reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Dzień dobry

Madelaine duchy mówisz a może włącznik czasowy ustawiliście ? To zawsze jakiś wytłumaczenie

Pajka witamy. No i zgadzam sie z Tobą

Ja sie dziś czuje koszmarnie. Wszystko mi śmierdzi a wczorajsza zupka warzywna przyprawią mnie o mdłości.
O dziwo bardziej mnie odstrasza ta zupa niż pampers Patryka eee

Pajkaa witaj:-)
Bunny ja dzisiaj jestem taka senna i nie mam siły ruszyć się z łożka, coś strasznego. Czuję się jakbym maraton przebiegła:confused:
Najlepsze jest to, że jutro jest nasze wesele. Nie przypuszczałam, że tak wyjdzie:szok: Jutro wszyscy liczą na super zabawę, a że wiadomo, wiedzą tylko ci co powinni, nie wiem jak ja przetrwam całą tą imprezę...:zawstydzona/y::-p
Pozdrawiam wszystkie wrześniówki:-D

dziewczyny powiedzcie mi czy mialyscie wyraźne II kreseczki?? bo ja mam takie blade te kreseczki a robie testami 10...

Pajkaa - mi na dwóch testach wyszły wyraźne kreski. I długo nie musiałam czekać by się pojawiły. Ale nawet blada kreska albo cień cienia świadczy o ciąży.

Mając w pamięci moje mdłości + wstręt do mięsa jaki opisujecie zajadam się póki co mięskiem codziennie. ;-)

Pajka witaj :tak: Przybywa Wrześniówek i dobrze!:tak:

Wczoraj wieczorem jedna z moich kwietniówek dowiedziała się że też jest w ciąży, tylko póki co niedowierza:-) zapraszałam ja tutaj, ale chyba musi ochłonąć :-p

Ja dziś mam nędzny nastrój, pogoda i w ogole. No i brzuch mnie jakoś tak dziwnie boli :dry: niepokoje się...mam nadzieję, że to nic złego nie znaczy ale troche stresów miałam wczoraj więc może to przez to. Wziełam no-spe i czekam aż będzie dobrze.:sorry2:

Pajkaa, witaj!

Madelaine, Tycia miała taką zabawkę - grającą kierownicę. Potrafiła się włączyć przy najlżejszym ruchu. Kiedyś w nocy Tycia obudziła się na cycanie, najadła się, śpi, ja już zasypiam i nagle słyszę z sąsiedniego pokoju "round and round" i muzyczka z tej kierownicy. Myślę sobie "mąż z pracy wrócił", idę sprawdzić. W domu ciemno, do pokoju drzwi zamknięte, otwieram, nikogo nie ma, na środku dywanu kręci się, świeci i gra kierownica Tyci... Wyjęłam baterie z duszą na ramieniu... A telewizor u mnie włącza się sam w wyniku chwilowego braku prądu.:tak::-D

No to wiesz co przeżyłam!! Mikrozawał :-D
Bunny, włącznik czasowy na 100% nie... chociaż zaczęłam podejrzewać, że moje kocisko postanowiło wyspać się smacznie na pilocie i jakąś ciężką częścią swojego włochatego ciałka włączyła TV, chociaż nigdy się jej to nie zdarzyło...

Pajkaa witaj:-)
Bunny ja dzisiaj jestem taka senna i nie mam siły ruszyć się z łożka, coś strasznego. Czuję się jakbym maraton przebiegła:confused:
Najlepsze jest to, że jutro jest nasze wesele. Nie przypuszczałam, że tak wyjdzie:szok: Jutro wszyscy liczą na super zabawę, a że wiadomo, wiedzą tylko ci co powinni, nie wiem jak ja przetrwam całą tą imprezę...:zawstydzona/y::-p
Pozdrawiam wszystkie wrześniówki:-D

WOW! Gratuluję!! Wspaniałej zabawy, dużo siły i mało stresu... aż mi się mój majowy ślub przypomniał... Też nie bierzecie ślubu w miesiącu z literą "r" - to ponoć pecha przynosi ;-) w każdym razie u mnie się nie sprawdziło ;-)

Jednym słowem: NAJLEPSZEGO !!
dziewczyny powiedzcie mi czy mialyscie wyraźne II kreseczki?? bo ja mam takie blade te kreseczki a robie testami 10...

W dniu spodziewanej miesiączki miałam słabe, ale widoczne jeden robiłam 25, drugi 10 - efekt kreski identyczny. Test, który powtórzyłam niedawno wskazał od razu piękne dwie krechy.

Gdy w drugi dzień świąt zażyczyłam sobie ogórki konserwowe mój Mąż kazał mi zrobić test- pewnie gdyby nie te ogórki to do tej pory bym myślała,że bolące piersi to oznaka nadchodzącej miesiączki. Na teście pojawiła się ledwo widoczna kreseczka. Po kilku godzinach powtórzyłam i były już dwie mocne i następnego dnia wieczorem tak samo.

Dziś poszliśmy na sushi- ja grillowane oczywiście. Mniam!:-)

Mam wstręt do smażonego mięsa... śmierdzi i mdli mnie. Gdy pomyślę o golonce to też mi słabo. A jak tutaj po knajpach chodzimy to wszędzie te otwarte grille...bleeeeeeee

Dziś pierwszy raz od tygodnia prawie nie boli mnie gardło :tak: chyba pokonałam tą paskudną infekcję :)

reklama
u mnie podejrzane bylo to, ze zjadłam u mojej mamy śledzie... ogólnie śledzi nie jem i ostatnio jadlam jak bylam w ciąży z synkiem... i mnie to tak zastanowiło...

Do góry