reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wrzesień 2012 ;)

Witam wszystkie przyszłe Mamy,
jestem absolwentką Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego i do pełnego zakończenia studiów brakuje mi tylko pracy magisterskiej. Serdecznie Was proszę o wypełnienie mojej ankiety na temat samoleczenia kobiet w ciąży. Ankieta jest anonimowa a zebrane dane posłużą mi jedynie w celach naukowych. Bardzo dziękuję za każdą ankietkę.
pozdrawiam serdecznie i życzę zdrówka dla Dzieciaczków

tu znajduje się ankieta
Samoleczenie kobiet w ciąży

reklama
Liljanna a nie 12-14?? tak mi sie wydaje (12 tc rozpoczęty czyi 11 tc skończony i do 13 tc i 6 dnia)

Polisia moja gin mi mowiła, zeby srobić w 13 tc :) i ja tak robiłam :) zapytam jej jutro to Ci napisze bo musze z nią o prenatalnych pogadac

Hej, żeby Was nadrobić łuhuuuh trza cierpliwości i siły :)

Kochane, wizytę mam dopiero 29., biorę luteinkę podjęzykowo, ale jakoś mi nie smakuje, nie czuję się po niej dobrze- tak kombinuję, że moze odstawić ją, co??

Liljanna tak o tym usg w pobliżu 12 tc :)
Pajkaa dzięki :) mi właśnie gin. mówiła by 11-13 tc, ale właśnie zgodnie z czasem ciąży a nie wg om, więc jakoś to liczę, nie chcę też za wcześnie :)

magdba nigdy przenigdy nie odstawiaj lutki bez konsultacji z ginkiem!!! dasz rade z tym smakiem ,wiem co mowie bo bralam 8tab dziennie ! pomysl ze to dla dobra Kropka i wtedy smak nie ma znaczenia:)
ja tez mam sie zglosić za 3tyg od ostatniego czwartku bo wtedy Kropus miał 8t6d , i kazal wlasnei w 12tyg przyjsc ale odpowiadajacy Kropkowi a nie OM:) a szkoda ze to w druga strone nie idzie ze Maluch starszy o tydz od suwaczka , bo juz taki duuuzy by był:)

Ostatnia edycja:
magdba - a może zamienić na dowcipną?
Pajkaa, polisia - no jakoś tak te tygodnie, ja też idę w 13tc, dokładnie 03.03.

NIe no sama bym nie odstawiła, chociaż jak o tym cholerstwie myślę, to mdłości mnie nachodzą bllebleble... Na dowcipną, to pani gin powiedziała, że za wcześnie- jakkolwiek to rozumieć:)

ktoś mi powie jak wkleja się suwak?

Ja mam usg genetyczne 22.02. Według USG Maleństwo bedzie miało prawie 13tyg. Teraz jak byłam to było jeszcze za malutkie.
Jakiś mułowaty mam dziś dzień... niby jest ok, ale nie jest...
Na jutro miałam zaplanowany romantyczny dzień z B., a tu się okazuje,że jednak musi pracować. Dupka blada...

reklama
Gorgusia no ja właśnie planuję umówić się na 23-24.02 tak mi sugerowała gin, ja myślę czy to nie za wcześnie, ale w sumie chyba i tak dłużej nie wytrzymam.

Magdba wchodzisz a suwaczki.com generujesz a potem edytuj profil->sygnatura i tam wklejasz kod suwaczka, robisz zapisz i gotowe

Do góry