reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Witam dziewczynki:-) jakos przespalam ta noc ale bez rewelacji czuje sie jakbym w maratonie biegła ,,, wszystkie gnaty mnie bola:szok::-)... ale pomimo to humorek jakis lepszy dzis:-):-) i od dzis zaczynam odliczanie jeszcze siedem dni i pozbede sie uszczelki:-D:-D:-D A swoja droga Palma jak sie czujesz ???
Dzis tez zapowiada sie dzien leniucha;-) obiadek mam od wczoraj ,dzieciaki na basen pewnie czmychna bo upał, moj m w pracy...a ja sama zostane :-p ....

Jak tam Lotka Future przeszło czy wybieracie sie na oddział....

Miłego dnia brzuchatki i mamusie rozpakowane;-):-D:-D

reklama
mnie dalej pobolewa, ale chyba ide się położyć spatki normalnie.
pobolewa mnie i skurcze mam, jak się "przewalam" albo schylam. muszę odpocząć. Moze przez ten upał.

Lotka - no może dziś Wasz dzien?

Witam dziewczynki:-) jakos przespalam ta noc ale bez rewelacji czuje sie jakbym w maratonie biegła ,,, wszystkie gnaty mnie bola:szok::-)... ale pomimo to humorek jakis lepszy dzis:-):-) i od dzis zaczynam odliczanie jeszcze siedem dni i pozbede sie uszczelki:-D:-D:-D A swoja droga Palma jak sie czujesz ???
Dzis tez zapowiada sie dzien leniucha;-) obiadek mam od wczoraj ,dzieciaki na basen pewnie czmychna bo upał, moj m w pracy...a ja sama zostane :-p ....

Jak tam Lotka Future przeszło czy wybieracie sie na oddział....

Miłego dnia brzuchatki i mamusie rozpakowane;-):-D:-D
u mnie przeszło.... potem sie wybieram na ktg, zobaczymy co tam sie dzieje, moze o czyms nie wiem ;-)
a teraz kawa ;-)

Jak tu cichutko dzisiaj:-p ,ja bez energi zupełnie :crazy: wyprawiłam dzieciaki na basen tz wałowe zrobiłam:-) teraz drogie pranie sie pierze ..a swoja droga w sobote pranie robiłam a dzis znowu dwa automaty koci mi sie to czy jak:szok::-) a jak dzidzia sie urodzi to juz wogole sie nie wygrzebie z tego prania chyba:-p...

Alanek obudził się i dobzre się czuje:)poprosił o chlebka(dałam mu na razie suche płatki):)teraz chłopaki jedza i bajke ogladają...to chyba ta kiełbasa z wczorajszego grilla jednak zaszkodziła(wymiotował samą woda i skórkami od kiełbasy)...mam taką nadzieję Domiś wsio ok się czuje...

Alanek obudził się i dobzre się czuje:)poprosił o chlebka(dałam mu na razie suche płatki):)teraz chłopaki jedza i bajke ogladają...to chyba ta kiełbasa z wczorajszego grilla jednak zaszkodziła(wymiotował samą woda i skórkami od kiełbasy)...mam taką nadzieję Domiś wsio ok się czuje...

Moze mu skorka na zoładku usiadła z kiełbaski i jak juz sie jej'' pozbył'' to ok bedzie...:tak:

Ojeju co za ciezkaaaaaaaaaa nocccccc, chryste upal niemilosierny:-( zero wiatru!! wiatrak troszke mi ulge przyniosl, wc odwiedzilam kilkanascie razy i za kazdym razem moczylam stopki i dlonie w wodzie nie dosc,że balony to w ogole bolaly... pospalam do 8 i wstalam

Joasia nio jakby mnie mialo zabraknac jak calaaa rodzinka pojechala nad wode a ja mialabym w domku siedziec ooo niee:-D poki co trzeba korzystac:-) zrerszta sama przyjemnosc pod parasolka i fajnym wiaterkiem od jeziorka:-)az mi tego w nocy brakowalo, jedyny minus to,że caly dzien pilam i pilam a w nocy chodzilam i chodzilam do wc:-D dzis u nas tez goracooo energi brak a dzis wizyta i tak mi sie samej nie chce jechac:-p ja smarowalam brzus oliwka non toper zeby nie byla sucha no i swedzialo i pieklo mniej a dopiero po jakims czasie przestalo calkowicie

Lotka ciekawe czy KTG cos pokaze czy cos sie tam u Was dzieje:-) jeszcze nam odrazu zostaniesz w szpitalu hihi ja dzis wizytuje i tez jestem ciekawa co tam slychac :-D

Fasolka ja jeszcze nie mam pralki:-D:-D to dopiero problem:-Dtakze ja juz sie martwie,że bede latac na dol do tesciowej i chyba predzej bedzie wolala mi pralke oddac niz czeste moje wizyty:-D

Patrysia no to teraz powinno byc ok z Alusiem, wiec fajnie bo szkoda szkraba no i zeby Dominik sie nie zarazil :)jak ma checi do jedzonka to bedzie git :)

Ja zabieram sie za sprzatanko, polece po wyniki krwi i moczu zrobie placki ziemniaczane chodza za mna juz od piatku:-p no i bede sie zbierac do gin :) buziaki :*

hej u
u mnie nocka też nie lepsza, wczoraj wróciliśmy z weekendu pod namiotami i powiem Wam, że tam lepiej się wyspałam niż dzisiaj w domu. A nogi:szok: aż zaraz zmierzę ciśnienie bo są straszne, nic nie robię a się kleję...

reklama
Hallo Kochane!!!!
Jeszcze u Nas chwile przyjemnie! Ale jak będzie tak jak wczoraj to nie wytrzymam!!!
Patrysia na pewno źle pogryzł skórki, ja małemu jeszcze ściągam skórki, zresztą on sam się domaga, bo nie lubi twardego. Dobrze, że zwymiotował, bo takie coś to kilka dni potrafi męczyć!
Ale oszukują te skurczybyki! Mi się jeszcze nie spieszy, 30 mam wizytę u lekarza odnośnie CC, jak sie mała nie odwróci, i życzę sobie wytrzymać! Boję się, że wody odejdą, albo szybko się zacznie i będą próbowali pośladki mi wycisnąć:szok: Zresztą fotelik kupujemy po pierwszym, więc się spieszyć nie będę:-)
Miłego dnia Kobitki!!!!

Do góry