reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Ja mam brzuch jakbym conajmniej byla w 5 miesiacu:-D:-DTez od dzis mam jakies dziwne wzdecia:crazy:przyjemne to nie jest bo caly czas mi sie tam przewala!Okropneeee

no od wczoraj nie toleruję coca coli... mdli mnie niemilosiernie... a wczesniej moglam pić...

bardzo sie ciesze, ze Cie mdli! nastawienie masz ciut lepsze? sciskam mocno!

PALEMKO!!! Ja ci wlasnie gratulowalam na weterankach i sie zastanawialm czy sie tu spotkamy! patrz jak to los plata figle!!! gratuluje raz jeszcze i bardzo sie ciesze, ze widze tu znajoma buzke! bedzie dobrze!

O to podobnie jak ja:) Ja mam brzuch rozciągnięty jeszcze po poprzedniej ciąży (6 lat temu) i teraz czuję się jakby ktoś tą oponę napełnił:) Nawet stali klienci w pracy zaczynają zadawać pytania czy mi coś nie jest:) I jak tu to ukryć tym bardziej że nie chcę jeszcze nikomu mówić:p

Hej:-)
Matik, mi wyszło, że jestem chłopcem, ale mój brat też wyszedł chłopcem, więc nie wiem, co będzie z wynikiem dla naszego maleństwa - dziewczynka:-D
Gocha84, bardzo prawidłowo, że jesteś optymistką :-D
Nagapalma, haha ja wszystko rozumiem:-) Mi było w nocy tak ciężko na jelitach :szok: Ja podpisałam oświadczenie po tym jak wymiotowałam krwią, że nie daje sobie zrobić gastroskopii i unikałam jej jak ognia, bo ja wszystkich dentystów i laryngologów biję :-D :-D I na szczęście udało mi się trafić do lekarza, który bez tego świetnie mnie pokierował :-) Dlatego ufam mu z tym duspatalinem, zresztą mówił mi, że wiele jego pacjentek, które brały całe zestawy podobne do naszych ( tak, tak znam bardzo dobrze te nazwy :-D ) orientowały się o ciąży bardzo późno i rodziły zdrowe dzieci:tak: Więc jak widać ze wszystkim, nie ma naprawdę reguły :szok:
Ja też mam tak wzdęty brzuch, że po jedzeniu prezentuje zaawansowaną ciążę :-D
Miłego weekendu

Hej kobitki !
Bbardzo chciałam do was dołączyć i być mamą wrzesniową ale niestety nic z tego dostałam wczoraj @ :-( tak bardzo chcce tego dzidziusia że nawet zaczełam miec obiawy ciąży tylko teraz dochodze do wniosku że urojone i tym bardziej trudno mi się pogodzić z tym że to nie to :-(
Dziewczynki życze wam wszystkim spokojnej i zdrowej ciąży żeby wszystkie fasolinki pięknie się rozwijały i żebyście wszystkie we wrześniu wylądowały na porodówce i po szybkim i bezbolesnym porodzie cieszyły się swoimi dzieciaczkami
Trzymam za was mocno kciuki

Pozdrawiam

Dzien doberek dziewczyny
Patrycja, nie jestes wrzesniowa mamusia za to bedziesz pazdziernikowa, tak musisz myslec:-)Trzymam mocno kciuki aby sie udalo:tak:

A mnie cos mdli:baffled:Jest mi niedobrze. Ale to pewnie dlatego ze jeszcze nic nie jadlam.W poprzedniej ciazy tez tak mialam, musialam zaraz poo przebudzeniu cos zjesc bo inaczej to bylo mi mega niedobrze ale nie wymiotowalam. Wiec to chyba dobry znak, ze cos sie tam dzieje:happy:
A u was jak samopoczucie??

czesc i czołem palma się melduje :-D:-D pojedzona, bo obudziła się ze straaaaasznym głodem ;) ale juz jest dobrze :)

judith - hej :) u mnie z mdłościami różnie,wczoraj obudziłam się z ... i musiałam natychmiast coś zjesc, a dzisiaj bez :) i też musiałam coś zjeść hehe

pok - no ja też się cieszę :) Co u Ciebie ?

marudka- kurde ja tam z jelitami jeszcze przeżyje, do bólu się przyzwyczaiłam, ale z ciągłym smakiem żółci i nią sama na języku już długo nie wytrzymam, o bólu żołądka nie wspomnę i kwasie. Ja muszę poprostu zmienić gastrologa, bo ten mój leczy mnie juz 4 lata i nic z tego nie wynika, oprócz tego oczywiscie, że mam portfel lepszy o kilka tysięcy :( A i też milego łikendu Ci życzę :))

Hej Dziewczynki! Ja mam mdłości straszne....bleee...w ogóle nic mi nie smakuje, przed ciążą słodycze chłonęłam tonami, a teraz w ogóle ich nie tykam. A dziś mamy Księdza po kolędzie, poza tym posprzeczałam się z Mężem i zastanawiam się jakimi środkami go ukarać. Nom, może już trochę ukarany został, samym faktem ciąży, bo niestety libido u mnie jest na poziomie - 1. Liczę na to,że w II trymestrze to się odwróci ;) I tak samo jak większość z Was mam brzuch wzdęty, szczególnie wieczorami.. ale schudłam 2 kilo to tej pory :(
U nas dziś pięknie, zimowo, drzewka są cale w szronie... pozdrawiam

reklama
Witajcie dziewczyny.
A ja dziś w nocy miałam taki mdłości, że spać nie mogłam. Rano też miałam, ale teraz na szczęście już minęły. U mnie to tak dziwnie z tymi mdłościami - na początku w ogóle ich nie było, później jeden dzień były ale minęły i teraz znowu ale w nocy. Cycki dalej bolą, ale raz mniej raz bardziej, i trochę mi urosły - z tego objawu akurat się cieszę bo zawsze byłam płaska jak deska, a teraz taka miła odmiana ;) Poza tym jestem senna i wiecznie głodna - chociaż po dzisiejszej nocy wcale nie śpieszy mi się do jedzenia. Nie wiem czy schudłam czy przytyłam, bo nie mam w domu wagi. Muszę zakupić ale nie wiem jaka będzie miarodajna - może coś podpowiecie, jakich Wy używacie?

Lenka witam serdecznie w naszym gronie :)))

Do góry