reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2012 ;)

fasolka no własnie miałam taki plan ze bede miała to pranie i prasowanie z głowy na dłuższy czas,dlatego mam nadzieje ze choc w połowe tych malenkich rzeczy uda mi sie upchnąc mojego kluseczka:-D
martusia a karmiło sie wszystkim po trochu:-Dale głównie to sie chyba inkubatorem ma:-DWidocznie jestem stwozona tylko do produkowania dzieci,a rodzic za mnie musza lekarze,bo Marcelek jest bardzo wysoko i prawdopodobnie wogóle by nie zszedł przy porodzie podobnie jak Alan.
axarai masz sie z tymi datami:-Dz malutka na poczatku to Ty chyba miałas wszystkie wizyty 13 ???? :rofl2:.
Ja urodzona 2 kwietnia wiec prawie oszukana:-D Brat za to zrobił prezent i wylazł 26 maja.Siostra jest normalna bo z 17 maja:-D
Uciekamy do dentystki.pa pa tki

reklama
Witam, podczytuję was już ładnych parę miesięcy, ale jakoś nie miałam odwagi dołączyć...Czasem czuję się jakbym Was dobrze znała :) Przynajmniej niektóre...Widzę, że ciągle ktoś nowy się pojawia, mimo że to już końcówka, więc co mi tam :)
Mam termin na 27 września, a w domu 2-latka...Tym razem czekamy na córeczkę i mam nadzieję, że pójdzie równie sprawnie jak z synkiem (rodziłam 6 godz). Małeńka w piątek na USG ważyła 2450, synek urodził się tydzień przed terminem z waga 2900, więc raczej nie jestem stworzona do rodzenia dużych dzieci :)
Strasznie lubię tu zaglądać i cieszę się z każdej noworozpakowanej wrześniówki :)
PS jak się ustawia te suwaczki?

Beacia, no to ja:-) Non-stop 13, nawet na 13 lekarz mi wyliczył poród z USG, ale tamten raczej się pomylił, bo reszta lekarzy liczyła na 19 września:-) Ja się urodziłam 30 grudnia, a mój M ma urodzinki jak Twoja siostra 17 maja:-), a mój Emil urodził się nie w sylwestra, ale za to 13 w piątek!
Ależ tam moja gwiazda się dziś rozpycha!
Bebe witaj!! Co się czaisz, rozgość się, jeszcze długo będziemy razem! Kochana klikasz na suwaczek u którejś z nas, który ci sie podoba, tam sobie ustawiasz, kopiujesz BB-code, później wchodzisz na swój profil, po lewej masz edytuj sygnaturkę tam wklejasz ten skopiowany kod, i powinno się udać:-)
Patrysia, Patrysiak też ma pośladki, czytałaś:szok: Tylko, że jej od razu powiedzieli, że jak się nie odwróci, to CC będzie:rofl2:

reklama
Do góry