reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Maluszek a nie mysleliscie, zeby dać go na obserwacje?? bo nie daj coś się stanie i będziecie mieli klopoty... u nas byla taka pseudo bokserka jakaś mieszanka i gryzła ludzi... do momentu aż nie pogryzła dziewczynki...psa uśpiono, ale dziecko ma traumę do końca życia a wlaściciele są obciążeni kosztami leczenia dziecka itd...dobrze, że dziewczynka żyje...
Też sobie cenie szczerość u ludzi :tak:

no lecę bo juz mnie kręgoslup boli... papa do juterka

reklama
kurczak pol godziny temu strasznie zabolalo mnie w dole brzucha i teraz znowu??????? :szok::szok::szok: juz nawet sobie zapisalam godziny na kartce heh no bo kto to wie tak naprawde kiedy urodze jak ja ostatnie usg mialam daaawnooooooooo temu, rodze czy panikuje oto jest pytanie

dzisiaj sie dowiedzialam, ze zmarla mojego Taty Siostra, ale jakos specjalnie sie tym nie przejelam bo nie widzialam Jej z 10 lat wiec te bole to nie od stresu

nagapalma bedzie wszystko ok, musi, wazne, ze juz w domku
joasia milego wyjazdu
Future piekne focie

Ostatnia edycja:
Risia na obserwacje mowisz? nawet nie pomyslalalam musze pogadac z moim o tym, dzieki za rade:-) wiem wiem,że problem moze byc a to tylko zwierze a Ty odpowiadasz za nie...

Martusia1605 nie stresuj sie tylko do lozeczka lezec!! moze za duzo dzis w ruchu bylas, albo za duzo porobilas bo mnie przed wczoraj tak bolaly,że az sie poryczalam no ale na robilam sie i nalatalam wtedy, jeszcze poczekaj w dwupaczku :*:*

Maluszek nie wiem gdzie takie cos się robi, ale wiem, ze jest - biorą na 2 tygodniową obserwacje (bo musicie zgłosić agresywność psa) i wtedy specjaliści określają, czy pies nadaje się do życia z ludźmi, czy stanowi dla nich realne zagrożenie.
Mam koleżanki na forum psim mogę podpytać :) gdzie takie cos można załatwić:)

dobra juz ide noo :)
jutro bede pozno bo jade na zakupy:D po torebkę a co:p

a ja pospalam chwilke bo mnie moje kochane dziecko obudzilo przed 8, wiercipieta jeden. musze jeszcze uzupelnic jakis smieszny a zarazem niepotrzebny dzienniczek formatu a4 do tego holtera, zjesc kolacje i pomiar cukru. zaraz wkleje co dzis zamowilismy :)

Martusia zwolnij troche tempo. odpoczywaj wiecej.
Maluszek a nie pytalas gdzies co mozna z psem zrobic? moze na jakies szkolenie oddac czy cos? bo to jednak troche strach przy malym dziecku skoro juz teraz tak reaguje...
Future sliczne fotki rozczulajace no i piesek piekny, ja zawsze chcialam miec owczarka collie ;)

jutro musze wstac o 8 i odwiezc tego holtera, ja nie wiem jak z nim przespie chocby pare godzin jak co 20 min teraz robi pomiar, no masakra jakas...

o rany, juz 31 tc-coraz blizej i blizej :szok:

Hej. Ja mam problemy ze spaniem. W.nocy co chwila pobudka i teraz też już nie chcę spać.
Martusia- mnie dość często coś zakuje w dole brzucha. Wczoraj nawet dzwoniłam do giną,bo plamienia się utrzymują. Kazał obserwować i o więcej leżeć...taaaa. teraz Zuzia i Miko przychodzą z samego rana,a przy nich nie poleże.

Martusia- mam nadzieję,że dałaś radę z tym holterem :)

Dziś imieniny teściowej,a jutro siostry. Muszę sporo popracować w związku z tym...

Miłego weekendu.

gorgusia ja też dawno dobrze nie spałam, budzę sie co 1-2 godziny, nie mogę się ułożyć - okropne to jest. nie śpię już od 6 a jestem strasznie zmęczona:( do tego biodra ciągle bolą:( i nawet nie ma się do kogo przytulić bo maż dopiero za 1,5 tygodnia wróci:( buu będę dziś marudna:( wieczorem 50 tka taty więc też będzie co robić przez cały dzień pewnie.
Mam nadzieję że pozostałe dziewczyny będą dziś w lepszej formie;)

reklama
Martusia i jak tam nocka z tym gowienkiem?? dalas rade??spalas cos? ja przez ten upal w nocy 20st zasnac nie moglam, krecilam sie wkoncu ponynalam od 2 to od 6 na nogach i az musialam zjesc kanapke taka glodna bylam:-D
A co do psa to dopiero kochana wczoraj mnie tak wzielo na rozmysly bo jak przyjechala ta kolezanka z dzieciaczkami i on tak non toper szczekal skakal przez 2 godziny!!! nawet pogadac nie moglysmy, dobrze,że chociaz dzieci olaly psa i sie bawily i wtedy pomyslalam,że on jest naprawde agresywny i sami go nie odluczymy aby nagle zaczal lubiec dzieci

Pauline ja juz mialam pobrany na ostatniej wizycie. Ja jak ide z kims z mezem, mama to najpierw ide na fotel wiec oni siedza i czekaja kolo "biurka gin" a jak juz sie ubiore do usg to wolamy:-)

Gorgusia nie szalej tylko, pomalu i spokojnie bo pozniej bedziesz umierac bo za duzo rzeczy bedzie na raz bolalo... ja tak ostatnio mialam tez szykowalam latalam a wieczorem zdychalam. Miłego imprezowania

Kasieczek rowniez zycze udanego imprezowania!! u mnie tez kiepsko ze spaniem, chociaz sa noce lepsze, gdyby dzis nie bylo tak duszno i goraco to pewnie bym pospala:-)

Dzis wybieram sie na male zakupy, troszke uzbieralam kaski na imieninki wiec kupie sobie cos i malemu:-) a popoludniu jak mezu wroci planujemy jechac patrzec za lodowka:-) wkoncu!!! dzis dostanie kase za fuche wiec odrazu jedziemy popatrzec:-)

Do góry