reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Lotka :-D:-Ddopiero co mi zmienili :-D
dziewczyny mam zmienionego nicka :) to ja Pajkaa :)

Maluszek no szaleję on taki wygląda spokojny i kochany moje przeciwieństwo :D

reklama
hejka dziewczyny.

spać mi się chce i lenia mam a dziś już siedze w pracy.

maluszek2012 3maj się zdrówka napewno przejdzie tule

kciuki za wizytujących &&&&

Martusia zgadzam się z Patrysia trzeba nimi kierować, a raczej jak to moja sis mówiła faceta trzeba sobie wychować.
bo faceci są jak dzieci. (zdarzają się wyjatki czasem)

hej ho :-)

Byłam na krewie i moczu, teraz wtryniam sniadanie i spływam na koffe i hennę do koleżanki, cza cos z sobą robić, co by jakoś wyglundać-no nie ? no !:-D:tak:;-) to pa Wam :)

Maleństwo facet da się wychować na tyle na ile nam pozwoli :-Dtak, zebyśmy myśleli, ze my go wychowujemy :-D
Pamiętam jak moj znajomy się smiał, ze jego żona myśli, ze go wychowała... a on po prostu lubi byc pantoflarzem :-D

Witam brzuchatki:-) ja dzis lepiej sie czuje choc słaba jestem ....czekam na kolerzanke to troche poplotkujemy:-p
Pajka szalejesz :-D

Palma podziwiam ze tyle energi masz ja do fryzjera i na brwi musze ;-)isc ale mi sie nie chceeeeee.....

Hej dziewczyny:)
Nie było mnie troszkę, bo byłam w wawie na tych badaniach krwi na alergie pokarmowe i miałam spotkanie z dietetyczką, żeby omówić wyniki badań i się strasznie na mnie wydarła, że kto to widział ciężarną, która nie bierze kwasów omega-3 itd. a mi nikt nie zwrócił wcześniej na to uwagi:szok: Uczulenie mam oczywiście i na cukier i na soję, więc słodycze odpadają:wściekła/y:To tak w wielkim skrócie, ogólnie to ostatnio jestem wciąż rozdrażniona i siusiam NON STOP więc nic nowego
Buziaczki dla wszystkich:-)

Hallo Kochane!
RiSiA po dzieciach poznałam, że to Ty:-D aczkolwiek trochę mi dziwnie, bo się do Pajeczki przyzwyczaiłam:-) (a co mafia Cię ściga i musiałaś się ukryć;-))
Marudka kwasami się nie przejmuj, co lekarz to opinia! Mój powiedział, że kobieta w ciąży powinna jod brać, i dobrze się odżywiać, a te wszystkie sztuczne gówna wyrzucić:eek:
My dziś lipa od rana, nad nami chyba nowi sąsiedzi się będą wprowadzać, i od wczoraj wiercą i pukają, a dziś jak przywalili o 8 z wiertarki, to nie wiedziałam gdzie jestem:szok:, a Kacuś przyleciał ze swojego pokoju przerażony!
Miłego dnia!!!!

Matko jak ja sie czuje kiepsko:(słabo śpiąco obolała jestem ciężej się oddycha :/ przeniosłam się na kanapę bo nie mogę usiedzieć normalnie :/

Kto do mnie dołączy z marudzeniem złym samopoczuciem ?

reklama
ja ja też pomarudzę, zaraz zemdleję :szok:

Pajkaa vel Risia
a Ty to przed kim się ukrywasz :D hihi kobieta zmienną jest :p

Co do mężów, to u mnie na szczęście nie ma tego problemu :)
swoją drogą przygotowujemy pokoik, kurcze nie mogę się doczekać :D

A powiedzcie mi czy i jak długo Maluchy będą spały blisko Was?

Do góry