reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wrzesień 2012 ;)

POLISIU, dziękuję Ci Kochana :) Ja już tak próbowałam i nie udawało się- a robiłam dokładnie tak jak napisałaś :) ale coś chyba było spindolone z meine komputere, takżę uwaga post- sprawdzacz :D
no i kurna dalej kiszka ... dalej nic... to ja już nie wiem...

edit3: na podglądzie sygnatury jest, a pod postem nie ma i teraz jak żyć?? ;)

Ostatnia edycja:
reklama
sprawdziłam, jeszcze raz zapisałam i sprawdzam ...

Uhuuuu, YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, udało się :D:D:D:D:D hihihihihih DZIĘKUJĘ WAM DZIEWCZYNKI ZA WSPARCIE TECHNICZNE :D:D:D:D:D:D

Edit:Taka jestem rozhahana- z tego suwaka :), że aż chce mi się pisać.:D

To teraz mam jeszcze jedno pytanie co to jest to usg genetyczne??

Ostatnia edycja:
Magdba no to gratki!!!:) juz 9tydz:) usg genetyczne czy tez prenatalne robi sie miedzy 12a 14tyg tak kobietki?? sprawdzaja czy maluszek zdrowy czy ma wszystko dobrze , czy nie ma wad genetycznych np Downa

Maja, Magdba tak genetyczne to takie usg podczas którego sprawdzają różne wymiary maluszka i porównują z tabelką, więc mierzą tu i tam, sprawdzają czy jest kość nosowa i na tej podstawie eliminuje się prawdopodobieństwo niektórych chorób jak zespół downa itd.

ja dzis dopiero co oderwalam pupe od wc to zaraz musialam dostawic tam buzke, po domu chodze na czterech, jutro do pracy tez chyba na czterech pojde

Dzień doberek :):-) Wszystkiego najcudniejszego z Okazyji Walentynek Zobacz załącznik 437032:-D:-D dużo milości i wogóle ....;-)

palma sie wita z kawa, ku zdziwieniu samej sobie, nie z kakałłłem :tak:;-)

a wiec tak po pierwsze - jak nie jestem zalogowana , to widę Wasze sygnaturki , suwaczki itp, a jak sie zaloguję, to nic nie widzę, czyba coś jest nie tak z moimi ustawieniami-wie ktos o co kaman :szok::crazy::baffled::happy::confused2::eek::szok:??????????????????????????

po drugie - o 10 mam dentyste -sadyste:baffled: i zasik kolejny ząbek kanałowo, bez znieczulenia oczywiscie, więc sie pewnie z bólu o .....:szok:

po trzecie :-):-):laugh2: nagroda pocieszenia po dentyscie - o 10.30 mam fryca umowionego i ide się zrobic na bóstwo ( taki jest zamiar - co wyjdzie , to wyjdzie )

Na kolacyje Walentynkowa zamawiam pizzę jakąs dobrą i robie sałatkę grecką z zakazanym serem Feta :)))

Dzień dobry Kobietki :)
Witam nowe mamusie!
Ja znów siedzę z inhalatorem tym razem żeby pozbyć się kataru. Dolegliwości mnie już nie męczą, ale za to brzuch dokucza. Nie mogłam wczoraj Młodego umyć w wannie. No nie byłam w stanie się schylić do niego bo podbrzusze boli :/
Tak w ogóle to chyba czas Młodego zmienić w Starszego bo Młode to w brzuszku się rozgościło hahaha

Witam się i ja walentynkowo:-)
Ja również pragne życzyc wam mnustwo miłości i zainteresowania od Waszych partnerów nie tylko w walentynki:tak::-)
Palemko mi jeszcze kawusia nie podchodzi ale cappuccinko juz mi nie szkodzi więc jedno dziennie waniliowe wypijam z przyjemnością i chyba własnie w tym celu udam się do kuchni:tak:
Życzę bezbolesnego dentysty i zadowolenia z nowej fryzurki:tak:

Co do walentynek to mój mężo w pracy ,wróci przed 21.Jakoś szczególnie nie obchodzę tego święta,przeważnie jest to jakiś drobiazg,lub cos słodkiego.Dzis pogrzebię po szafkach i lodówce upiekę jakieś ciasteczka i do tego cos może jeszcze fajnego na ząb.Z małym nie bardzo do sklepu mogę się wybrac bo fotelik został u M w samochodzie więc słodkości jakies sama upiekę i tyle walentynek:tak:
Bubuś oby Cię ten katarek szybko opuścił.Bolącego brzuszka współczuję,uważaj na siebie

Ostatnia edycja:
reklama
Kobietki, trzymajcie kciuki bo idę na 10 do lekarza na usg genetyczne no i okaże się czy maluch jest cały i zdrów. Miałam dziś w nocy taką schizę, że cycki mnie nie bolą, że brzuch mam za mały, że na pewno dziś się dowiem to co ostatnio jak miałam mieć usg genetyczne a wyszło jak wyszło... no i tak panikowałam że serce mi waliło, nie mogłam oddychać i znów musiałam się uspokoić hydroksyzyną. A teraz mam biegunkę ze strachu więc kończę bo muszę znów biec do kibelka a potem do doktorka. Oby było dobrze... buziaki dla Was.

Do góry