reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Gorgusia i Milena0609 trzymam &&& za szybki i bezbolesny poród.
Lotka- trzymam &&& aby się wkońcu ruszyło :laugh2:
fasolka35- u mnie to samo nerwowa jestem od samej pobudki :wściekła/y:
Monaliza, Alebur- ja od jutra biorę się za generalne sprzątanie domku bo dziś jeszcze pranie i prasowanie mnie czeka, wkońcu się za to wzięłam, lepiej późno niż wcale :-p
W szoku jestem jaki się u nas ruch zrobił :szok:
A u mnie kompletnie nic się nie dzeje... tylko w nocy od 3 dni boli mnie brzuch jak na miesiączkę i to tyle.... pewnie będę jeszcze długo musiała czekać na tego mojego rozrabiakę ;-)

reklama
:surprised:jaka tu gorąca atmosfera się zrobiła:szok: i to nie przez upały :baffled:
Do tego mam wrażenie, że tu niedługo wszystkie urodzą a ja jedna pozostanę na placu boju i już nikt do mnie nie zajrzy :sorry2: bo wszystkie mamusie będą już tulić swoje skarby. Ale to, że tak piszę, to nie znaczy, że już chciałabym rodzić. Chciałabym być już po 37 tygodniu

milena i gorgusia trzymam &&&&&&&&&&&&&&
Ja już się boję!!:szok:
Jak byłam w szpitalu i widziałam dziewczynę zwijającą się z bólu jak ją wieźli na porodówkę to mi łzy pociekły!! Stwierdziłam że chcę cearkę!!!Ale urodziła w 35 tygodniu bo wody już odeszły. Najlepiej to miała dziewczyna jak przyjechała sobie na ktg, a tu rozwarcie na maxa i za 30 minut dzidzia już na świecie!!!
Dziewczyny mam wrażenie że się zaraz z nami worek rozsypie i będzie prawo serii!

Gor! gu! sia!Gor! gu! sia!Gor! gu! sia! no nareszcie!No na Gorgusie to juz naprawde byl czas:-D:-D:-D:-D:-D:-D Trzymamy kciuki za szybkie rozwiazanie:-):-):-):-):-):-):-)

Hejka:)
Widze wiekszosc niewyspana i w nerwowym humorku,to nie dobrze.Oby Wam sie brzuchatki szybko humiorki poprawiły:tak:
Ja moze nie nerwowa ale jakas taka wypluta,głowa pobolewa jestem bez życia a Alan zmusza do aktywnosci,rozmów i zabaw na które absolutnie nie mam ochoty i siły.Jedno dobrze ze cisnienie mam lepsze,bo ostatnio mi strasznie szwankowało,martwiłam sie ze mnie na oddział położa i bede tak lezec dopuki nie postaniowia o zakonczeniu ciąży.Mam nadzieje ze to moje cisnionko wytrzyma jeszcze te 6 dni,oj odliczam juz,odliczam:tak:Wczoraj zawiesiłam juz baldachim,poscielone jest i przykryte folia,jeszcze zamontowac lampeczkę,przykleic naklejki i gotowe:tak:
Synulek słabo dzis ruchliwy ale ciasno juz pewnie temu mojemu kluskowi
gorgusia,milena,&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wasze porodziki:tak:
Dziewczyny pisza ze skórcze,bóle i takie tam a u mnie końcówka ciąży i zero,jak mi sie pare tygodni temu macica stawiała tak teraz nic a nic,zadnych twardnien,pobolewan,siary ni widu ni słychu,małe tylko sie rozpycha,pipka boli a symptomów porodu nie ma,pewnie jak bym miała sama z siebie rodzic to by tez było gróbo po terminie i klocus by urósł na 5,5 kg:-D
Miłego dzionka laseczki

A ja tak sie wnerwiłam na moja ''młodziez'' ze musiałam z domu wyjsc bo bym ich pozbijała:crazy: i poszłam sobie na zakupy i humorek odrazu mi sie poprawił:szok::-D potem wkleje co dzidzi kupiłam:-D

Zdaje sie, że przed chwilą odszedl mi czop :szok: Dużo bardzo gęstego śluzu leciuteńko zabarwionego na brązowo - to to prawda? Chyba zaczynam się bac. Maly móglby jeszcze poczekac chociaż tydzień :)

reklama
Do góry