reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Witam porannie:-) moja dzisiejsza noc to porazka nie umialam sie ''ułożyc''i cała noc sie budziłam, wstawałam ,łaziłam i dzis kazda kosteczke czuje:no: za oknem ciemno jeszcze:szok: .....

Na przebudzenie z rana ....
KAWA-U~1.JPG

Miłego dnia brzuchatki:-):-):-)

Witajcie ciężaróweczki!
u mnie też nocka ciężka, ostatnio wieczorami, przed snem jest mi mega niedobrze, w nocy też mi niedobrze, uhhh....
lecę pobrać krew
miłego dnia!

witam sie

wczoraj mialam atak duszności... spaliśmy przy otwartym oknie, M zmarzł , ja spałam odkryta...bo mi bylo gorąco...:baffled:

dziękuję wszystkim dziewczynkom za życzonka dla Sebusia

ja mam dzisiaj sporo do robienia więc mnie nie będzie buziaczki

Dzień dobry trzy bobry :-D:-);-):laugh2::laugh2::-D:-D:happy::happy::-):rofl2::-D:-D:-):-):-D:-D

NadeJszła wiekopomna chwJila, całą noc my nie spały z Nataszycą, teraz ona odsypia a ja ....hm.... poJszłam;-) do sklepu po świerzy chlYb i chciałam kupić szampana - dziś mamy upragnione 37 tygodni - ale mi się morda cieszy :-D:-D:-D:-D
No to lecę się golić, myć i szorować:tak:;-):laugh2:, na wizytację dzisiejszą o 13 :-)

reklama
Fasolka- super! Mi się też paszcza cieszy w takim razie :) trzymam & za wizytę.

A ja prawie nie spałam. Mały miał jakieś adhd i szalał po maksie. Od 1 w nocy byłam głodna i udało mi się wybronić od jedzenia do 5. Ale kosztem snu,bo jak spać z ssącym żołądkiem i chrapiącym mężem obok :confused2:
I dziś mój termin z om... w nocy brzuch boli,a poza tym nic,więc spokojnie czekamy na rozwój sytuacji. M tylko mocno zestresowany...
Miłego dnia Kochane.

Do góry