reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

doberek, zdycham z tych upałów :no:
jak można co 1h chodzić do wc w nocy, co to za spanie, masakra jakaś :wściekła/y:
a jeszcze mnie dzis kurier dobił, dzwoni do mnie,że ma paczkę i czeka z nią pod blokiem w Radomiu :wściekła/y: co za lipa, skoro ja ja zamawiałam na adres do Żor :wściekła/y: teraz z mamą musze załatwic żeby odebrała i ewntualnie przesłała do mnie :no:

reklama
Fasolka, Lotka - mi też przeszło. coprawda nad ranem dopiero, jak zasnęłam, a dośc długo nie moglam zasnąć. le poki co jest okej. chociaż dalej jakaś dziwna jestem. maly szaleje. ale dam rade ;)

słuchajcie dziewczynki, bo may z mężem dylemat. Antoni czy Gustaw??

Zazdroszczę wszystkim, u których coś się ruszyło:szok:
Ja tylko cierpię od bólu żeber i pachwin. Na dodatek ostatnie wiele nocy miałam tak, że siusiu się ciągle chce, ale brzuch tak napięty, że załatwić się do końca nie mogę. A dzisiaj to już tak samo i w dzień zaraz oszaleję:angry:
Czaaarek wychodź do mamusi już prędko :-D

Marudka - ja mam to samo. moglabym spać w łazience i co chwile 3 kropelki puszczac. i wciąż brzuch twardy. ale Ty już możesz ;) a ja jeszcze nie bardzo.

Uff, myślałam, że ja tak tylko mam:-p
Co do imienia, nie jestem obiektywna, mój ukochany bratanek to Antoś, więc oddaję swój głos na Antoniego :-D

Hej, wrócilam ze szpitala do domu już. Uffff jak ja nie cierpię być w szpitalu. Wynudzilam się jak mops... Ale... mam nadcisnienie, więc mam brac dopegyt 2x1, białko wyszło w normie, więc na szczęście zatrucia nie mam. Poza tym niby jakaś infekcja jest, więc mam sobie aplikowac clotrimazolum. Miała to któraś? Też Was ta tabletka tak piekła? Brrrr... Usg mialam robione, nawet dwa razy i wszystko w porzadku jest, przepływy dobre :) A Mały ma już 3kg :) Moja szyjka się skrociła z 4 do 1,5cm, a rozwarcie ma 0,5-1cm. na ktg w szpitalu raz po raz wychodziły jakies skurcze, najsilniejsze to były na 50, a tak to albo wcale albo z 30, więc luzik. Dzisiaj miałam mieć wizytę, ale spotkałam w szpitalu swojego lekarza i przełożylismy wizyte na za tydzien, bo jestem przebadana wzdluż i wszerz. Tylko teraz mi się przypomniało, że mieliśmy dzisiaj pobrać wymaz na paciorkowca... kurcze za tydzień to juz będzie skończony 37 tydzien, nie za późno?

Co do imienia to my będziemy mieli wlasnie Antosia :)

Ostatnia edycja:
Gustaw, Gutek - przepiękne.
My mamy Jonasza i mam nadzieje ze uz niedlugo wyjdzie bo skurcze coraz mocniejsze mam, coś w rodzaju czopa (czopu) mi odchodzi od kilku dni. Najgorszy jest tylko strach przed porodem, w sumie bardziej się boję niz za pierwszym razem. No ale już nie mam wyjscia.

ryba ja mam maść clotimazolum, używałam przed ciążą i w ciąży czasami też, ja często łapię jakieś zapalenia... ale maść przynosiła ulgę w kilka sekund, pieczenia nigdy nie było, nie wiem jak z tabletkami

cześć Mamuśki :)))
Ryba ja pamietam kiedys bralam te dopochwowe clotrimazolum i pieklo mnie po nich ale piewsze chyba 3dni pozneij juz ok(bralam chyba 6dni) no i dobrze ze juz wkoncu w domku i ze w miare ok
Future mi si epodoba Antoś i to bardzo ,ale Gustaw jakoś nei bardzo :/ choć każdy ma swój gust i swoje ulubione imiona:)

reklama
hej :)

a ja spie z przerwami na siku po 3 kropelki i picie :-D ale teraz juz nie zasne. Oli sie dosc bolesnie przeciaga i kopie w biodra sadysta maly. u nas dzis 32 stopnie, wiec noc bedzie straszna. mialam isc na wymaz ale nie w ten upal jutro ide na 11:00.

Future Antoni :)
Lotka no wlasnie moze juz sie cos dzieje ;)
Patrysia dobrze ze z Alankiem juz ok :)
Ryba uff ze to jednak nie zatrucie :) a przez pierwsze dni stosowania tych tabletek moze piec lub swedziec.
Stokrotko doczekasz sie i Ty :p

a u mnie chyba czop zaczyna sie zegnac, dzis jeden maly glutek. chociaz moze mi sie zdawalo, moze za wczesnie?

Do góry