reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

ale wam hormony skaczą :) :-) dajcie spokój jest jak jest każdy ma jakieś zasady tu są takie :) muszę wam powiedzieć ze są tu najmilsze osoby z którymi zdarzyło mi się pisać :) jesteście bardzo wesołe miłe pogodne i aż chce się tu pisać :)

reklama
Matik, cieszę się, że Ci się u Nas podoba.:tak:;-):-D

Się zdołowałam... 74kg ważę... Po prostu pięknie!!!! Ale mam start. Pochwał za to nie zbiorę.

Ostatnia edycja:
Matik zasady zasadami, ale ograniczanie swobody wypowiedzi....:no: Skąd ja mam wiedzieć czy moje posty się komuś spodobają czy nie? Pewnie, że nie powinnyśmy się obrażać wzajemnie ale co jak ktoś zwykłą krytykę czy odmienne zdanie potraktuje jako obrazę?

Lilijanna się troszkę wkurzyła i postanowiła zrobić porządek, wydaje mi się że nie ma się o co gniewać...jak na każdym forum przewija się mnóstwo osobowości i każdy ma swoje zdanie, ale jesteśmy tutaj wszystkie z fasolkami w brzuszku i po to żeby sobie pomagać i się wspierać a nie żeby sobie pociskać nawzajem.

A mnie dziś powitały poranne mdłości, w poprzedniej ciąży jadłam chyba migdały i krakersy z rana...muszę sobie poczytać co na mdłości jest dobre bo takie rzeczy wylatują mi z głowy...
Przypomniała mi się wcześniejsza Wasza rozmowa na temat cery...otóż obsypało mi strasznie twarz jak nigdy, mówicie że na dziewczynkę? Niech będzie ;-) w ciąży z synkiem miałam idealnie gładką cerę i wszyscy mówili że na bank będzie chłopiec i masz!:-)
Pozatym zazdroszczę Waszych śmiesznych i słodkich rozmów z dzieciaczkami, nie mogę się doczekać jak Kuba zacznie mówić :-D

Karo_lina nie wiem czy masz się czym cieszyć tymi wypryskami, bo ja w poprzedniej ciąży byłam okropnie spryszczona, aż nie mogłam w lustro patrzeć i mam syna. Nie wiem jakimi regułami się rządzą te wszystkie przepowiednie co do płci :) Oto dowód - zdjęcie zrobione kilka godzin przed porodem, prosiłam męża żeby tego nie robił;-) a wyglądałam tak prawie całą ciążę:
0-12.jpg

Mam ochotę na pizzę... Grrrrr

Matik zasady zasadami, ale ograniczanie swobody wypowiedzi....:no: Skąd ja mam wiedzieć czy moje posty się komuś spodobają czy nie? Pewnie, że nie powinnyśmy się obrażać wzajemnie ale co jak ktoś zwykłą krytykę czy odmienne zdanie potraktuje jako obrazę?
"podobanie się" postów komuś a obrażanie się nawzajem/ubliżanie sobie/ postami to jednak różnica.... wątpie, żeby tu miała być wprowadzona kiedykolwiek cenzura ;-)
będę Was bronić jak coś... bo bez odmiennych zdań to też by było nudno jak flaki z olejem ;-) a chyba nie o to nam chodzi :-)

co do twarzy... w ciaży z synem mi obsypało boki pryszczami, i brodę... nawet na ślubnych zdjęciach toto widac :-( no i teraz.... wyszlo mi w tych samych miejscach hahaha... nie rozumiem wlasnego ciała w ogóle :-)

Karo_lina, już wcześniej pisałam, że miałam całą ciążę piękną cerę, a mam dziewczynkę... E, takie tam gadanie...:-D

Bubuś, to ja Ci z całego serca życzę dziewczynki i żeby Cię mniej wypryszczyło (a najlepiej wcale)!!!!! Ale na pocieszenie dodam, że z pryszczami wyglądasz jak nastolatka :tak:;-):-)

Ja w dziewiątym miesiącu wyglądałam jak hipopotam!!!! Od 6ego miesiąca miałam problemy z nerkami i puchłam w oczach... Byłam ogromna!

Ostatnia edycja:
Cyniczna jakby nie było miałam wtedy "ledwo" 22 lata hahaha Póki co pryszcze się nie pojawiły i najlepiej niech tak zostanie :-D
Powiedz mi czemu ja ciągle się mylę i piszę Twój nick "Cycniczna"? Z rozpędu? Hahaha jakoś tak mi wychodzi za każdym razem ;-)

Karo_lina nie wiem czy masz się czym cieszyć tymi wypryskami, bo ja w poprzedniej ciąży byłam okropnie spryszczona, aż nie mogłam w lustro patrzeć i mam syna. Nie wiem jakimi regułami się rządzą te wszystkie przepowiednie co do płci :)

no tak pewnie to regułą nie jest, podobnie jak ze smakami...ja jem kiszone i słodkie na zmianę tak samo jak poprzednio i tym się nie sugeruję...

bubuś z tą "cycniczną"to dałaś popalić hahaha

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry