reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Najadłam sie bananów pieczonych z czekoladą i zaraz je chyba zwrócę :eek:
I w ogóle zdechła jestem jakbym orała pole... jak tak ma wyglądać finisz to ja pierdziu.
W ogóle to czas mi strasznie zwolnił. Te ostatnie tygodnie będą baaaaardzo dlugaśne.
A mój M chyba nie rozumie,że mogę już mieć mniej energii i byc słabsza. W ogóle go to nie rusza :crazy:

Fasolka- może faktycznie warto to sprawdzić? Trzymaj się tam.

hej laseczki
nie czytałam Was więc nie jestem wstanie odpowiedzieć. Jestem z rodzinką i znajomymi nad morzem. Odpoczywamy do niedzieli, choć pogoda średnia, a dziś dużo padało. Trochę szkoda, ale stwierdziłam, że choć odpoczniemy. Dość dużo chodzimy, ale czuję się dobrze. Co prawda pogubiłam się przez to wszystko i nawet nie wiem który tydzień już mi leci. Chyba od dziś 32. Powiedzcie mi laski czy to już 8 miesiąc? NOrmalnie jestem przerażona, że czas tak leci.
Pozdrawiam Was gorąco. Mam nadzieję, że u Was wszystko ok i że Wy i Wasze dzidziusie czujecie się dobrze.

Witam porannie:-) w dwupaku:-pna szczescie przeszło mi choc juz prawie do szpitala jechalismy:crazy: młoda jednak jeszcze choc cztery tyg mogła by jeszcze posiedziec w brzusiu,teraz czuje sie dobrze pozatym ze słaba jestem i kawa sie reanimuje bo spac nie moge a snieta jestem .....moj m wczoraj wozeczek mi przywiozł:-D:-D:-D jak sie ogarne to foto wkleje...

Dobry
Ale się starchu najadłam dziś w nocy, nie mogłam spac, brzuch twardniał i "przeszkadzał" a do tego po raz pierwszy :szok: bolały mnie plecy z tyłi i brzuch jak na @, matko jedyna myślałam, że się cos zaczyna .... teraz wstałam i czuję się wypluta, jak by tir po mnie przejechał :baffled:
Dziś mam wizyte, to sie dowiem czy coś jest nie teges, karwa siet, żeby mnie tylko do szpitala nie położyła na miesiąc , bo tam zdechneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :baffled::happy2::-D

Dobry Palma my to normalnie rece mozemy sobie podac:eek: a pytałas ginki kiedy ,,uszczelke,, sciagaja:-p mi gin na ostatniej wizycie powiedział ze w 37-38 tyg w gabinecie .....

nagapalma wspolczuje ja dzis w nocy czulam sie identycznie, prawie nic nie przespalam
fasolka super, ze juz troche lepiej
sandra witaj

a u mnie?
jewla fierbanna hlit (to po szwedzku, tylko nie pamietam jak sie pisze :-p), mamy od jakiegos miesiaca pozyczony od sasiadow samochod taki wart 480zl, o 5 rano nie chcial odpalic bo moj m wymyslil sobie radio tam podlaczac i chyba cos zle zrobil bo aku siadl, oczywiscie musialam pchac to g... g... po lesnej drodze, normalnie umieram!!!! :wściekła/y:sasiadow nie bylo wiec nie mialam innego wyjscia, wypchalam go z podworka, ale potem nie mialam sily go na tyle pchnac zeby m mogl odpalic, robotnicy, ktorzy przyjechali na przeciwko pzed 7ma pomogli, w dodatku m od 1 lipca podjal prace, dojezdzaja ponad 100km ale go nie wzieli bo nie zdarzyl do bazy na 6ta i teraz pognal tam pociagami i autobusem w sumie 3 przesiadki, kupe kasy na ten dojazd psozedl, ale wolelismy tak niz zeby mieli go z pracy wylac :wściekła/y:
w dodatku wczoraj rozpaczalam, ze czuje sie jakbym miala urodzic, a nie mam nawet gaci do porodu, dzis rano jak zrobilam awanture to okazalo sie, ze m ma jakies zaskorniaki i ide kupic chociaz pieluchy, i sobie gacie i podklady poporodowe, zeby w razie alarmu bylo, chcoiaz to i tak dopiero kropelka tego, co jest mi potrzebne do szpitala, no, ale podstawa bedzie

no to sie wyzalilam SORKI

ale jak znikne to wiadomo co robie rodze po pchaniu tego dziadostwa wrrr

Ostatnia edycja:
WITAM:)

Dzisiaj mam lepszy humorek jak i samopoczucie:)

A jak wasze samopoczucie?mam nadzieję ze też lepsze niż wczoraj :)

PALEMKO FASOLKA
trzymajcie sie w 2w1 &&&

Ja wieczorem i jak szłam spać miałam też ból krzyża pochwy nie mogłam się za bardzo ruszyć taka obolałą :0

ANMIKA korzystajcie z odpoczynku:)pogoda moż ejest jaka jest ale jak piszesz też licyz sie relaks nie tylko słońce:)co do miesiaca to weszłaś w 8 bynajmniej tak mi sie wydaje?

reklama
martusia ale miałaś przygody z rana, ja też panikuję że torba do szpitala pusta. W razie czego wpadnę w panikę nie że rodzę tylko że nie mam nic spakowane... Muszę się wybrać na zakupy, choć siły brak.
nagapalma mam nadzieję na pomyślne wiadomości od gina.

Do góry