reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
no to kurcze pogratulowac postepow Maksia :) i zaciskam kciuki za te 140g :)

a ja jutro do szpitala na Woloska do poradni diabetologicznej jade. mam tylko nadzieje ze cisnienie mi nie skoczy za bardzo i nie zostane tam dluzej niz tylko w kwestii zapisu :).

Maybebaby super wiadomość !!! cieszymy sie bardzo ze Maxiu juz tak dobrze sobie radzi ze tlen odstawiacie !!! supcio kochana i aby jak najszybciej osiagnął 2kg byście mogli pójśc wkoncu do domq i cieszyc sie sobą !!! :)))

Ha ha :DD No chwalić się nie będę, że ten konkurs kto pierwszy wygrałam, bo przecie pierwsza byłam i mój wrześniowy dzieć zaraz dwa miesiące będzie mieć :D Ale dziewczyny, nie ma co się ścigać, najlepiej w przewidywanym terminie rodzić, nie ma co wcześniej :)) Moje maleństwo już niedługo opuszcza inkubator i do łóżeczka się przenosi, brakuje nam już tylko 140gram :)) Pozdrawiamy!

Wyjełas mi to z ust własnie zamierzalam napisac że rzadna z nas nie będzie pierwsza bo na podium jetseś ty:-). Trzymam kciuki żeby te 140 gram przybylo szybciutko

Martusia dobrze, że u diabetologa wszystko ok

Risia tulam

Mayby no właśnie, ścigają się o pierwsze miejsce, a go już nie ma :D
niech ten twój maluszek szybko przybiera

a ja tam wcale nie myślę o porodzie, jakos takie odległe i nierealne mi się wydaje :D

Hej Kochane...
wybaczcie ze ja dzis tylko na moment ale po doktorku juz mi sil brak, zle sie czuje i odbija sie to na cisnieu wiec lezakuje caly dzien jutro chyba powtorka, wybaczcie ze jest mniej mnie ale jak tylko bede sie lepiej czula powroce w dawnym stylu hehehe

Palemko jak super ze jestescie w dwupaczku:*

maluszek to super ze takie warunki daja tylko pozazdroscic tez w razie cc chcialabym zeby M byl przy mnie a pozniej poszedl do Malej skoro ja nie bede mogla, fajnio ze Wy bedziecie mieli taka mozliwosc:)

Tygrysek Ty z tym porodem to nie zartuj:p

Merlin ciesze sie ze juz lepiej:)

jasminum tlumaczmy sobie ze juz malo co zostalo ale tak naprawde to te dni sie teraz beda dluzyly bardziej niz te 8 m-cy ktore za Nami:/

doti powolnego kulania:D

*martusia super ze nie ma co opisywac hihih za jutrzejsze cisnienie w poradni &&&&&& mnie po szpitalu nastraszyli ze moze sie Lila wczesniej urodzic ale poki co nie zamierzam panikowac, trzeba myslec pozytywnie a nie juz sie stresowac:)

Risia czytalam-tulam Was oboje bedzie dobrze:*

Ayni ciesze sie ze w 2 paczku i ze juz wiele do szykowania nie zostalo:)

Maybe cudnie,Synek szybciutko nadrobi te gramy co to dla Naszego Maxa Silacza:)buziaki od Ciotki:*
Zmykam Kochane odpoczywac dalej spokojnych snow buziaki

dobranoc Kochane, zycze wszystkim z calego Serducha przespanej i spokojnej nocki, sobie tez heh

jutro planuje dzien lenia bo Oliwka jedzie rano do przedszkola :rofl2:

Mnie po zwiedzaniu porodówki i rozmowie z położną tez sie poród śnił :) Mimo, że pozytywne wrażenia były, to jednak duże wrażenie na mnie to wszystko zroiło, że to juz blisko, itd..
Co do golenia i lewatywy, to mozna to samemu w domu zrobić. Jesi chodzi o golenie to tylko mały fragmencik jest potrzebny tak naprawde w razie naciecia. A zamiast lewatywy to sobie za rada położnej w domu czopek glicerynowy zaaplikuje, ma praktycznie takie samo działanie, może ciut łagodniejsze, a aplikacja duzo łatwiejsza.

WITAM:)

I co ja czytam!

MAYBEBABY jak się ciesze ze Maxsiu taki dzielny jest!!!kciuki za niego &&& :)))

Co do "konkursu" to ja cały czas myślałam ze własnie ty MAYBEBABY jesteś pierwsza tyle ze myślałam(bynajmniej ja)o tutaj babeczek piszących kto pierwszy:))pewnie nie zrozumiale napisałam bo ty też piszesz...a dobra haha daruje tłumaczeń sobie :p

reklama
Witammm :)

Wczoraj to ja nie mialam juz sil na bb, popoludniu tak mi zlecialo nim sie obejrzalam byla 22. Moj synek w ogole nie spal.... od wczoraj od 8 do dzis 6 non toper sie ruszal,wyginal wiekszosc ruchow az bolalala, w ogole brzus na dole pobolewal cisnienie ok a serducho "czułam w głowie" i jakas taka bylam ledwo chodząca. A brat przyjechal z moja chrzesnica bo potrzebowal pomocy mojego m przy aucie byli tylko 1,5godz i wiecie,że ja nie mialam sil na zabawy z nia czulam sie jak trup:-D

Noc hmm jako tako spapal ale od tyg kazdy przewrot z boku na bok to jakies skurcze z boku brzucha w okolicach jajnika, czesto siusiam noo i nogii juz ostatnio pisalam tak mnie rwia do kolan i tez mnie to budzi albo nie daje zasnac...
czy tak juz bedzie do konca ciazy??

No nic zaczelam od narzekania...oby to nie byla juz norma:-D ale troszke lzej na sercu hihi

Maybebaby superrrrrr,że synalek tak ładnie sobie radzi i rosnie:) ciocie z bb 3maja mocno &&& zebyscie jak najszybciej poszli do domku

RySia jak tam humorek ? lepiej troszke? nie martw sie zonbaczymy co powiedza po obserwacji w szpitalu :*

Joasia no ja wiedzialam,że zle w szpitalu u mnie nie ma, no ale,że tyle plusow sie dowiem to bylam w szoku no ale mile zaskoczona i to mnie jakos podbudowalo... pogoda zapowiada sie u nas fajnie, cieplo ale tak akurat :) takze odpoczywaj na lezaczku :*

Ja dzis musze wkoncu kupic te pampersy z biedronki, wczoraj chcialam ale bylam w dwoch i nie bylo:-(

Do góry