reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

fiu fiu gorąco się robi!

Milena i Gorgusia kciuki!!!

Alebur ja wszystko wysprzątałam dupa to daje :D to znaczy ładnie jest w domu, ale porodu nie przyspiesza :)

Lotka a Ty widzę nadal tu siedzisz :) u mnie za to skurczy jakikolwiek brak, zaczynam Wam zazdrościć :O
Lotka w sumie to mnie wkurza w szpitalach, że jak badania to już na 3 dni zostawiają, bez sensu, bo człowiek ma nadzieję i nic.

Jasminum nie martw się, ja myślę tak samo, coć terminem jestem daleko to dupa, cisza

Beacia właśnie czytałam na wątku lekarskim, że Ty to niezłe "maleństwo" nosisz w brzuszku :D

a z paciorkiem to chyba obecnie jest obowiązkowe badanie a kiedyś jeszcze nie było... ale nie mam pewności

I dołączam do grona troszkę złych na świat, a w zasadzie ja to już jestem zrezygnowana...

reklama
POLISIA z tym obowiazkowym bym się zastanowiła bo nie każdy zaleca takowe badanie a np.moje dzieci nie wiadomo jak dawno nie rodziłam...
LOTKA to już takie konkretniejsze skurcze ;) kciuki aby wzięło cię tak ze już nie bedzie domysłu czy to już to? :)

Patrysia moja gin mi po prostu tak mówiła,że chyba to całkiem niedawno, ale może coś pokręciłam? :))) w każdym razie sama jestem ciekawa co wtedy robią w szpiatlu...

a co do badań do szpitala macie oryginały? czy kopie czy tylko w karcie ciazy (poza grupą krwi, która musi być oryginałem, ale reszta?)

Patrysia moja gin mi po prostu tak mówiła,że chyba to całkiem niedawno, ale może coś pokręciłam? :))) w każdym razie sama jestem ciekawa co wtedy robią w szpiatlu...

a co do badań do szpitala macie oryginały? czy kopie czy tylko w karcie ciazy (poza grupą krwi, która musi być oryginałem, ale reszta?)
Ja mam oryginaly, nigdy ich nigdzie nie musialam zostawiac, gin zawsze spisywal sobie wszystko do karty a mi oddawal.

No właśnie moje wyniki wsio u gina :/ i muszę na wizycie spytać co z nimi?ja jedyne co mam to karta ciąży hmm...a od grupy krwi mi się gdzieś zapodziało kurka...

jejku jejku dziewczyny sciskam za Was kciuki mocno! :)

u mnie tak sobie cos sie niby dzieje a niby nie, a to raz brzuch stwardnieje na pare minut, cos zakluje jak skurcze no i czasem jak na @. ale doktorek mowil ze nie sadzi by cos wczesniej sie dzialo. no i ta nasza zatyczka [czop] to ja jednak nie jestem pewna czy to to bylo.

polazlam dzis na wymaz na paciorka, wynik za okolo 10dni. oby nic tam nie wyroslo z niego. a w ogole odnosnie paciorka to moja mama jak uslyszala ze mam isc na te badanie to stwierdzila ze ona by nie poszla bo niby skad ma go miec? dobre :-D:-D

no znów jakieś rozpakowanie się szykuje ;-)
jasminum82 nie martw się mam tak samo jak ty :tak: i chciałabym i boję się :-D najbardziej tego,że nie zdążę po to łóżeczko pojechać :no:
i te nieprzespane noce :wściekła/y:

Hallo Kochane!!!!
Jeszcze żyję, chociaż pot już zaczyna mi kapać z czubka nosa na klawiaturę:baffled: Trochę sobie nie wyobrażam rodzić dziecko w taki upał!
Gorgusia no to dziś małego Kacperka witamy!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!
Lotka co by już przestały cię męczyć te skubańce, i przyszły prawdziwe, no powiedzmy ze 4 i porodzik:-D

Mi gin wpisuje do karty i orginały oddaje:-)

reklama
Do góry