reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Pok ja też mam problemy ze spaniem, wieczoerm, albo raczej w nocy chodzę spać, o 2, a rano jak mnie mały obudzi na siusiu, to mam problem z zaśnięciem:baffled:
Powiedzcie kobitki, czy Was też brzuch boli, mnie boli w zasadzie cały czas, takie rwanie jak na @? To rwanie zaczyna mnie powoli denerwować, wizytę mam zaplanowaną na 27 stycznia, ale nie wiem czy jutro gdzieś nie iść:sorry:

Dzieki za senne relacje :) ja cos czuje, ze dzis najpozniej o 22 bede juz spac...
Tez mam wizyte 27 stycznia. Jak cie niepokoi to idz. Mi sie wydaje, ze takie bole jak na @ sa normalne ale jesli cie niepokoja to dla twojego spokoju lepiej sprawdzic. Zdenerwowana mama to pewnie tez nic dobrego.
mnie tak pobolowe glownie wieczorami. W ciagu dnia raczej wcale.

A dzis pilnuje, zeby nie byc glodna i w ten sposob zadnych mdlosci :) za to slinotok jak u rasowego mopsa. Mysle, ze kazdy moj rozmowca jest mokry... Oblesne to.

reklama
Dzień Dobry!
Witam nowe mamusie!

Dopadło mnie jakies ciążowe obzarstwo, na szczescie waga stoi w miejscu, ale musze ciagle cos podjadac, inaczej mdlosci i wymioty... masakra...
Jutro pod wieczór mam gin-a :-) Zaczynam się lekko denerwowac, ale czuje ze jest wszystko OK i nosze slicznego fasolina ;-) tak samo jak w poprzedniej ciazy, od pocz jak ktos pyta co chce, to mam przeczucie ze bedzie chlopiec hahah ciekawe co z tego wyjdzie ;-)
Miłego wieczoru!

Witajcie :)
Ja dzięki piątkowej wizycie zaczęłam cieszyć się swoim stanem. W przyszłym tygodniu poinformuję szefostwo, bo zaczynają mnie wysyłać na wyjazdy- 12h stania w przeciągu przez cały weekend- dwa razy w lutym, a ja się nie czuję na siłach. Choćby z tego względu,że choróbska się mnie łapią :( Dziś znowu ogromy ból gardła, taki,że slinę ledwo łykam... Nie chcę narażać siebie, a tym bardziej mojego Maleństwa. Mam nadzieję,że szefowa zrozumie. Zaraz spróbuję wkleić moją piątkową Fasolkę :)

witam się

Karolina
wiesz jak to jest z lekiami... nigdy nie powiedzą, ze mozna bo ktora ciężarna zgodzi się testować na sobie lek... dlatego kiedyś jedna lekarka mi powiedziala, zeby brać przymiarkę na wszystkie leki...jak masz wzdęcia można śliwki suszone jeść pomagają :) jogurty naturalne...

POK
ja za to ze spaniem nie mam w ogóle problemów wręcz przeciwnie tak jak w poprzedniej ciąży usypiam wszędzie... jestem nieprzytomna...

Gorgusia mnie też co chwile coś łapie, czuję się mocno osłabiona. Na gardło pomógł mi ten glupi syrop z cebuli po prostu, nic innego nie biorę :)

Dzień Dobry!
Witam nowe mamusie!

Dopadło mnie jakies ciążowe obzarstwo, na szczescie waga stoi w miejscu, ale musze ciagle cos podjadac, inaczej mdlosci i wymioty... masakra...
Jutro pod wieczór mam gin-a :-) Zaczynam się lekko denerwowac, ale czuje ze jest wszystko OK i nosze slicznego fasolina ;-) tak samo jak w poprzedniej ciazy, od pocz jak ktos pyta co chce, to mam przeczucie ze bedzie chlopiec hahah ciekawe co z tego wyjdzie ;-)
Miłego wieczoru!

Trzymam kciukasy za jutro! Bedzie ok! :)
a ktory to u Ciebie tv? Bo po suwaczku tylko miesiace widac a to malo wiedzy daje na poczatku :) tydzien tygodniowi nie rowny :)

witam się

Karolina
wiesz jak to jest z lekiami... nigdy nie powiedzą, ze mozna bo ktora ciężarna zgodzi się testować na sobie lek... dlatego kiedyś jedna lekarka mi powiedziala, zeby brać przymiarkę na wszystkie leki...jak masz wzdęcia można śliwki suszone jeść pomagają :) jogurty naturalne...

POK
ja za to ze spaniem nie mam w ogóle problemów wręcz przeciwnie tak jak w poprzedniej ciąży usypiam wszędzie... jestem nieprzytomna...

Leki testuja na ciezarnych szczurach lub myszach (nie pamietam).
Ja tak od 17 moglabym juz spac. Teraz przed 21 nie nadaje sie juz do niczego i ledwo na oczy widze. Pewnie i tak obudze sie o 5...

Trzymam kciukasy za jutro! Bedzie ok! :)
a ktory to u Ciebie tv? Bo po suwaczku tylko miesiace widac a to malo wiedzy daje na poczatku :) tydzien tygodniowi nie rowny :)

Leki testuja na ciezarnych szczurach lub myszach (nie pamietam).
Ja tak od 17 moglabym juz spac. Teraz przed 21 nie nadaje sie juz do niczego i ledwo na oczy widze. Pewnie i tak obudze sie o 5...
hmmm ja mam w suwaku dni i tygodnie..... to ten suwak na samym dole ;-)

hmmm ja mam w suwaku dni i tygodnie..... to ten suwak na samym dole ;-)

To teraz drugi tydzien? A przeciez jest od 1 do 9, czyli jakby miesiace.. Nic nie kumam. Chyba czas spac po prostu. Moze jutro bede miala jasniejszy umysl, choc szczze mowiac czuje sie jak glupek ostatnio, przez to zmeczenie nic nie kumam...

To teraz drugi tydzien? A przeciez jest od 1 do 9, czyli jakby miesiace.. Nic nie kumam. Chyba czas spac po prostu. Moze jutro bede miala jasniejszy umysl, choc szczze mowiac czuje sie jak glupek ostatnio, przez to zmeczenie nic nie kumam...
7tyg 1 dz hmm pod suwakiem jest to przeciez napisane....... :-)
uspiłam marude, pora na jakis film, milego wieczoru!

reklama
Do góry