reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
dobry wieczor :)

dzis oprocz deszczu dzien chyba moge zaliczyc do udanych ;). zezarlam dzis biala czekolade no powstrzymac sie nie moglam... :)

dziewczyny na diecie cukrzycowej: czy Wam diabetolog mowila ze norma w 1h po jedzeniu wynosi 120? ja sie dzis na wizycie dowiedzialam a w broszurce inaczej pisalo. ale cukry ok :). jeszcze jutro do Centrum Diabetologicznego sie zapisze, ciekawe czy termin jakis bedzie...
Malenstwo nie rozumiem dlaczego ginka mialaby nie przepisac Ci tabletek po porodzie? bo ma inne przekonania? dobre sobie. a nawet jesli to mozna chyba lekarza zmienic.
Joasiu trzymam za Was kciuki! :*
Martusia nic na bol nie dal/a? moze chociaz apapem sie poratuj.

ide troche spalic czekolade ;)
milej nocy :)

Dobrze,że Joasia jest w dobrych rękach. Bedzie ok.
Ja opchałam się kanapkami z pastą tunczykową i zaraz pęknę.
Mały szalenie polubił moje żebra. Cały dzień je okupuje...
Jutro jadę na badanie krwi i moczu- oby było ok i oby moje samopoczucie nie było efektem kiepskich wyników. A w czwartek wizyta...

gorgusia apetyt mi tu robisz heh
martusia wzielam dwa paracetamole, ale na mnie to tylko ibuprom dziala, ktorego nie wolno w ciazy, mam nadzieje, ze jutro juz tak nie bedzie bolalo, a za tydzien znowu do dentysty masakra jakas

generalnie zasada jest taka,że 120 to górna granica poziomu cukru po 2h a nie po 1h...ale spotkałam się też z taką opinią,że dla ciężarnych to nawet 140....

reklama
Joasia mam nadzieje,że jutro wrocisz do nas :* trzymajcie sie :*

Martusia oo to witaj w klubie ja dzis pozwolilam sobie tez na biala czekolade:-) zjadlam pol a reszte na jutro zostwilam haha :-) naszczescie juz spalilam z mezem :laugh2: chyba...

Martusia1605 ojej wspolczuje bol zeba najgorsze co moze byc &&& żeby jak najszybciej przestalo bolec :* jak dobrze,że mam poleczone ząbki i odwiedze dentyste dopiero po porodzie uff:-)

Do góry