reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
cześć dziewczynki.
pokoik już gotowy muszę jedynie dokupić jakiś większy zapas pampkow i bepanthen i sudocren i będziemy.gotowi :D

martusiu mi czop odszedł w środę czyli prawie tydzień temu ale polozna mi napisała żeby się nie martwić bo bez czopa można nawet do terminu odnosić.

troszkę wam powiem że przez to odejście czopa bardziej się zmobioizowalam do prania małego ciuszkow i już się zrobiłam trochę niecierpliwa i wyglądam porodu mimo że jeszcze wcześnie...

ale się kobietki rozbrykalyscie :p
jest wątek z imionami :D:D robię porządek i przenoszę pościki także się nie zdziwić:)

jestem jakaś dziwna dzisiaj tzn spuchnięte nogi tak, że chodzić nie mogę:(

Risia widzisz te baby w ciazy sa niemozliwe :p
Ayni wiem :) powiedzialam malzowi to on sie bardziej przestraszyl niz ja ;)

no i pranie... zostala mi jeszcze 1 szuflada i jeden wsad juz czeka. nasz synek bedzie mial wiecej ciuszkow niz my razem wzieci, oby chociaz po razie zalozyl :p

Boshe, wam już czopy odchodzą, rozwarcia macie, skurcze... a u mnie nic, brzuch wysoko, czasem twardnieje ale szyjka długa na 3,5 cm. Za to bóle w krzyżu i miednicy dają mi tak w kość, że chciałabym już urodzić. Ruchy małego są regularnie, ale słabe... nic dziwnego, bo gdzie on ma się ruszać, jak patrzę na swój brzuch to sobie myślę że musi mu być strasznie ciasno.
Jedyne na co jeszcze czekam to naklejki z allegro, bo mają być lada dzień i to będzie już koniec urządzania pokoju Huberta. Jak przyjadą to obkleję ściany, mebelki i mogę rodzić.
Niech ja już urodzę... Hubi wyskakuj grzecznie, mama Cię prosi, na razie po dobroci ;-)

Future spoko :-Djaja sobie robie :-p

Martusia no :-pmój maż mi auta nie daje po tym jak wjechałam na rondo nie patrząc czy cos jedzie :baffled::szok:

Kasia ja tak mialam z pierwszym synkiem... nic a nic nawet w 40tc lekarka mi powiedziala, ze wszystko pozamykane a 3 dni później urodzilam :tak:

Alanuś dobrze się czuje:)ani razu nie zwymiotował...apetyt też ma:)także to ta kiełbasa była winna i już podziękuje grillowaniu...

Ukrop ukrop pot sie leje ze mnie :/

FUTURE
Antoś:)
AXARAI Alanek nie miał nigdy z tym problemu ba nie pamiętam aby mi zwymiotował aż tu takie coś:/no ale na szczescie ok :)ja też mam codziennie twardnienia a do tego bóle krzyża takze i ze mną skurcze sie bawią...no ale niehc się pobawią przygotują macicę bo u mnie o wiele za wcześnie na cokolwiek...

reklama
hejka umieram - ta pogoda mnie wykończy wiatrak mało daje. lakko popadało ale tylko chwilke i nic to nie dało. mam nadzieje ze burza bedzie. moze lzejsze powietrze bedzie.
bylam dzis w jednej uczelni ale kierunki wszystkie platne. i chyba pojde dziennikarstwo lub informatyka na Uniwerku innym stacjonarne bezpłatne. ale boje sie jak to bedzie. bo poród i poczatek styudiów wszystko razem pogodzić czy dam radę??
B bedzie pracować jego mama też, brat się uczy więc z dzieckiem na uczelnie isć?? nie bardzo coś myślę. nie wiem jak to zrobić. rekrutacja na studia jest do konca wrzesnia. musze się zastanowić. interesuja mnie tylko bezplatne dizenne bo nie stac na czesne.
szkoda ze tu nie ma PWSZ to bym tam poszła.
Dziękuję za otuchęm i wiarę we mnie.

KOMU ODDAĆ TROCHĘ CIEPŁA??? u mnie ok 10 stopni mogę oddać. albo przyjmę deszcz lub wiaterek z chęcia.

Stokrotka ja w nocy regularnie po północy, po 3 i po 5 pobudka a wieczorem czasem co pół godziny. i skąd tyle wody we mnie?? a w dzień jak się zdrzemnę to drzemki nie przerwie.

Future Gucio fajnie.

Do góry