reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Hejo:)
A ja dzis na odwrót,wyspana i nie połamana:)Zwiększyłam magne b6 i nawet skórcze dłoni dokuczały w nocy troche mniej:) No i dobrze bo miecho sie rozmraża bede dzis robic spora ilosc uszek,czesc na teraz czesc do zamrozenia,bedzie gotowiec dla Alanka jak bede w szpitalu bo on lubi jak to on nazywa malutkie pierożki :tak:
Słoneczko świeci bedzie ładna pogoda,synek poszaleje w ogródku:tak:
Rysiu nie szalej tam za intensywnie co bys do 18 wytrzymała:tak:Ten torcik robiła jedna z lipcówek w tym roku i nawet fajnie wyszedł,ja planuje ze go zrobie w przyszłym roku,bo w tym leniuszysko zamówiłam gotowy,jak co roku zreszto:zawstydzona/y:Az wstyd sie przyznac ze jestem po dwóch szkołach gastronomicznych:-p:zawstydzona/y:
Camilko trzymam &&&&&&&&& za Was słoneczko:tak:
Palemko super:-D:-D:-DDa sie wyczuc twój entuzjazm i nawet sie nim zarazic:-D:tak:
Moje cisnionko dzis grzeczne,bo wczoraj nie byłam z niego dumna miałam nawet 151 w pewnym momencie i troche mnie zmartwiło ze moze bedzie na stałe juz gorzej i ze ip mnie czeka
Ja inkę z mlekiem wysiorbałam ide śniadania szukac:)
Miłego dzionka:)))))

reklama
Ja zawsze gotowce kupuję bo ja nie piecze ;)

Domis tym razem zażyczył sobie dinozaura(mega fan)torta no i trzeba spełnić życzenie dziecka:))taki szczesliwy z tych tortów jest jak ma taki który sobie zażyczył:))

Fasolko, Beaciu postaram się :)

sernik za nimno w 2/3 zrobiony chlodzi się w lodówce, jeszcze tylko nałożyć owoce i zalać galaretka :) zaczęlabym tort, ale skończył mi się cukier :angry::tak:i muszę czekać aż mamuśka przyjedzie i przyniesie bo u mnie leje... jejku ale mam dzisiaj energii :D za 10 :):):)

no i teściowa ma przyjść ciekawa jestem na ile...

Fasolka zaraz wpadam do ciebie na ta smakowita kawke.
Camilka nasza kochana niech sie trzyma. Napewno bedzie dobrze, lekarze wiedza co robia. A po sytuacji z nasza dzielna Maybebaby i jej Maxiu my juz naprawde nie mamy co sie denerwowac. Bo jak ONI dali rade to my juz musimy babeczki. Trzymajmy kciuki za dobre wiesci juz pewnie niedlugo&&&&&
Moja Olivcia dzisiaj szaleje. Noc w miare przespana, skurcze tylko w nogach meczyly. Moj B na szczescie dzis w domku wiec pomoze mi we wszystkim:-):-):-):-) Czas na jakas dobra ksiazke:tak::tak::tak:

No i 3 maluszek wrześniowy będzie na świecie:)fakt jeszcze lepiej aby posiedziało ale lekarze wiedza co robia bo i skoro tętno nie takie?to lepiej bedzie po za brzuszkiem...kciuki &&&

reklama
Hallo Kochane!!!
Ja też nie wyspana, ostatnio nie cierpie nocy! Nie wiem jak się ułożyć, jakieś ulewanie mi się śnił!
Sąsiadka nastawia sobie budzik, żeby rano wyjść z tym wrednym kundlem, i dzisiaj wyszła wcześniej, zapominając o budziku, a budzik 6.30 (jak udało mi się przysnąć) nawalał przez 15 minut:szok:
Camila trzymajcie się dzielnie!
Kasiazabka mnie też trzymali 3 dni bez sensu, profilaktycznie, mogłam sobie w domu leżeć, nawet żadnego badania nie miałam przez te trzy dni, tylko luteine dowcipnie, a to też mogłam w domu! Porażka! Trzymam kciuki, żeby ciśnienie spadło i puścili Was do domu!
Miłego dnia Kobitki!!!

Do góry