reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

WITAM:)

Ja wstałam obolałą:/kręgosłup mnie boli:/

MALUSZEK na pewno go idzie nauczyć tylko tutaj by był potrzebny psi psycholog...udanych zakupów:)
PAULINA ja nie nawet ci napisze ze w żadnej ciaży nie miałam nie pamiętam tak czegoś...
MARTUSIA a ginekologiczne badanie miałaś?i wiesz jak wyglada stan szyjki etc.:)ja też miewam bóle...
JOASIA a co tam u nas remont za remontem :/łazienkę M teraz robi potem kuchnia gdzie jeszcze w pokojach malować itd.u nas remonty nie mają końca:/a to tez dlatego ze z kasa na nie nie zawsze jest i tak po trochu do przodu a ze lubi mieć porządnie i dobre materiały to idzie jak idzie ale ja to zawsze z M mówię w końcu pokończymy i zostanie duma hehe

My mamy Amstaffa i pomimo że ona łagodna(suczka) to jednak nie jest piesio rasy zbytnio do dzieic i jestem uważna jak chłopcy sie zbliżaja bo nie ufam jak w sumie każdemu psu nie ufna jestem a nawet kotu!ogólnie zawsze mam stracha jak jakieś zwierzątko w poblizu a moje dzieic chca np dotknąć itp.to zaraz mama czuwa hehe

reklama
Ale ciezka noc...Brak optymalnej pozycji do spania:no::no::no: Budzilam sie przez cala noc, nic sie nie wyspalam. I jeszcze Alicja miala jakies koszmary:szok::szok:Ledwo oddycham, ale cisnienie w normie. Uwazajcie na siebie dziolszki, bo pogoda MASAKRA:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Dzien Dobry!
Po ostatnich szalenstwach nad jeziorem, dzis spedzamy w domku. Chyba nadmiar goraca no i szczypiaca opalenizna ;-)
Tomi byl tak padniety, ze spał cala noc u siebie, przyszedl dopiero ok 7 do nas... teraz lezy i chyba jeszcze nie ma sily na nic :-)
Oszalal w tej wodzie doslownie :-)

monaliza, wspolczuje nocki...

Lece po kawke i podczytac zaległości :-)

o kurcze, no to dzis zaczynam 36tc :-D

Witam porannie.
miałam ciężką noc. Mama B zasłabła w środku nocy wołała, dzwoniłam po pogotowie a do mnie babka że nie ma zagrożenia życia i by po wizyte domową dzwonić. i się rozłaczyła. zaraz brat B dzwonił a ja zaczęłam okłady zimne robić na ciało bo cała rozpalona była. pogotowie przyjechało to było już jej trochę lepiej a teraz ja w pracy a brat B został i pilnuje wiem że znów słabo się czuje. jak nie przejdzie to znów po pogotowie. te upały ludzi mogą wykończyć.

teraz troche spiaca jestem. i martwie sie jak tam ona ale jestem pod tel. mam nadzieje że przejdzie.

fasolka sto lat dla Dorotki
Dziewczyny nie kłóćcie się nie ma sensu się denerwować.

nagapalma witaj spowrotem

Joasia no rozmawiałam o zmianie umowy ale mówił że nie da rady a o składki dobrowolne to ze niby musiałby mieć wiecej pracowników zatrudnionych. no ale trudno. jest wporządku ale załatwić z nim tego się nie dało. (a szkoda)

FutureMummy masz rację. jak można wyrzucić na pastwe losu gdzieś zwierzątko. to jak członek rodziny, zwłaszcza jak ma sie go długo przy sobie. jak oglądałam jakiś czas temu UWAGĘ o tym piesku to aż mi się smutno zrobiło kto go mógł tak skrzywdzić że już nie ufa ludziom.

FASLKA dla córci :)

urodziny6.jpg

MALENSTWO to nieciekawa nocka...

MALENSTWO to nieciekawa nocka...

no ale już lepiej. jestem w kontakcie z bratem B i wiem co i jak. pilnuje swojej mamy. ale jak przyjde po pracy to walne sie spac odrazu. juz czuje zmęczenie. mam nadzieje ze nie wpłynie na mnie ta nocka za bardzo. w sensie ze wytrwam do konca w pracy.

Future pies najwierniejszym przyjacielem czlowieka, a do dzieci to sie garna jeszcze bardziej kiedys mielismy malamuta syberyjskiego(
[*]) jak tylko ktos z dzieckiem przyjezdzal od ranu chcial sie bawic pozwolil na siebie wsiadac itd. a zlego czlowieka na km rozpoznawal....one to po prostu czuja zdjatka supcio juz je gdzies, kiedys chyba widzialam:p

maluszek licze na ten deszczyk poki co sloneczko, z 2 strony jak tak bedzie grzalo sciany szybciej wyschna i beda mogli w koncu malowac wez tu dogodz kobiecie w ciazy:p

Risia tulam mocno:*

Hej :)
To i ja na chwilkęodmelduje sie i biore sie za prasowanie bo leży i straszy.
Mięsko na jutrzejszego grilla trzeba przyprawic,chatke z męzem ogarnąc,Alanek juz sie nie moze doczekac gosci i torta:tak:.
palemko supcio ze juz jesteś:tak:
Co do psiaka to u męża w rodziniekilka lat temu była tragedia,Pies wyciągnąłdziecko z wózka i zagryzł,to była chwila a koszmar nacałe życie dla rodziców,starali sie kilka lat odziecko:no:

reklama
Witam:-) ledwo zyje :dry: rano szybkie zakupy teraz pieczenie ciasta i babeczek ....tort lodowy jak co roku zakupiony czeka w zamrazalniku ....jeszcze sałatka itp a ja ledwo zywa....

Dziekuje dziewczynki w imieniu Dorotki :-D:-D:-D Patrysia trafiłas z tym Prosiaczkiem to ukochana postac mojej corci nawet teraz jeszcze czasami z nim spi pokryjomu:-D:-D

Do góry