reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Dziewczynki nawet Was nie czytam tylko na szybciora odpisuje bo net tu jak zboze drogi nie mam swojego routera:/ wiec u nas juz unormowane cisnienie nadal jestem na kroplowce ok 8 obchod i zadecyduja czy odlaczaja i zostaje na tabletkach czy nie, jesli odlacza to posiedze jeszcze max 2 doby i do domku takze &&&& sie przydadza pisze tutaj bo jak mowie to na szybciora....z Lilianka wszystko dobrze tetno super na usg tez ok 30 min ja ogladalam i pieknie mmi Pani Doktor wszystko wyjasnila, powiedzieli ze takie cisnienie bylo niedopuszczalne byli zdziwnieni jak dojechalam do szpitala no i to ze nawet mnie glowa nie bolala a przeczucie tylko mi podpowiedzialo zeby zmierzyc to cholerne cisnienie...takze badzcie czujene Mamusie...mam nadzieje juz niedlugo do Was na stale powrocic:*

reklama
Ja normy cukrzycowe też przy Dominiku miałam:120 na 1h po posiłku, a na czczo 90. To są nowe norme dla ciężarnych bo ponoć cukier po godzinie jest najważniejszy dla dziecka wg jakiś nowych badań (może wtedy najbardziej wzrasta). Zwykli cukrzycy mierzą po dwóch godzinach od posiłku.

Pajka niestety nie pomogę. Mój przez jakiś czas wstawał o 5, max o 6, niezależnie od tego o której poszedł spać. Ostatnio dosypia do 7 ale np od dwóch dni budzi się o 6, dziś o 5,30 i denerwuje się, że się obudził bo chce dalej spać. Jak go biorę do nas to śpi jeszcze godzinkę.

Pajka:-):-):-) chyba cie nie pociesze moi oboje od małego 6.00 jak w zegarku sie budzili :eek: i nic nie pomagało jak do szkoły poszli to im sie zmieniło:szok::-D

Joasiu trzymaj sie :-) i tak jak piszesz naszej intuicji musimy słuchac:tak::tak:

Mała mnie kopie od rana muli mnie strasznie , a moj m dzis rano mi powiedział ze mi brzuszek z dnia na dzien coraz wiekszy sie robi:szok::-D ale to dobrze bynajmniej mała rosnie :-D:-D

Jumabe no moj nie dosypia... potem kladzie się na drzemkę o 10, ale tak to masakra...

Fasolko to mnie pocieszyłaś, ze musze jeszcze jakieś lat poczekac:-Dminimum :-D

WITAM:)

Pogoda do szału doprowadza ech...

JOASIU
kurcze miałam nosa:(kciuki aby wsio było ok i do domku żebyś wróciła &&&

reklama
Czesc dziewczynki!Melduje sie, ze zyje i wszystko u mnie w porządku. Jestem juz w Polsce z moja corusia. Nie za bardzo mam czas, zeby zagladac do bb bo wiadomo jak sie przyjezdza do rodzinki raz na pol roku, kazdy chce sie spotkac. Korzystam tez z pogody, mimo, ze pada tutaj i tak lepiej niz w Irlandii-tam do tego jeszcze zimno.. W Polsce czuje sie duzo lepiej niz tam. Nie jestem taka slaba, mam wiecej krzepy i checi na spacerki. A zwolnienie zalatwilam u mojej irlandzkiej lekarki, zlitowala sie nade mna kobitka i powiedziala, ze juz do konca da mi odpoczywac. W przyszlym tyg. moj B bedzie musial odebrac zwolnienie na nastepny tydzien, jedynie bedzie musial podrobic moj podpis:-):-):-):-).
Martwi mnie tylko jedno, mamusia mi tak dogadza kulinarnie, ze spowrotem jeszcze kaza mi miejsce dodatkowe w samolocie dokupowac:-D:-D:-D:-D. Ja juz mam 13 na plusie:crazy::crazy::crazy:Tyle, ze mi wszystko w biodra a nie w brzuszek idzie:angry::angry::angry::angry:Pozdrawiam was dziewczyny bardzo mocko. Bede sie odzywac w miare mozliwosci, a po powrocie na depresyjna wyspe obiecuje byc bardziej aktywniejsza;-).
Joasia zycze jak najszybszego powrotu do zdrowka. Dobrze, ze sprawdzilas to cisnienie...Najwazniejsze, ze jestes pod dobra opieka. Trzymam kciuki za szybki powrot do domciu:tak:

Do góry