Fasolka a może Ty masz skurcze?? idące z kręgoslupa co?
Tez juz o tym myslałam ale nie bo brzusio mieki i nie boli.....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fasolka a może Ty masz skurcze?? idące z kręgoslupa co?
ja mialam same krzyzowe przez caly poród. brzuch mialam twardy na maxa dopiero po jakims czasie porodu ;-)Tez juz o tym myslałam ale nie bo brzusio mieki i nie boli.....
chodzi mi o to ze "normalne" nazwalam te co sie rodzi i boli tylko brzuch i sa skurcze wlasnie jak na @ tylko duzo mocniejsze i bardziej bolesne.RiSiA [no sie nie przyzwyczaje i bede pisac Pajka ] mam jakis taki na klips przypielam do stanika sie nie rusza i tak ma byc
Lotka ale ze jakie 'normalne' skurcze? chodzi o te juz typowo dla porodu czy cos? bo ja nie wiem tez za duzo to chetnie przeczytam
Palemko biedactwo Ty nasze moze cos Ci zaszkodzilo?
co tam ze wieczor i pozno zaraz ide zjesc zupe ogorkowa z mieskiem
witam wieczornie nadrobiłam wlasnie całodniowe zaleglosci.
Narzekacie dzisiaj jak byście co najmniej w ciązy byly:-d :-d :-d
ale ja tez jakas dzisiaj zmeczona i niewyspana jestem obudzilam sie o 3 w nocy i kulałam sie z boku na bok nie mogąc zasnąć