reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Beacia no trza korzystać M mnie dzisiaj wnerwil wiec suchy chleb na obiad bedzie mial... dla siebie i małego już ugotowałam...

Lotka ja o Tobie nie zapomnę jak się urodzi Twoja pociecha Cię wpiszę :p:-Dpocieszę Cię moją koleżankę takie skurcze męczyły 2 tygodnie :-(

Axarai no u mnie lasnie bokiem przeszlo... i słonce wyszlo:wściekła/y:

reklama
Ciekawa jestem jak moja córeczka jeszcze urośnie. Lekarzowi ciężko było określić. Pamiętam jak to było z moim synkiem. Miałam wizytę 26.01 i ważył 3550 g i bałam się, że będzie duży ( to był 36 tydzień ciąży), a wody odeszły mi 1.02 i Adaś urodził się 3500 g. Ale w pierwszej ciąży miałam cukrzycę ciążową i byłam na insulinie. Teraz na szczęście się nie pojawiła. Mam nadzieję, że lekarz się nie pomylił i za 2 tygodnie urodzę. Może nie urośnie jakoś strasznie.

A pierwszą miałaś też cesarkę?

A teraz dalej męcza?
w nocy bylo wzglednie, nie budzily mnie, ale od rana to samo...
Beacia no trza korzystać M mnie dzisiaj wnerwil wiec suchy chleb na obiad bedzie mial... dla siebie i małego już ugotowałam...

Lotka ja o Tobie nie zapomnę jak się urodzi Twoja pociecha Cię wpiszę :p:-Dpocieszę Cię moją koleżankę takie skurcze męczyły 2 tygodnie :-(

Axarai no u mnie lasnie bokiem przeszlo... i słonce wyszlo:wściekła/y:
a dziekuje ;-) i za pocieszenie tez ;-)

Ja też czekam choć na lekki deszczyk ale nic nie zapowiada żeby miało to nastąpić:-(
Beacia
to Ty chyba ciuszków na rozmiar 56 nie potrzebujesz:)) Ja nie mogę czym Ty go karmiłaś?;-)
Lotka współczucia, nie wiem co bym zrobiła gdyby mnie tak męczyło, zapewne już po ścianach chodzisz:-)

Risiu to żes Locie pocieszyła;-)
A masz racje z tym obiadem,tez bym nie gotowała,a tak w ogóle to mój mnie wczoraj tez wnerwił z lekka:crazy:
Axarai współczuje tego goraca,u mnie tez masakra,zrobiłam sobie przeciąg i ledwo źipię ale 38 stopni to u mnie nie ma:no:
Asmi tak ja juz po jednym cc jestem,Alanek ważył 4500 i z powodu braku postępu zrobili po wielu trudach cięcie,teraz mam wybór przy wielkoludzie i nie zamierzam ryzykowac rodzic naturalnie klopsika.Wiem ze sa kobietki co rodza po 5 kg ale ja sie nie pogniewam jak do nich nie dołącze:-)

Liste uzupełniłam ;-)

no ja caly czas sie modle, zeby sie cos udalo temu lekarzowi...
na szczescie Tom sie dzis zajal sam soba i sie bawi, bo jak on mi jeszcze na to wszystko siedzi na kolanach i marudzi to mam ochote wyjsc i nie wrocic ;-)

reklama
No a co ja mam powiedziec jak ja nie wiem ile me dziecie ma?gin z tym mierzeniem nie bardzo a nawte nie miałam ostatnio usg robione(a tak zawsze miałam)hmm...ogólnie ja nie rodze dużych dzieci bo Domiś 3640 g(po terminie) a Alanek 3220 g(w terminie) i pewnie tutaj też będzie podobnie no ale lepiej jak człowiek chociaz miej więcej wie?

Do góry