Kasia a dużo Wam zostało do ukonczenia domu? Drogo Cię ta ciąża kosztuje! Ja wydałam ok 30 na kwas i lutke
Do ukończenia domu zostało nam: zrobienie całej kuchni, zamontowanie umywalek, wc i wanny w łazienkach, zakup kanapy, ławy, stołu z krzesłami, oświetlenie na schodach i podłączenie części elektryki bo jeszcze nie wszystko jest zrobione. Ogólnie jeszcze sporo zostało, ale ta kuchnia najważniejsza. No i oczywiście mam do wyposażenia dwa pokoiki dziecięce, są już pomalowane ale resztę kupię jak już będę znała płeć pierwszego maluszka. Drugi pokój poczeka na drugiego
ja wydałam już na 3 wizyty lekarskie po 90 zł co daje 270 zł, cztery opakowania duphastonu po 45 zł każde (razem prawie 200) i jeszcze dwa inne leki na powstrzymanie reakcji immunologicznych, ale te już tanie były, bo jakieś 10 zł. No i jeszcze badania na różne przeciwciała - wszystkie wyniosły mnie 120 zł. Więc nawet 600 zł już wyszło ale co tam, to nie ważne, ważna jest moja kruszyna i wydam na nią wszystko. A i jeszcze femibion biorę, w sumie od roku. Więc tego już nawet nie liczę.