reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

WITAM:)

Ja śpiąca mega...

Dzisiaj w końcu wózeczek przepiorę:))

Kobitki a co tu się dzieje??czemu tak ise uparłyście na TYGRYSKA?co ona wam robi takiego zeby od razu jakieś ankiety/głosowania robić?

Nie macie innych problemów?

Ok nie lubicie (niektóre osoby)rozumiem bo przecież nie da sie wszystkich tak lubić...na moderatora wybierałyśmy my wszystkie razem...to może trzeba było z tym poczekać a nie głosować na 3 osoby po to aby teraz głosować za odebraniem?

Żeby TYGRYSEK łamała regulamin żeby była trollem czy zeby w ogóle cos zrobiła to ja rozumiem ale tutaj takiego miejsca nie było...jak i też pełniła swoją funkcję dobrze...

No nic juz po ptakach...

Ale zastanówmy sie na drugi raz dwa razy z anim co kolwiek podejmiemy bo mozemy naszym zachowaniem niekiedy "skrzywdzić"...

Dobra a teraz co u mnie?

A no zakupiłam z M wczoraj autko dla mnie:))nie jest to jakieś cudo ale za małą kasę i zeby był ładny ekonomiczny praktyczny to Daewoo Lanos 2000 r. :))odpowiada naszym wymaganiom...ważne etz zeby był wsio sprawny a nie dobity czy drogi w utrzymaniu itd.jak to inne maja marki do siebie...

Jestem zadowolona:))

No i u mnie zaczyna Marcelek straszyć gdyż pewnego wieczoru myslałam ze pojadę do szpitala rodizć :0 tak mi zaczał twardnieć brzuszek a przy tym ból krzyżów gdzie nie ustępowało po zmianie pozycji...wziełam no-spe i po dnieco dłuższej chwili przestało gdzie szłam spać i wtedy już wsio ok było...ale co sie wystraszyłam to moje :/

reklama
Dzień dobry. Źle dziś spałam... brzuszek bolał. O 10 mam ktg,ale nic tam ciekawego nie będzie. W piątek termin z om,a mój uparciuszek pewnie go zleje :rofl2:
Miłego dnia.

Gorgusia Ty już aaaaaa :-D tak czy siak możesz już rodzić :szok::-Dto chyba Ty pierwsza otworzysz nasz planowany kurek porodowy :tak:

Mantezowa tak odłączyli, maluszek zdrowo rośnie:)

idę się położyć :tak:

Prowadzę negocjacje :-p ale nie chce mi się wierzyć,że w najbliższym czasie urodze. Ktoś inny musi,bo ja się boję. Zresztą nic zmiany stanu z obecnego na pojedynczy nie zapowiada ;-) niestety...
Ale dzięki :-*

Gorgusia u mnie nic porodu nie zapowiadalo :-D 3 dni przed porodem bylam u lekarki, ktora mi powiedziała, ze wszystko szczelnie jest pozamykane, szyjka jeszcze dluga :-Da 3 dni później byłam już po wszystkim :tak:ale Ci zazdroszczę:D

GORGUSIA tak jak pisze RISIA to ze nic nie zapowiada to nie oznacza ze może sie nei zacząć ;) ba przeważnie tak jest ze nagle chwyta a te które leżą bo się maleństwo spieszy przenoszą albo czekają do terminu :D

Risia jakas ty madra...Tobie to nie ma co wierzyc bylas na mamusie jako ciezarowki po raz drugi w 25 tyg mialas niby zagrozenie ,musialas non stop lezec i podobno maz ci zabronil bb wiec sie wynioslas, atu nagle napierniczasz zeby inaczej nie powiedziec na wrzesien 2012.Jednym slowem taka jestes wiarygodna ze strach...:-)

się witam z kakałeeeeeem ;-) i plackiem z jabłkiem i orzechami :)

Ja też już chce rodzić !!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!:-D:-D

Aha i nie kłóćić mi się tuuuuu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry