reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

witam poniedziałkowo.
dopiero przed 12 a ja zdążyłam iść zrobić badania, i z awizo na pocztę, załatwić US zmienę adresu i posprzątać w domu trochę. po południu po wyniki krwi idę. i resztę dnbia chyba będę się nudzić. w czwartek UP rano i ginekolog od 12 przyjmuje..

Tygrysek ja tez proszę i info

co do odwracania dzieci
to kiedyś (tak słyszałam) to lekarz przy porodzie rękę wsadzał i przekręcał jak na usg pępowina nic nie krępowała. tak mama mówiła że raz tak miała z jednym z Nas, a urodziła 7ke dzieci.

miłego dzionka. i spokojnie bez kłótni dziewczyny

reklama
Axarai nie dziekuje :tak:pod warunkiem, ze moj mąż proszony swoją drogą od miesiąca o przywiezienie gondoli i fotelika ponownie o nich nie zapomni :-Dfaceci:-D

Nellas dziękuję :):) dla Twojej wiadomości z dziewczynami z tego własnie wątku przeniosłyśmy się na Facebook czyżbyś nie dostala zaproszenia do grupy zamkniętej???? dlatego wlasnie tam już nie piszę :-Dnie wierzysz zapytaj dziewczyn :-Doj poza tym czuję się sledzona :-Dmasz dwa posty na koncie, ale doskonale wiesz co pisałam w 25 tc oj dobra jesteś... te same wiadomości pewnie znajdziesz i tutaj na naszym wątku - wczytaj się głębiej zanim mi cokolwiek zarzucisz :tak:

jaka grupa na fb ? :-)ejjj nie dostałam zaproszenia :confused:

Padłam:-D fryzjer zaliczony nawet kosmetyczka niezaplanowana ;-) zakupy sie udały :-D w portfelu tajfun przeszedł:szok: lodow co prawda nie było ale Mg Donald owszem ..ciekawe jaki cukier bedzie:szok: .... a teraz chyba sobie drzemke zrobie:-D a jak siły do mnie wroca to fotki wkleje co dzidzi kupiłam:-D

Merlin ale nie chodzi o grupe dziewczyn z Wrzesnia:tak: tylko z watku wywołanego przez tą Panią ;):) pani mi zarzucila, ze tam się nie udzielam więc ją uświadomilam troszeczkę bo Pani zbłądzila:):-)

Fasolka zazdroszczę :) ja się zbieram do fryzjera już od dwóch miesięcy, ale się boję bo zawsze fryzjerka mi spierdzieli i źle zetnie :crazy:

idę robić frytaski :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Fasolka super że zakupy udane:-)czekamy na fotki:-)
Ja też wróciłam z lumpka fotki dałam w odpowiednie miejsce:-)chyba wypiję kawkę bo senna jestem dziś obiadek szybko będzie bo sosik mam z wczoraj i kotleciki tylko podgrzeje w piekarniku i gotowe:-)
Zaraz wstawię pranie z ubrankami które kupiłam pozniej poprasuje i gotowe.W tym tygodniu powinnam mieć wszystko to co zamówiłam to spakuję torbę i niech sobie stoi i czeka.
U nas coś pochmurno ale temperatura jest o i nawet mi taka pogoda odpowiada.
Risia "olej Panią"bo widać że "pani"cierpi na brak zajęcia

RISIA a mój M przyjechał po mnie i Alanka zimą(bo w styczniu Alanek urodzony)i wszyskto pieknie kwiatek fotelik wsio wszystko fajnie Domiś ubrany ale ale mi kurtki nie przywiózł a na dworze mrozisko :0 i tak sobie szłam taka mała we wielkiej kurtce (M ubrałam)z kwiatkiem a M z Alankiem na sweterku do auta :D

Wózio już prawie ze suchy a w sumie można powiedziec że suchy jupiii:))

AXARAI cieplutko sie zrobiło także masz plusa za tego kopa :D

no hej laski.
właśnie wrocilam z miasta. odebrałam hbs i hiv i mogę rodzić ;) są ujemne, zatem w zasadzie brak zagrożeń.
dokupiłam pierdółki dla Antoniego i już chyba wszystko mam...aha, jeszcze smoczki do butelek ;) i w zasadzie ok.

Helenka zasnela nam tylko w samochodzie, na pol godzinki, i teraz szoguni...a mi niebo na łeb spada tak mi cisnienie wali. pogoda się zmienia. niby słonecznie, ale już się chmurzy i chyba coś jest na rzeczy.

aha i bylimsy u 90 letniej babci J, odwiedzić ją z małą...ale się cieszyła. a pojechaliśy, bo niewiadomo kiedy po porodzie bede miala siły na odwiedziny.

Gorgusia o mamma - jak ty już blisko. chyba wszystkie ci zazdrościmy ;)

słuchajcie, a co wam w ciązy pomagało na intymne zapalenie? nystatyna, gynofemidazol, clotrimazol...mi nic nie chce pomoc wrrrrr

chyba zaraz skocze z małą jeszcze trochę na powietrze, może zaśnie jak wrócimy hahah. teraz tylko jak śpi to mam chwile, wiec chcę się jej "pozbyć" bo same już jestesmy....a mama chce odpocząć :-D

a wogóle co tu się dzieje na tym forum, tego nie spotkałam nigdzie indziej. nie wracam do tematu, ale to naprawdę dziwne...

Patrysia haha no to ciekawie mialaś :);) ja sobie wezmę ciuchy na wyjście bo znajac mojego meża zapomni :D

dziewczyny a kupujecie cos od mlodszego dla starszaka??

Future to jest tylko internet... nie ma się czym stresować a tym bardziej przejmować... tyle ile użytkowniczek tyle odmiennych może być zdać :tak:

zmykam kończyć obiad i pakować torbę do szpitala

reklama
RISIA na szczęście teraz kurtki nie bedzie musiał przywozic :D tzn.mam taka nadzieje bo podobno wrzesień ma byc ciepły hmm...co do prezentu nie kupowałam tak...

Do góry