reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Doti ja dzisiaj umylam okno, wyprałam firankę i powiesiłam ją, ogarnęłam pokoik synka, przygotowalam łóżeczko, rozplanowalam cały tydzień... bo muszę przygotowywać się do urodzin Sebka... jeszcze sporo zostalo :-)mój mąż narzekal, że mu nie mówię co ma robić to dostał plan na cały tydzień i się załamał :-D:-D ja to znowu mam energii za trzech:-D

Merlin mnie się wlączyło wicie gniazda :-D

moj syn własnie mnie i meza uświadomił, że ja to spycharka a maż to cysterna :-D:szok:

reklama
Przenioslam wiekszosc gratulacji na nowy watek. pisze wiekszosc, bo czesc pisala dlugie posty nie tylko z gratulacjami :-) wiec jak cos to mozecie tam tez dopisac cos od siebie :-)

no śpieszy mi się, bo już nie mam sił :D
i wszystko mnie boli

Risia nie załamuj mnie ;)
daj choć trochę energii, bo ja jestem taka zmęczona że się nawet nie mogę zdrzemnąć :)

Merlin nie z nudów :D tylko już mi ciężko i szczerze to strasznie doczekać się nie mogę, już chciałabym poznać tego Malucha z brzuszka ♥
ohhhh

a jak dzisiaj przeczytałam wieści Jumabe to już w ogóle mam ochotę natychmiast jechać rodzić :D haha

Lotka super porządek! :D

przenioslam posta Jumabe na wątek porodówek :tak:

Lotka ok dzięki:)

Doti no jeszcze piekarnik będę szorowała :tak:w koncu jutro kończę 36 tc to mogę szaleć:tak:ale pocieszę Cię z synkiem też tak miałam a urodzilam po terminie :tak:

ale super że kolejna szcześliwie rozpakowana :)))))))))))))))))))) aż dużó lepszy humorek!!!:)
Risia daj tej energii bo u mnie byla tylko na chwilke i sie skonczyla a tyle do zrobienia zostało! ide chyba łóżeczko ubiorę z emkiem bo si edoczekac nie mozemy :))) ale szkoda mi bo jak sie Adas nei zdecyduje wyjsc szybko tylko np po terminie to co bedzi estalo jeszcze 5tyg? ehhhh no nic ide si ewykapie a pozneij pomysle co dalej:p
dziewczyny powtorze sie z pytaniem ale tu chyba wiecej nas wchodzi ...
czy ktoras z Was kupuje monitorek oddechu?? albo uzywała i moze jakis polecic??

Maja ja sobie dałam termin dotrwać z brzuchem do 18 sierpnia a potem niech się dzieje :-Da do 18 mam tydzień bardzo intensywny :tak:przesyłam energię ;D

Pauline to i tak sporo u mnie jakieś 2godziny:p
no i uwaga moze zrobimy jakis konkurs na to kto ma najwięcej w pasie:)))) wlasnie miarka pokazala .... 113cm!!! oj rozszalałam sie a myslslam ze do 100 nie dobije:)
Risia a moj emek zaciska kciukasy aby Mały urodził sie 16 czyli juz w ten czwartek bo 16 to jego szczesliwa liczba ,wiec biore sie za spraztanie chatki zreszta ostatnio lekarz kazał żebym po 37tc zaczeła odkurzać ,sprzatać i jak najwiecej si eruszac wiec mam takie postanowienie ze od jutra biore si edo roboty na dobre juz:)

Hejo:)
Oj tak dzis czułam w kosciach ze mogą byc fajne wiesci z porodówki i prosze jak miło:-)
Nie wiem czy to syndrom wicia gniazda,chyba raczej nie bo jakiejs nadzwyczajnej energii nie mam po prostu chce miec pożądeczek jak urodze bo wtedy czasu bedzie mniej.Bynajmniej okna pomyte,wykładzine dzis uprałam u Alanka w pokoiku,chciała bym jeszcze dywan uprac w salonie któregos dnia i moge isc rodzic.
gorgusia ja leczo jutro robie dzis był rosołek i mieloniec z kapucha i ziemniorami:tak:
rysiu ja kupiłam od dzidziusia to KOLEJKA TOMEK W KOPALNI + DŹWIG KATOWICE 2277-18 (2488121345) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Lezy w schowku,musze sprawdzic czy to w ogóle działa:-p
maja używałam monitora firmy Angelcare,teraz użytkuje go moja siostra ma oddac jak małe sie urodzi.Byłam zadowolona:tak:
Mykam bo dziecko musze spac położyc.
Kolorowych snów laseczki:-)

reklama
Pauline to i tak sporo u mnie jakieś 2godziny:p
no i uwaga moze zrobimy jakis konkurs na to kto ma najwięcej w pasie:)))) wlasnie miarka pokazala .... 113cm!!! oj rozszalałam sie a myslslam ze do 100 nie dobije:)
Risia a moj emek zaciska kciukasy aby Mały urodził sie 16 czyli juz w ten czwartek bo 16 to jego szczesliwa liczba ,wiec biore sie za spraztanie chatki zreszta ostatnio lekarz kazał żebym po 37tc zaczeła odkurzać ,sprzatać i jak najwiecej si eruszac wiec mam takie postanowienie ze od jutra biore si edo roboty na dobre juz:)
wczoraj mialam 122 :-)

Do góry