reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Camila Kasiazabka &&&&&&&

ja po wizycie dzis na watku odpowiednim opisane. B wraca 26.08 i na nastepniej wizycie bedzie ze mna jak sie uda mu, bo nie wiadomo jak z praca.

RiSiA 100alt dla Sebusia

dziś robotnicy od ocieplania budynku obok przenosili rusztowanie juz o 7:30 i nie dali spać. rano byłam w UP złożyć podpis i po porodzie mam donieść tylko zaświadczenie że urodziłam.

Fasolka podrzuc trochę naleśników

Camila Kasiazabka &&&&&&&

ja po wizycie dzis na watku odpowiednim opisane. B wraca 26.08 i na nastepniej wizycie bedzie ze mna jak sie uda mu, bo nie wiadomo jak z praca.

RiSiA 100alt dla Sebusia

dziś robotnicy od ocieplania budynku obok przenosili rusztowanie juz o 7:30 i nie dali spać. rano byłam w UP złożyć podpis i po porodzie mam donieść tylko zaświadczenie że urodziłam.

Fasolka podrzuc trochę naleśników

Juz wysyłam kurierem;-) z dzemem truskawkowym moga byc:-D :-D

Palma wyłaz z krzaczorow:-D:-D jak tam po wizycie?????

no wiec chcialam byc rzetelna jak zawsze i kazdej ladnie odpisac i tak zrobilam ale ze pisalam w pozycji lezacej jednym przyciskiem zamknelam okno i dupcia.......napisze tylko ze jrstem wsciekla z powodu wizyty mozecie sobie poczytac....mam duzo lezec wiec po powrocie z wizyty zalatwilam tylko zaliczke na wozek i zarezerwowalam na jutro lozeczko bo jedziemy po nie z dziadkiem...cisnienie w przychodni 125/85 a w domu 140/94 echhhh.....do tego co noc brzus sie mocno napina, ale Lilcie cyuje dosc intenszwnie wiec sie tzm nie martwie...a no i jakby bylo malo wylazly mi rozstepy a myslalam ze cudem ich unikne od razu pol brzucha wywalilo a co bedzie jak pociemnieja no coz....a swedzi jak cholerka, macie jakies sposoby zeby nie szczypalo?a i jeszcze chcialam zapytac czy ktoras stosuje jakis zel na spuchniete kostki godny polecenia?
Sorki ze tak dzis narzekam i tylko o sobie ale mam jakas zalamke dzis:(
jutro bedyie lepiej...oby...
kasiazabka, Camilla &&&&&&&&&&& za Wasze 2paczki:*

a ja mam ambitny plan na jutro i tylko zeby nie bolalo to dam rade a wiec:
-odwiedzic dwa lumpki
-pojechac do mieszkania mamy
-zakupy
-bazarek
-pranie Malego

mam niby wiecej odpoczywac ale sie nie da, ciagle cos, ciagle gdzies trzeba isc. i nie kazdy rozumie ze mi ciezko juz, ze kregoslup boli i w ogole. zero jakiegokolwiek zrozumienia. :wściekła/y:i ta przekleta winda, niby dzis ja naprawili [a 2h przed tym pisalam ostrzejszego maila do administracji] ale jestem pewna ze pochodzi dzien dwa i znowu stanie a wtedy to ja nigdzie nie wychodze mam gdzies... :crazy:

Joasia nie nerwuj sie. a rozstepami sie nie przejmuj zbledna niedlugo i nie bedzie widac :)

Risia- wszystkiego dobrego dla Twojego Sebusia. Buziale dla Niego :*

Jej...wszystko mnie boli. Rano na badania, po powrocie wzięłam się za gołąbki i ugotowałam ich dwa gary! Znowu posprzątałam i nadreptałam się przy tym mocno, poprasowałam i zaliczyłam długaśny spacer :-D Ale czuję się dziś wyjątkowo dobrze i mam (znaczy miałam) masę energii. Aż dziwnie dużo.
Wyniki badań już mam i są całkiem ładne. Tylko hematokryt poniżej normy ciut mnie martwi, bo do zzo potrzebny jest dobry hematokryt.
Spokojnego wieczorku!

reklama
Do góry