reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Future ja chwale sobie te globulki Gyno Pevaryl 50 na mnie najlepiej działaja ...i jeszcze mi pomagał płyn do higieny intymnej z kory dębu zapach ma taki sobie:baffled: ale działa...

reklama
Future ja osobiscie polecam mieszanke ziolowa do mycia Vagosan no i masc citromazolum tak mi ostanio pomoglo jak mnie po antybiotykach zlapalo:-)

Fasolka narobilas mi smaka na shake z mc donalds:-D klaps!!!

Patrysia haha no to ciekawie mialaś :);) ja sobie wezmę ciuchy na wyjście bo znajac mojego meża zapomni :D

dziewczyny a kupujecie cos od mlodszego dla starszaka??

Future to jest tylko internet... nie ma się czym stresować a tym bardziej przejmować... tyle ile użytkowniczek tyle odmiennych może być zdać :tak:

zmykam kończyć obiad i pakować torbę do szpitala
ja mam juz kupione i schowane w sypialni ;-)
Tomi dostanie hulajnoge ;-)
o taka:
HULAJNOGA TROJKOLOWA THOMAS TOMEK I PRZYJACIELE (2495335319) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

dlugo nie moglismy wymyslic co kupic, az zauwazylismy jak go skreca, jak widzi inne dzieci jezdzace :-) no i dla mnie bedzie wygodnie wziac to na spacer z wozkiem, a nie ciągać jeszcze rowerka. wchodze do sklepu, składam i chowam na spod wozka i gotowe :-)
mam nadzieje, ze mu sie spodoba :-)

ja już torbe mam spakowaną. tylko kapcie dorzucę i szlafrok, ale ciągle uzywam, wiec w ostatniej chwili wrzuce.

maluszek - ja mam od antybiotyków i sterydów i jakoś wyjątkowo się nie mogę pozbyć. kiedyś działał na mnie jeden domowy sposób. zamoczony tampon w mleku kwaśnym, albo kefirze z bakteriami, na całą noc, i na drugi dzień ani śladu. tak te dobre bakterie zwalczały te złe...no ale teraz nie działa....buuuu

ja mam juz kupione i schowane w sypialni ;-)
Tomi dostanie hulajnoge ;-)
o taka:
HULAJNOGA TROJKOLOWA THOMAS TOMEK I PRZYJACIELE (2495335319) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

dlugo nie moglismy wymyslic co kupic, az zauwazylismy jak go skreca, jak widzi inne dzieci jezdzace :-) no i dla mnie bedzie wygodnie wziac to na spacer z wozkiem, a nie ciągać jeszcze rowerka. wchodze do sklepu, składam i chowam na spod wozka i gotowe :-)
mam nadzieje, ze mu sie spodoba :-)

Hulajnoga sie sprawdza sama tak robiłam młody jezdził a jak do sklepu czy juz mu na spacerze nie chciało sie jezdzic to składałam pod wozek i po kłopocie :-D :-D

No to nam się Jumabe rozpakowala :) dobrze,że wszystko ok.
Ja po tym ktg nie wierzę,że niebawem się ruszy. A jak do kolejnego czwartku się nie ruszy to szpital i dumnie co dalej.
Gotuje leczo- ma ktoś chęć? :-)
A zaraz na spacerek tuptam.

reklama
Do góry