reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Jeszcze jakis idiota odpala motor na zewnatrz , gazuje co chwile, odjechac nie moze, chwala Bogu , ze nie mamm w domu kamieni, bo o razu bym z okna bombe zrzucila

Czesc dziewczyny

Ale mnie dzis rano zmulilo.Wyszlam z Igorem i naszym psiakiem na spacer to myslalam ze sobie zygne!!Masakra!!!:baffled:Nigdy tak niemialam i nie chce miec.Na szczescie przeszlo samo od siebie po pol godziny.

Czy was tez mecza tak wzdecia jak mnie???Brzuch mam mega wywalony i na dodatek mnie boli od tych wzdec!Okropnosc:szok:

Dzien dobry :)

Czytalam i czytalam i juz nie pamietam, co mialam komu...

Gocha - dobrze pamietam, ze pisalas, ze masz dzis wizyte? Kciuki trzymam!

Mnie troche czasem wzdyma ale nie bez przerwy.

Za to od soboty mam koszmar. Tak mnie mdli, ze nie jestem w stanie nic konkretnego zrobic, myslec... Nic po prostu. Nie jestem w stanie nic zjesc ani pic. Wszystko jest oblesne, smierdzi... Juz mi sie plakac chce. Jestem glodna potwornie a nie moge nic przelknac. Fu.
Polece zaraz tylko do kawiarni na dole po wyciskany sok z pomaranczy (musze skorzystac poki nie sierdzi), taki z kartonu smierdzi jak stare siki... Potem pojde do sklepu i bede wyciskac. Masakra tylko, bo taki sok to tony cukru... A jaszczurce pewnie cos bardziej odzywczego by sie przydalo.

Sciskam was kochane. Bede pewnie zagladac czesto! Milego dnia!

Karol_ina Ja mam te same obawy / objawy ;D ja jestem dosc duza dziewczyna, brzuch mam wielki jak w zaawansowanej ciazy, a to dopiero 5 tydzien, nie wiem jak to bedzie w lato, co na siebie zarzuce i jak sie bede toczyc, przeciez to nie bedzie brzuch, tylko brzuszyskoooo .

Dziewczyny jesli macie dzis zly dzien, ja was pociesze zawsze moze byc gorzej. Stanelam dzis na wage i zobaczylam 99 :szok: powaznie boje sie co bedzie dalej...

Hej.
przepraszam ze pisze tutaj, ale mam wielką prośbe.
Z moją córeczka Mariczka bierzemy udział w konkursie pampers i bardzo nam zalezy na wygranej.
Gdybyście mogły proszę zaglosujcie na moja niunie.
Podaje link Pampers Galata Contest
I z góry baardzo bardzo dziękuje tym które zechca zagłosowac :)

Życzę łatwych poród oczywiscie o czasie :) I zdrowych dzieciaczków

martusia- ja pracuję, pracę mam siedzącą przy komputerze i spacerującą po terenie firmy ;) póki sie będę dobrze czuła- będę chodzić do pracy. planuję do połowy sierpnia chyba, że wcześniej mnie jakieś upały wykonczą :)
wcześniej z uwagi na mieszkanie z teściową- nigdzie się nie wybieram ;) ale wszystko zależy od tego jak sie będę czuła ;)

Witam wszystkie wrzesniowe mamusie:)
Przyłączam się do Was, jeśli oczywiście na to pozwolicie. Test ciążowy robiłam 31 grudnia i pokazał drugą cieniutką kreseczke:) Od tamtej pory ciągle Was podczytywałam ale jednak nie udzielałam sie, bo nie chciałam zapeszać. W piatek lekarz potwierdził ciążę. Jestem przeszczęśliwa. Wierze, ze wszystko bedzie dobrze i że wszystkim nam uda się urodzić zdrowe dzieciaczki . Pozdrawiam Was serdecznnie

Pora się ujawnić bo podczytuję Was już od początku ale odwagi brakło na to by się odezwać. Parę słów o sobie napisałam w wątku "Poznajmy się" więc nie będę się powtarzać. Dołączam do grona Tych, którym mdłości towarzyszą prawie cały dzień. Niestety jest to chyba połączenie efektu ciąży i duphastonu i pewnie potowarzyszy mi aż do jakiegoś 20 tygodnia. Ale trudno niech towarzyszy byle tylko wszystko było w porządku.
Pozdrawiam wszystkie wrześniówki i życzę żebyśmy razem dotrwały do września.

reklama
Witam wszystkie nowe Forumowiczki :) Martusia1605 ja w głównej pracy jestem na L4, ale dodatkowo studiuję zaocznie, nom i na studia muszę chodzić i myślę, że fajnie się złożyło, że termin mam na wrzesień, spokojnie powinnam skończyć ten rok. Poza tym prywatnie uczę dzieci j.ang. i tego też nie zaprzestaję.
U mnie dziś dziwnie się dzieje, wcześniej miałam mdłości prawie cały czas, a teraz mam głównie, jak coś zjem albo wypiję. Poza tym w nocy nie mogłam spać, tak mnie piersi bolały... Ayni u Ciebie warkot silnika, a u mnie od 7 rano odśnieżają...........i jeszcze na dodatek pies sąsiadów dzisiaj wpadł w jakiś szał i szczekał jak opętany.. uroki mieszkania w bloku
3majcie się ciepło!

Do góry