dziś rano na krew ale bylo ok, a teraz na reszcie po 2 miesiącach oczekiwania montują mi szafę ! nareszcie z mężem przeniesiemy sie do niej a ja w szafie dla maluszka będe mogła wszystko poukładać.
Wczoraj zamówiłam kolejną partię pieluch, zostało dla mnie poszukać jeszcze jednej koszuli tylko chce taką rozpinaną całą z przodu chyba poszukam w jakimś lumpie bo te sklepowe to strasznie brzydkie a drogie jak nie wiem co, kupić trochę wysokich majtek żeby były na po porodzie

No, jeszcze troszkę, już niedługo, ale powiem wam, że już bym chciała połówkę września przynajmniej, tak, żeby spokojnie donosić dzidziusia, ale niech już będzie ten wrzesień. Cały czas mam różne obawy, na wszystko uważam i często stres, żeby nic maluszkowi nie zaszkodziło. Już mam tego dosyć. Tak się staram funkcjonować, żeby się niczym nie stresować i dziecka też nie stresować, a tu wczoraj sąsiad pod naszymi oknami o 9 wieczorem zaczął sobie jakieś deski farbą olejną albo innym świństwem malować, centralnie pod naszą sypialnią. :angry: I zostawił to cholerstwo do wyschnięcia na całą noc, też pod naszymi oknami. W domu duchota, okna pozamykałam, ale czułam, że ten smród się unosi, co prawda przez zamknięte okna nie dużo, ale mimo wszystko... Spaliśmy w salonie, jak najdalej od tego smrodu, ale i tak bałam się, że przez noc się tego nawdycham. Całą ciąże się uważa a tu sąsiad takie numery odstawia i to w porze, jak się śpi przy otwartym oknie.:no: A ja sobie oczywiście najgorsze wkręcam... Eh, są rzeczy, na które nie ma się wpływu niestety, jak np. na sąsiadów i co mnie najbardziej wkurza, bezmyślność... Ale się nakręciłam.:baffled:

reklama
Do góry