reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Na humorki z rana:-):-):-)

422193_513646735319212_1443330937_n.jpg

Camilla mega kciukasy&&&&&&&&&&&&&&ale 2400 to ogromna dziewczynka w porównaniu do Naszego Maxia!!! więc będzi ewszystko dobrze!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

widze ze wiele ma kijowe nocki :( ja dzis tez nie spie i juz 10podejsc robilam zeby si ejeszcze przespac ale nieda rady:( u mnie problem ze nei moge oddychac maly mnie gdzies uciska i tylko jak siedze albo chodze to jest ok jak si epoloze to koniec:(

Palemko no to superowo że juz 37 czyli bezpiecznie i kciukasy za wizytke !&&&&&&&&&&&&&&&&&& my tez dzis 37:) ale Adaś ważył 2350 21lipca wiec teraz napewno duuuuzo wiecej ,wiec wiemy ze Maly nie bedzie :p

Camilla trzymam za Ciebie kciuki, żeby wszystko było dobrze. Zdrówka dla Maleństwa i dla Ciebie.
Moja znajoma miała termin jak ja, czyli na 20 września, a urodziła już 11 sierpnia - zrobili jej cesarkę bo miała problemy z ciśnieniem i nie chciało spaść. Kacper urodził się z wagą 2100g, więc też nie duży, ale na szczęśćie wszystko dobrze.
Życzę żeby u Ciebie też się wszystko dobrze skończyło.
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Camilla ma miec CC za 6 h ... przekazałam jej , ze trzymacie wszystkie kciukaski

u mnie już 2 blaty sie pieką - fioletowy i pomarańczowy... jeszcze 4 zostały... do tego masę...

Lotka ja zerobilam sernik na zimno z malinami i galaretka agrestową :-D

Babcie wzięly Sebcia na spacer - powiedzialy wrócimy jak wrócimy :cool:

Do góry