reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

WITAM:)

U mnie miało być dzisiaj ładnie a jakoś tego nie widze...zachmurzone niebo jest :/

Zaraz za pranie się wezme:)

Ogólnie czuję już dyskomfort jak Marcelek się wypycha i w ogóle brzuszke taki cięzki się zrobił niekiedy mam wrazenie ze zaraz "peknie"taki ociężały :/

Miłych wakacji tym którzy wakacjowac będa jak i bezpiecznych dróg :)

MARTUSIA zdrówka dla Oliwki!!
PAULINE GRATULACJE!!mnie też czeka zdawanie i stracha mam :p
PAJKAA JASMINUM kciuki aby wsio ok było &&&

reklama
Dzis tez przespaliśmy noc:laugh2: chlodnoo,raz wstalam tylko siku, nie slyszalam budzika o 5!!! tylko pamietam buziaka od mezula:-D my po sniadanku i bierzemy sie za skladanie komody:-D checi mam ale czy choc troszke podolam, moj dopiero w sobote chcial skladac bo skoncza wczesniej no ale moze uda mi sie troszke pomoc:-D po poludniu jade do mamci i na zakupy:-)

Martusia zawsze mielismy cyfre, ale dzidy istatnio podniesli abonament nic nas nie informujac, stwierdzilismy,że pora stamtad odejsc, szkoda kasy tv tak sie nie oglada jak cos to wieczorkiem i niby tyle programow a i tak same powtorki i nie ma co ogladac:-) poki co tv smiga, obraz super no i programow narazie kilka ale jak za darmo to co tam:-D rodzice w bloku tez maja aster

Ansure no to witaj w klubie chorych gardelek, ja sie meczylam dwa tyg myslalam,że wyleczylam bo juz bylo lepiej a tu znow no i nie obylo sie bez antybiotyku, nie moglam oddychac juz, flegma mi sie odrywala i w ogole masakra. Zdrowka zycze!!

Gorgusia to miłego odpoczynku, ladnej pogody i szerokiej drogi :*
Martusia1605 kciuki za córeczke &&&&& oby to naprawde nic powaznego,żeby wyniki wyszly okej i mala wrocila do zdrowka
Lenkaa moj synek tez dzis cos wystawil, tylko z tej str ma glowke:-D taka gulaaaaaaa ze napatrzec sie nie moglam, naszczescie udalo mi sie foto zrobic:-D
Do-ti to miłego relaxiku:-D tak jak mowisz na wakacje sie nie wybierasz to szalej u kosmetyczki hihi
Pauline gratuluje!!!! bo to naprawde sukces:-)
Patrysia wiadomo strach jest tym bardziej,że egaminatorzy to takie stare przemadrzale typy bynajmniej u nas no ale wkoncu musi sie udac jak nie za 1 to za 2,3:-)

Ostatnia edycja:
Normalnie aż mi brzuch stwardniał od zdenerwowania. :wściekła/y: Ja sobie paznokcie hybrydowe robię sama i jakoś żadnych zniszczeń nie zauważyłam. A już na pewno nie po zmywaniu - zmywa się to czystym acetonem, który tylko wysusza płytkę i nic więcej "chemicznego" tam się nie dzieje. Dobrze że nie oglądam głupiego TVNu... jak ci się wysuszą paznokcie po zmyciu acetonem, to je sobie nawilżysz oliwką, balsamem i nic ci nie będzie.
Dodam że przed ciążą pracowałam jako kosmetyczka, robiłam paznokcie żelowe, akrylowe i hybrydowe, z tych trzech metod hybryda jest najłagodniejsza. Trzyma się na paznokciach nawet i 3 tygodnie, gdyby nie odrost to pewnie i dłużej można by chodzić.
A rozpuszcza się w acetonie jakieś 10-15 min i poza wysuszeniem paznokci nic więcej im nie dolega.
Gdyby bać się całej "chemii" wokół, to musielibyśmy nie używać też oliwki, ani szamponów do włosów i w ogóle niczego, bo to też chemia. Ale nie ma to jak nastraszyć widzów w TV...
No, lecę do fryzjera na farbowanie włosów - chemiczną wysuszającą farbą :-) odstresuję się po tych egzaminach, chyba że mi coś spierniczą to o odstresowaniu wtedy nie ma mowy. A brzuch mi twardnieje teraz od byle czego.
Potem zakupy :cool: se nakupuję mamuśkowych gadżetów... heh... bosz jak gorąco...
Buziaki :)

witam sie

krew oddana czekam na wyniki... aż sie boje...

*Martusia* może mowili o żelach a nie hybrydzie? bo żele niszczą hybrydy niet:)dlatego ja robie bo kiedyś miałam tipsy i strasznie mi zniszczyly paznokcie, żele to samo...hybryda nie :)bo nie "dusi" plytki tak daj żel, czy tips:tak:

Pauline gratulacje

Gorgusia powodzenia spokojnej podróży

Ansure zdrówka życzę :*

Kasia P-p jaką firmę polecasz z hybrydy tzn lakiery? bo ja mam bazę, ale ona za cholerę nie trzyma sie 2 tygodni :(u nóg owszem, ale u rąk niet :(

DO_IT na moim profilu wstawie fotki zachustowanego synka :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
gratuluje zdanego prawka :tak: , ja niestety zdawałam w 1997 i oblałam i zrezygnowałam :wściekła/y:, no, ale wiem,że kiedyś w końcu będe musiała go zrobić...
no własnie ja też się zdziwiłam jak się dowiedziałąm, położna też była zdziwiona, zapytam jeszcze mojej ginki...
co do terminu to z powodu moich nieregularnych miesiączek :no:

Witam sięi przepraszam z góry ale musze się trochę pożalic. Jest mi dzisiaj bardzo źle bo w nocy zmarła moja ukochana babcia. Chodze od rana i płaczę. Nie moge nawet zbyt pomóc mojej mamie, która kiepsko sie trzyma bo to byla jej mama. Trzymaja mnie troche od tego wszystkiego z daleka bo po pierwsze stres w moim stanie nie wskazany a po drugie moja mama od 2 dni jest chora na świnke i lekarz kazal jej zrobic sobie kwarantanne do niedzieli więc nie bardzo moge sie do niej zbliżac. Z ta świnka to mam troche stracha bo we wtorek byłysmy z córka u mojej mamy, która już źle się czuła i była wlasnie przed wizyta u lekarza ale jeszcze nie wiedzialyśmy że to świnka. Moja babcia tak bardzo sie cieszyła że będzie miala drugą prawnuczkę i niestety nie doczekała.

reklama
witam sie :)

bylam dzis na glukozie, dalam rade wypic ale pozniej brzucho bolal i te wstretne pielegniarki nawet lyczka wody niegazowanej nie pozwolily a ja juz jezyk do pasa i do 10 siedzialam razem z M i zazdroscilam mu Nestea. przyjechalam i padlam na 2,5 h a taaaaak sie dobrze spalo :)

Pajka, Do_ti hm... moze faktycznie o zelach mowily ale wyraznie podkreslily ze jedno i drugie chemiczne bardzo ale juz mi sie nie chce wnikac ktore bardziej i co niszcza ;)
Mantezowa... tulam Cie mocno i swiatelko dla Babci
[*]
Gorgusia ale masz fajnie ;)
KasiaP-P nie nerwuj sie nie ma czym :)
Stokrotko ja tez mialam bardzo nieregularne wyregulowaly mi tabsy a roznicy mam okolo 11,12 dni. bralas cos w sensie regulacji?

ech, jutro od rana w podrozy i dwaj lekarze ;/

Do góry