reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Demetrios można tylko należy wystrzegać się wywaru z liści malin... nie herbatek malinowych tylko z liści bo to może do poronienia doprowadzic... ja dwa dni temu mogłam cole pić normalnie a teraz juz nie...

reklama
Ja zaraz oszaleje z tymi suwaczkami!!!Chce sobie utworzyc suwak na babyboom i jak zaznaczam 22 grudzien jako pierwszy dzien ostatniej miesiaczki to pokazuje mi ze jestem w 4 tygodniu:szok: Wydaje mi sie ze to juz 5 tydzien, czy sie myle?????????

Gorgusia no niestety z lekarzami jest problem, bo tak naprawdę wszystko wychodzi "w praniu", są opinie, ale...

a co do brzuszka ja chcę bardzo! nawet sobię wmawiam, że taki tyci już jest :D ale to raczej granica błędu "najedzenia", w każdym razie bardzo bym chciała :)

a ja dzisiaj byłam u lekarza i cieszę się strasznie :)

Judith no tak, dobrze Ci się wydaje, ja jestem np. w 8 tygodniu a dokładniej 7 tygodni i 4 dni, czyli to 8 tydzien leci :) tak jak z urodzinami

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie :)
Cy(c)niczna może Ty o tym jeszcze nie wiesz że chłopcem jesteś hahahaha
My już po obiadku mmmm wreszcie zjadłam coś ze smakiem. Były sznycelki z ziemniaczkami z tymiankiem i kalafiorek i marchewka.I wszystko prosto z piekarnika bez żadnego gotowania, bez tłuszczu i bez smrodu :D

hej...

ja tylko na chwilkę....

Tym które niedawno dołączyły- gratuluję :)
Tym które przeżyły najgorsze chwile w swoim życiu- wspołczuję.

Matik- co do testu- mi wychodzi chłopiec, uwzględniając, że sama powinnam być chłopcem, a mój brat dziewczynką ;)

Pajka- na tym etapie to jeszcze całkiem normalne, że zarodka nie ma, ale jak pójdziesz następny raz na wizytę to już będzie serdunio widać.
co do coli- ja mogłabym ją pić hektolitrami. nie ma zakazu, ale powinno się ograniczać tak jak kawę. co do malin- zgadzam się ;)
a dieta? podziwiam wytrwałe. w moim przypadku brak jakichkolwiek objawów, nawet cyce przestały boleć, nie wspominam o mdłościach, których w ogóle nie miałam zwieksza i zaostrza apetyt, więc jestem wiecznie głodna i pochłaniam wszystko co mam w zasięgu wzroku. :( niestety na tym etapie to nie jest zdrowe, bo spodnie wszystkie ciasne- zostały dwie pary, a na jutrzejszą imprezę nie mam w czym iść, bo sukienki za małe :((( chlip, chlip....

Pozdrawiam wszystkie i życzę miłego dzionka ;)

Bubuś- i ja znów głodna jestem.... :(((

reklama
Karolinko ja też jestem ciągle głodna ale cokolwiek bym nie zjadła to mam znoszonego trampka w ustach :( na szczęście już po jedzeniu a nie w trakcie. Mdłości mi ustąpiły, więc jest ciut lepiej. A czy obwody się zmieniły.... W cyckach na pewno, za to spodnie choć jeszcze luźne to gniotą mnie i uwierają w podbrzusze nawet rozpięte.

Do góry