reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

RiSia ahaa mowisz,że masz plan,że jeszcze dwa dni i mozesz rodzic:-D:-D no to trzymam kciuki!!! Tyle biszkoptow pieczesz wow mam nadzieje,że ladnie wyrosna hihi i ucaluj Sebusia od ciotek z bb:-)

pajka.jpeg

Camila czekamy na wiesci i trzymamy kciuki za Ciebie kochana :*:*

Marudka co do czego to te co maja rodzic pierwsze to rodza na koncu:-) nie znamy kochana dnia i godziny moze nas chwycic w kazdej chwili:-)

Fasolka wow Ty to naprawde szalejesz nam ostatnio:-D Ale dobrze,że masz energie, jestescie juz bezpieczne wiec mozna szalec:-)

Ja dzis bylam na badanich mocz i krew matko swieta spedzilam tam godzine nowa pielegniarka normalnie jakie ruchy nic a nic nie wiedziala nawet ile mam zaplacic za badanie:-D zawsze zajmowalo mi to 10 min a dzis godzinaaaa a moje dziecie bylo glodne juz o 6 rano a zjadlo po 10:-D

Planuje dzis zdecydowac sie na wozek, w razie czego to nawet nosidelka nie mamy wiec bede spokojniejsza jak cos zakupimy,musimy tez kupic materacyk do lozeczka i wkoncu miec to co jest najwazniejsze,lozeczko juz bym chciala zlozyc itd a poki co ide wziac sie na obiadek:-)

reklama
Jasminum wrzucę - jutro będę go kończyla. Na górze będą dinozaury, kwiatuszki itp:) ozdoby jestem sama ciekawa efektu :)

idę przygotować się na wizytę:p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie babeczki!
Beacia82 ja dzis tez po ciezkiej nocy. musze powstrzymac sie od wczesniejszego zasypiania bo pozniej jakies kwasy wychodza- to zgaga, to koszmary i spac nie mozna.
Camila kciuki zacisniete za Ciebie i Malenstwo!!!&&&&&&&&&&&&&&Przynies nam predko dobre wiesci:-):-):-)
Gorgusia oj ty biedna z tym czekaniem. Nie martw sie, to naprawde lada dzien:tak::tak::tak::tak: Wiele z nas ma jeszcze tygodnie... J amoja Alunie 5 dni przenosilam. Ale jak to sie mowi: co sie odwlecze to nie uciecze:-D:-D:-D:-D
Palemka to od dzis zaczynaj seksy na maxa:-D:-D:-D Chlop sie bedzie cieszyl:tak::tak::tak::tak: A bylo co sie bac???? co???
Fasolka ty tez juz tuz tuz!!. Brawo dzielne dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Risia no to juz jestes odkorkowana , to suuuupcio:-):-):-):-)
Partysia trzymam kciuki zeby najmlodszy byl charakterkiem po starszakach&&&

Wlecze mi sie kochane ten czas!!! Wczoraj sie przeforsowalam- sprzatanie, zakupy, ciasto i caly wieczor zdychalam z bolu. A jeszcze 2 tyg. powinnam byc grzeczna i z niczym nie przeginac. ALE SIE TAK NIE DA!!!!

Hallo Kochane!!!
Rysia 100 lat dla Sebusia!!!!! Śliczny torcik, taki słodki kolorowy dla dzieci. Robiłaś go już?
Dziewczyny spokojnie z tym rodzeniem, najlepiej po 38tc, wtedy dzidzia na pewno ma wszystko rozwinięte, przecież żadna z nas nie chce, żeby jej Cudo wpakowali do inkubatora, bo coś tam nie tak!!!
Ja to po prostu nienawidzę nocy ostatnio!

reklama
Do góry