reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

dziewczyny zle sie czujace -lepszego samopoczucia
martusia, gorgusia jak po wizytach?
axari, merlin wspolczuje sasiadow
polisia ja mam przygotowany oddzielny malutki pokoik dla Dziewczynek, wchodzi sie do niego z salonu w ktorym my spimy, do pokoju Dziewczynek wstawilam wersalke takze w razie co ktores z nas bedzie spalo w pokoju Dziewczynek, ale od poczatku chce zeby spaly w osobnym pokoju

na szczescie juz dzis zab mnie prawie nie boli :-D

"...a lato bylo piekne tego roku..." :wściekła/y: leje i wieje, tv sie rozlacza bleeee

reklama
hello :)

dzisiaj nie spie sama mam holtera do towarzystwa ;). ciekawe jak z tym spac zeby nie spadlo czy sie nie odpielo... ale dzien zalatany byl i jeszcze zdazylam malzowi obiad zrobic do pracy i zaraz na poczte ide.

RiSiA coz to zmiana nicka? przed kim uciekasz? :p
Martusia to fajnie ze juz nie boli :)
Merlin z sikaniem tez mam problem latam co 5 min a nawet jak gdzies jestem to pierwszej toalety szukam :p i wspolczuje sasiada tez mam podobny problem... :wściekła/y:
Patrysia to pogoda tak na nas dziala ja wczoraj bylam zdechla jak nie wiem. i marudzilam jak male dziecko.

w ogole mam wrazenie ze mi sie brzucho obnizyl troszke, nie zebym kiedykolwiek miala wysoko ale od paru dni to juz na udach opieram i z dnia na dzien rosnie jest wiekszy... ze spodni zostaly mi legginsy w rozmiarze spadochronu :p odejscia czopu nie zauwazylam. ale mowie do M ze mi sie brzuch obnizyl a ten do mnie ze to porod zaraz bedzie glupek jeden :p

Spaaaaaać.... co do sypialni Maluszka to narazie ma spać z nami. Najpierw w kołysce przy łóżku,później w łóżeczku,a jak bedą rzadsze pobudki to będzie miał swój pokój na przeciwko naszej sypialni.
Dziś w poczekalni usłyszałam,że wyglądam na maksymalnie 6msc ciąży,a tu 9 za pasem. Miło :)
I pani w poczekalni opowiedziała mi swoją smutną historię... rok temu urodziła martwą córeczkę w 32tc po owinięciu dziecka pępowiną... Aż się z cotygodniowego mtv ucieszyłam.
Czy Was też mrowi skóra pod piersiami? Stanik w obwodzie robi się wieczorem strasznie ciasny...

Martusia- niech twój M się z tym porodem jeszcze opanuje,bo Oli jeszcze musi grzecznie siedzieć kilka ładnych tygodni ;-)

Ostatnia edycja:
Spaaaaaać.... co do sypialni Maluszka to narazie ma spać z nami. Najpierw w kołysce przy łóżku,później w łóżeczku,a jak bedą rzadsze pobudki to będzie miał swój pokój na przeciwko naszej sypialni.
Dziś w poczekalni usłyszałam,że wyglądam na maksymalnie 6msc ciąży,a tu 9 za pasem. Miło :)
I pani w poczekalni opowiedziała mi swoją smutną historię... rok temu urodziła martwą córeczkę w 32tc po owinięciu dziecka pępowiną... Aż się z cotygodniowego mtv ucieszyłam.
Czy Was też mrowi skóra pod piersiami? Stanik w obwodzie robi się wieczorem strasznie ciasny...

Martusia- niech twój M się z tym porodem jeszcze opanuje,bo Oli jeszcze musi grzecznie siedzieć kilka ładnych tygodni ;-)

kazalam mu ogladac 'porodowke' to zasypia zaraz :p. pytalam sie go wczoraj czy przetnie pepowine stwierdzil ze moze nie trafic... aj wesolo z nim mam. co do pepowiny-przewinelo mi sie pare razy w mysli czy sie ten moj Pafnucek nie owinal przypadkiem nie tam gdzie trzeba... mi swiadkowa mowila ze administratorka jej budynku urodzila w 6 msc martwe dziecko bo nie wiedziala ze ma tak rozwinieta infekcje...

Witam wieczornie :-) ja moge sie dołaczyc do nazekajacych ...wymioty mi przeszły muli mnie tylko troszke za to kregosłup juz nie tylko boli ale napier..........ala tak ze ryczec mi sie chce ani lezec ani siedziec ani stac:wściekła/y:

reklama
Fasolka :-) - a ja mysle sobie właśnie co mam napisać , jak mi żygac chce, a tu Twój post mdłościowy czytam, rety czuje sie jak bym mydło połknęła NIC ZJESC NIE MOGE ŻYGAAAAAAAAAAAAAAAĆ MI SIĘ CHCEEEEE :wściekła/y: bekam jak stary chop i tak mama juz od kilku dni co wieczór ... co to ma być nawrót I trymestru ... bleh :eek::rofl2::eek:

Do góry