reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Doti a makarony lubi??

Maluszek chcesz bardziej wystawne?

wrzucę Wam pare przepisów na wątek kulinarny ok?

lubi
ja też lubię
i też dziękuję za przepisiki

Czesc Laseczki!
Wczoraj spedzielismy pol dnia nad wodą, za chwile powtorka :-)
Tomi sie cieszyl jak dziecko hehe
spora plaza, plytka woda, latał jak oszalały :-)
Ja sie troche opaliłam siedzac na kocyku albo taplajac sie w wodzie... trzeba korzystac, jak sie nie ma odwagi juz jechac nad morze :-)
Milego dnia Wam zycze, zagladne pozniej :-) i wtedy ponadrabiam co napisalyscie, bo tyle tego, ze teraz nie daje rady :-)

ja też chcę
ale ci dobrze

witam sie

mnie dzisiaj bedzie bardzo mało bo bardzo źle sie czuje :( caly czas leze bo brzuch strasznie boli...

buziaczki

biedulko uważaj na siebie
odpoczywaj ile sie da

A moje smerfy w basenie i mamusia od czasu do czasu razem z nimi :D

ja też
ja też chce....

reklama
Risia może przestan mnie atakować (nie pierwszy raz) to nie będę się unosić. Choc nie wiem w którym miejscu sie unioslam, odnosze sie tylko do Twoich niesprawiedliwych słów. To raczej Ty sie unioslas w poprzednim poście.
I zaakceptuj, że ktos może miec inne zdanie niż Ty. To jest forum dyskusyjne zdaje się. Jak ja się z kims nie zgadzam to go nie krytykuję i nie atakuję. Więc może powstrzymaj troche te swoje hormony.

Ryba nie rozśmieszaj mnie :-Djestem spokojna jak nigdy...napisalam swoje zdanie tak samo jak ty i już ... po to jest chyba forum prawda? napisalam co mi się nie podoba i mam takie samo prawo do tego jak Ty... czy nie??Jeżeli moje zdanie Ci się nie podoba to trudno musisz z tym jakoś żyć... ta dyskusja wg mnie jest niepotrzebna i jak dla mnie zakończona.

hej :)

dlaczego jak musze wstac rano to jestem zla jak osa? no bez kija nie podchodz i tylko ten moj malz biedny cierpi przez to... a dzis na ekranie w lux medzie przeczytalam nastepujace info: 'bezsennosc u malych dzieci moze w przyszlosci powodowac klopoty z alkoholem' i oczywiscie amerykanscy naukowcy to wymyslili. ciekawe na jakiej podstawie :-D.

Risia jak tam sie czujesz? lepiej?
Patrysia ale ja zazdroszcze tym Twoim smykom nawet nie wiesz...
Merlin &&& za jazde pociagiem bys nie padla.
Misiaczek a mialas 50g czy 75g glukozy? bo jak 50g i wyniki nie daj Boze zle wyjda to chyba Ci powtorza z 75g a badanie sie powtarza w 32 tc.
Future wpraszam sie na spaghetti :)

zrobilam dzis zakupy dla Oliego, pozniej wkleje linki.

dziewczyny peaceandlove :D

powiem szczerze ze ja nie mam zamiaru pisac planu porodu bo co ma byc to bedzie i plan na nic sie nie przyda. najwazniejsze zeby przyjechac o czasie i by sie dzieckiem zajeto jak nalezy. a reszta mniej wazna...

mam dzis holtera i wygladam jak robocop :p

reklama
Do góry