reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Witamy po weekendzie:-)

Dzis cos moglabym spac i spac hehe 8.20 a ja oczeknie moglam otworzyc:szok:no ale akurat dzis mam troszke spraw na glowie i trzeba bylo wstac:-)

Ale afera sie tu zrobila... to jest tylko internet a tu takie spiecia... mi sie jak cos nie podoba nie czytam postow,omijam je, zlewam nie przejmuje sie mam wazniejsze sprawy w swoim realnym zyciu a tu mialysmy sie wspierac nawzajem,doradzac itd

Monaliza no i super pomysl z tymi urodzinkami:-) fajnie,że impreza sie udala:-) a ja rozmyslalam bo moj ma 03.09 30ste urodzinki i chcialam mu wyprawic takie super fajne.Mi tez wypadaja urodzinki 30.08 wiec w ogole fajnie byloby cos zrobic no ale nie wiem kiedy nasz skarb zechce wyjsc na swiat:-D

Stokrotka no to fajnie,że pokupowals rzeczy i masz troszke z glowy :) zawsze czlowiek spokojniejszy:-)

Camia85 to Ty masz tak jak ja brak weny:-D i ja tez jak chodze duzo to brzus zaraz boli,krocze i tak sie wleke troszke mi ulge przynosi jak brzus podtrzymuje tak ostatnio mnie łapie...

Do-ti tulam :*:*:*

Merlin ja teaz juz nie wiem jak z tymi skurczami kiedy trzeba bedzie jechac, jak tu wody nie odejda, ostatnio lapia mnie skurcze jak na @ i to w nocy wiec czlowiek juz swiruje:-D nie wiem czy naprawde da sie wyczuc,że to juz...ja juz widze jak to u mnie bedzie:-D:-D

Pauline, Polisia ja tez podczytuje sierpniowki i nie raz geba sie cieszy jak iwdze te maluszki,opisy z porodowki ale tez czasem stwierdzam,że lepiej tego nie czytac bo oczy robia sie jak 5zl i strachaaa lapie:-D

Patrysia no to zycze zeby wkoncu udalo sie wyprac wozeczek:-) ja jestem jeszcze na etapie kupowania:-( szukam szukam i mam dosc:-:)-(bo rozgladam sie za uzywanym... czas leci a my ani nosidelka ani wozka:( gratuluje zakupu autka :)

Fasolka to udaych zakupow i milego relaxiku u fryziera:-) a lody to fundnij chociaz Dorotce:-D

Gorgusia no to ja tez 3mam kciuki za rozpakowanie &&&& razniej bedzie jak juz ktoras sie rozpakuje:-) i to najlepiej Pierworódka:-D

No nadrobilam troszke mi to zajelo ale sie udalo:-D a teraz ide zmiksowac sobie truskaweczki na sniadankoo:-p

reklama
MALUSZKEK dziękuje:) ja też nie mam fotelika nawte materaca czy pościeli zakupionej bo autko kupowalismy i musieliśmy przystopować z zakupem...teraz tez musze go opłacic takze kto wie czy me dziecie na początku w rożku nie bedzie spało jak nie zdążę z zakupem pościeli...uparłam sie na tą z Disneya i i chce ją nie ważne kiedy ale chce ją :D mam od szwagierki używana na zamianę i może tą wykorzystam...no zobaczymy...

Hallo Kobitki!!!
Ależ miałam cieżką noc dzisiaj, nie mogłam oddychać normalnie! I te głupie biodra!
U nas dziś ma być upał, i wcale mnie to nie cieszy!
Patrysia Gratuluję pojazdu! Ja też jeszcze muszę nabyć fotelik, ale to już na razie ostatni taki duży wydatek:tak:
Gorgusia cudnie masz! Niedługo zobaczysz Kacperka:-)
Ja też na sierpniówkach się goszczę:-D
Miłego dnia Kochane!!!!

AXARAI daj mnie tu ten upał :))mój wózio tzn.gondola i wyposażenie się suszy i fajnie by było gdyby ciepło w niego dawało :p ręcznie prałam jak i też mi cieknie z niego :p dziekuje:)

helol :)

ja juz po wizycie, zaraz opisze na watku lekarskim. moj M spi po pracy a ja wcinam sniadanko. marzy mi sie zwyczajny bialy chleb a tu ciagle ten z diety :wściekła/y:fe. standardowo winda nie dziala znowu :wściekła/y:

Gorgusia ale wiesz zaczac sie moze w kazdej chwili ;)
Fasolka udanych zakupow :)
Patrysia sloneczka zycze :)
Pauline no Ty to juz niedlugo i bedziesz rodzic ;) zazdroszcze.

pewnie zapomnialam o kims ale mam skleroze wieku starczego no co poradze :baffled:. za jakas godzinke zmykam na zmiane opatrunku. znowu schodami, czy moje serce to wytrzyma? albo bedzie tak ze mi porod te lazenie wywola :szok::szok:

pospałam do 11:50 :-Dpatrzę na komórkę a tam 6 nieodebranych polączeń to oddzwaniam do mojej mamy a ona, że ona już wszystkich na nogi postawiła :-Dże rodzę:-Dmasakra jakaś nawet spać nie można :-D

Nellas dziękuję :):) dla Twojej wiadomości z dziewczynami z tego własnie wątku przeniosłyśmy się na Facebook czyżbyś nie dostala zaproszenia do grupy zamkniętej???? dlatego wlasnie tam już nie piszę :-Dnie wierzysz zapytaj dziewczyn :-Doj poza tym czuję się sledzona :-Dmasz dwa posty na koncie, ale doskonale wiesz co pisałam w 25 tc oj dobra jesteś... te same wiadomości pewnie znajdziesz i tutaj na naszym wątku - wczytaj się głębiej zanim mi cokolwiek zarzucisz :tak:

Martusia to idę podczytać na wątku lekarskim - co do pogody zamień się proszęęęęęę

Axarai no ja potrzebuję 2 dni słońca żebym miała gondolę i fotelik suche:)

reklama
Do góry