reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

A mi własnie Marcelek"jeździ"nóżkami w górnej części brzuszka ehhe czuje jak przesuwa te swoje pyrtki niekiedy aż "zaboli" :p

reklama
Pajka nie no jasne jak chętnie wieczorami zasypia i drzemie w dzien chetnie to nie ma co rezygnowac.Alan to było stwożonko kture ogólnie nie lubiał spac od małego,wiec i z drzemki dziennej szybko zrezygnowalismy bo raz ze była masakra uspic go w dzien to jeszcze problem był wieczorem.Teraz jako 3 latek śpi nie mniej niz jako niemowlak,bo czasami i 11h pociągnie.
Fajnie tylko by było jak by ci się chłopaki zgrali z porami zasypiania wieczornego i budzenia rannego,co bys z jednym z wieczora nie tancowała a z rana z drugim .
Alan dojada 2 śniadanie i zaraz ruszamy na ploteczki:)

Beacia u nas bylo tak - Sebcio jak byl noworodkiem to spał tyle, ze hej...ja razem z nim :p potem mial 4 drzemi, potem 3 potem 2 i teraz już od dłuższego czasu ma jedną drzemkę, ale długą... dzisiaj np śpi od 10:20... jest prawie 13 a on nadal śpi:) Najpierw zasypiał na nocne spanie o 17.... to byla masakra bo nigdzie nie moglismy isc... potem przestawił się na 22 to znowu załamka bo wg mnie to troszke za późno...w koncu wybrał sobie 20 :)) i to w sumie mi odpowiada...Drugi mam nadzieję, bedzie taki sam śpioszek:p

Palemko witaj w klubie...

hejo :)

ja niedawno wstalam :szok:. jeszcze chwilke musze poczekac i sniadanko robie. jak wstawalam o 10 czy wczesniej nawet to tak dzis bardzo pozno. ciekawe o ktorej zasne...

Misiaczek18 a ja z Pragi jestem z Grochowa dokladnie :) a czemu pytasz?
Joasia dobrze ze sie odezwalas :)
Pajka w kwestii drzemek nic nie doradze :(
Palemko jak widze Twoje posty to mi sie sama paszcza smieje :)

no to po wczorajszej wizycie u diabetolog jestem madrzejsza. teraz chyba nie wiem gdzie bede kupowac chleb zeby byl tylko z maki zytniej bo taki podobno najlepszy. a jutro mam 3 wizyty, szkoda ze nie wiecej...

bede pozniej ;)

Karwa fuck siet - ta karasola z Fisher Prica z misiami, to przerekalmowana z leksza jezd :wściekła/y::happy::rofl2::eek: 225 zeta a taki jakis badziew chiński :baffled:

martusia - wiem, wiem :-) sama se bedziesz chleb piekła :-D:-D hihihihi :)

fasolka, patrysia - żeberka w porównaniu do żołądka, to sama przyjemność :tak:;-):baffled: bleh !!! Właśnie mi się placek po węgiersku cofa :eek:

pajka - też masz jazde żołądkowo dzieciową ? Aha pajuś możesz mnie dopisac do listy wizytacyjnej lekarzowej na piątek tj 20 lipca godz 16.30 a 26 .07 10.00 echo serduszka w Rudzie Śl :sorry:

Dziewuchy czy Wy tez ostatnio macie "moją jazdę" ? - To znaczy im bliżej porodu, tym bardziej myślę o tym, że mała może się owinąć pępowinką, albo coś złego się stanie, wczesniej o tym nie myślałąm, a teraz jak tylko pomyślę, to ah..... nawet nie chce móić, nie wiem co bym zrobiła ..... sory, że z takim tematem wyskakuje, ale po to jest forum , co bym się mogła też od czasu do czasu Wam wyżalić nie ?:tak:

*martusia* z tym spaniem to ja też mam jakieś jazdy jeden dzień śpie do 12 a czasem bujam sie cały dzien nawet a inne dni to dostaje wytrzeszczu oczu o 5 rano i tak jak nakręcona cały dzień...
nagapalma z zabawkami chyba niestety tak jest :/
co do lęku .. staram się codziennie wykonywać ćwiczenia do porodu sn, czytać pozytywne artykułu o przełamywaniu lęku, nie czytać i nie oglądać tego co złe a to czego sie boje pytam położną w szkole rodzenia .. fakt faktem.. moje lęki w temacie porodu przerosły mnie ale wczoraj spotkałam fajną psycholog .. następną wizytę mam za tydzień. Teraz już wiem że najważniejsze to chyba to aby lęk nas nie zdominował .. a jak juz tak sie stanie to lepiej rozmawiać z kimś bliskim i nie dusić tego wszystkiego w sobie

Hej dziewczyny. jakoś po 7 sierpnia mnie nie będzie lub bede przelotem bo jadę do mamy i tez do B nad morze. prawie do końca wakacji będę.

dobry wieczor :)

Malenstwo nie rozumiem dlaczego ginka mialaby nie przepisac Ci tabletek po porodzie? bo ma inne przekonania? dobre sobie. a nawet jesli to mozna chyba lekarza zmienic.

tak zrobię jesli mi nie przypisze.

Joasia 3maj się będzie dobrze. &&&& zdrówka

Mnie jasio też pod żebra lubi ostatnio wchodzić.

nagapalma no tą "twoją jazdę" też czasem mam. boję się. ale wierzę że bedzie wszystko wporządku.

reklama
A ja ledwo zyje:eek:zjadłam na obiadek zupke i oddałam porcelanie:szok::baffled: ....czyzby te ostatnie mdłosci w tulenie porcelany miały sie zamienic :baffled: ....

Do góry