reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
kurcze pomalu juz sie mamuski rozpakowywuja :biggrin2: jeju,,,, zaniedlugo i ja ...:szok::biggrin2::szok: i reszta mam:biggrin2: :szok:

a co do pytan jak sie czujesz, ty jeszcze w 2 paku.... to tez mnie strasznie irytuja...mi sie tam nie spieszy niech mala przyjdzie na czas... wczesniej wcale nie musi ;-)najwazniejsze zeby zdrowe dzieciaczki sie porodzily...
Risia Twoj tekst z tym arbuzem mnie rozbawil :-D:biggrin2:

noooooo a u mnie burzy ani widu ani słychu choć już szansa była bo wiało okrutnie, ale nic :no:
no w kwestii zamówienia to jak robię mTransfer to tam adres jest na Radom, ale ja zawsze podaje adres wysyłki żeby nie było i chyba ktoś nie dopatrzył jednak :wściekła/y:
jeśli paczka lekka (bo sama już nie wiem co tam zamówiłam) to mama mi odeśle albo sama wezmę jak pojadę po łóżeczko :tak:
no ja dziś polazłam do Rossmana, troszke kosmetyków i ciśnieniomierz sobie kupiłam :tak:co prawda ja nie mam kłopotów z ciśnieniem, póki co, ale nie zaszkodzi mieć w domu :tak:
no i wróciłam cała mokra :wściekła/y:

Babydoll moja koleżanka na pytanie od koleżanki, kiedy rodzisz zapytała a Ty?? a tamta w ciąży nie była :-psą ludzie i ludzie i nie ma znaczenia... czasami w ogóle bym z domu nie wyszła:p

Camilla sliczna masz core :)
Cyniczna pokaz nam synka jak juz bedziesz ogarnieta ze wszystkim :)

u mnie byla burza ale jest 26 stopni, umieram z goraca. ogladalam wiadomosci i gdzies ponad 40 stopni a w sloncu 50 :szok: ale jeszcze 2 dni i znowu chlodniej na szczescie.

no to widze ze mamuski sie rozpakowuja prawie ze jedna po drugiej ;)

Widzę, że robi nam się tu gorąco nie tylko w powietrzu, ale i na porodówkach :D
ja to mam jakieś zmienne nastroje, już mam serdecznie dość, wieczorami zasypiam z marzeniem, że może coś sie ruszy a rano budzę się i dupa, chyba muszę po prostu uzbroić się w cierpliwość i już. Najdalej za 3 tyg. będzie Mały z nami, bo chyba dłużej niż 10 dni po terminie nie trzymają a jak nawet to nie mówcie mi tego... :baffled:

Risia Twój tekst jest obłędny z tym arbuzem, chyba go zapożyczę! :D hahaha

Pauline też telefonów nie lubie a najgorzej jak nie odbiorę, to wtedy już na pewno rodzę :D szczególnie mój kochany tata ma na tym punkcie fioła, nie odbieram to na pewno rodzę a ja czasem po prostu sobie w wc siedzę i nie będę biec :D

Gorgusia a Ty gdzie? rodzisz?

reklama
Polisia- jestem :-)

Jestem tak podekscytowana i przejęta,że co chwila mi się łezka w oku zakręci. Od dzisiejszego badania mam skurcze co chwila i to takie nawet bolesne trochę...
Relacja z wizyty w odpowiednim dziale.
Trzymajcie kciuki za nas Dziewczyny...bo ja to powoli panikę łapię.
Powiedzcie mi- kupiłam czopki glicerynowe. Kiedy to sobie zapodać? Jutro mają mi założyć balonik,więc może dziś? Nie wiem... :zawstydzona/y:

Do góry